Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP85P30100BE37 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-10G-SR

€ 50,22
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane Optics SPP85P30100BE37 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-10G-SR

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SPP85P30100BE37 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-10G-SR, de ultieme oplossing voor gegevensoverdracht met hoge snelheid en naadloze connectiviteit. Deze geavanceerde transceivermodule biedt uitzonderlijke prestaties, compatibiliteit en betrouwbaarheid, waardoor het de perfecte keuze is voor het upgraden van uw Dell netwerkinfrastructuur. Of je nu je datacenter uitbreidt of je bedrijfsnetwerk verbetert, de Skylane Optics SPP85P30100BE37 Transceiver is ontworpen om ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Hoogwaardige prestaties:
De Skylane Optics SPP85P30100BE37 Transceiver is gebouwd om prestaties van hoge kwaliteit te leveren in veeleisende netwerkomgevingen. Hij ondersteunt gegevenssnelheden tot 10 Gbps, waardoor een snelle en efficiënte gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. Deze transceivermodule is speciaal ontworpen voor korteafstandstoepassingen, waardoor hij ideaal is voor datacenters, bedrijfsnetwerken en installaties met een hoge dichtheid.

Naadloze compatibiliteit:
De SPP85P30100BE37 transceiver is volledig compatibel en specifiek gecodeerd voor gebruik met Dell SFP-10G-SR modules. De transceiver is ontworpen om naadloos te integreren met Dell netwerkapparatuur en garandeert een probleemloze installatie en betrouwbare prestaties. Door deze transceiver te kiezen, kunt u de compatibiliteit en interoperabiliteit van uw Dell netwerkinfrastructuur verbeteren.

Plug-and-Play Gemak:
De Skylane Optics SPP85P30100BE37 transceiver biedt plug-and-play gemak, waardoor hij eenvoudig te installeren en direct te gebruiken is. Steek de transceivermodule gewoon in de compatibele SFP+ poort van uw Dell switch of router en hij wordt automatisch herkend en geconfigureerd. Dankzij deze plug-and-play functionaliteit zijn er geen ingewikkelde installatieprocedures nodig, waardoor u tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

Verbeterde gegevensoverdrachtsnelheden:
Met de SPP85P30100BE37 transceiver ervaar je bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden. Deze transceivermodule ondersteunt 10Gbps gegevenssnelheden, waardoor grote hoeveelheden gegevens naadloos worden overgedragen binnen je netwerk. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition media streamt of real-time communiceert, deze transceiver zorgt voor een soepele en ononderbroken ervaring.

Betrouwbare prestaties:
De Skylane Optics SPP85P30100BE37 transceiver is ontworpen om betrouwbare en consistente prestaties te leveren. Hij maakt gebruik van hoogwaardige componenten en geavanceerde productieprocessen om de signaalintegriteit te garanderen en de kans op transmissiefouten te minimaliseren. Deze betrouwbaarheid is essentieel voor kritische netwerktoepassingen waar de nauwkeurigheid en consistentie van gegevens van het grootste belang zijn.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SPP85P30100BE37 Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor het upgraden van je netwerkinfrastructuur. In plaats van uw volledige netwerkapparatuur te vervangen, kunt u met deze transceivermodule gebruikmaken van uw bestaande Dell switches en routers en hun mogelijkheden verbeteren. Deze kosteneffectieve aanpak helpt de prestaties en efficiëntie van uw netwerk te optimaliseren zonder dat dit ten koste gaat van uw budget.

Schaalbaarheid en flexibiliteit:
De SPP85P30100BE37 Transceiver biedt schaalbaarheid en flexibiliteit, zodat u uw netwerkinfrastructuur naar behoefte kunt aanpassen en uitbreiden. Of je nu nieuwe apparaten toevoegt, meerdere Switches aansluit of je netwerkdekking uitbreidt, deze transceivermodule ondersteunt toekomstige groei en biedt de flexibiliteit die nodig is voor veranderende netwerkvereisten.

Kwaliteitsborging en garantie:
Skylane Optics is toegewijd aan het leveren van producten van hoge kwaliteit. De SPP85P30100BE37 transceiver ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om zijn prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Bovendien wordt hij ondersteund door een garantie, waardoor je gemoedsrust en zekerheid hebt over je investering.

Breed scala aan toepassingen:
De Skylane Optics SPP85P30100BE37 Transceiver is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je hem nu inzet in datacenters, bedrijfsnetwerken, campusnetwerken of telecommunicatiefaciliteiten, deze transceivermodule zorgt voor betrouwbare connectiviteit en efficiënte gegevensoverdracht. Door zijn veelzijdigheid is het een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders.

Concluderend is de Skylane Optics SPP85P30100BE37 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-10G-SR een hoogwaardige transceivermodule die betrouwbare connectiviteit, naadloze compatibiliteit en hogere gegevensoverdrachtssnelheden levert. Met zijn plug-and-play gemak, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit is deze transceiver de perfecte keuze voor het upgraden van uw Dell netwerkinfrastructuur. Ervaar geoptimaliseerde netwerkprestaties en betrouwbare gegevensoverdracht met de Skylane Optics SPP85P30100BE37 Transceiver, uw vertrouwde oplossing voor netwerken met hoge snelheid.

Meer informatie
SKU35848507
EAN8716065449280
Merk artikelnr.SPP85P30100BE37
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorDell
MediaMultimode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand300 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl