Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU | Stekkerdoos Server | 16A met 9x Type F Stopcontacten | 2 meter

€ 33,09
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU | Stekkerdoos Server | 16A met 9x Type F Stopcontacten | 2 meter

  • 9-delig geaard stopcontact met 2 meter kabellengte H05VV-F 3G1.5
  • Stekkerdoos ideaal voor installatie in 19-inch netwerk- of serverkasten (19" breed en 1U hoog)
  • Een stekkerdoos in mooie, tijdloze, stevige aluminium behuizing

Maak kennis met de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU - de ultieme stroomverdeler voor je serverbehoeften

In de wereld van serverbeheer en datacenters speelt elk apparaat een cruciale rol bij het garanderen van een naadloze werking. Eén zo'n onmisbaar onderdeel is de stroomverdelingseenheid (PDU), en niet zomaar een PDU, maar de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU met 9x Type F uitgangen en een kabel van 2 meter. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en robuuste oplossing om je servers en kritische apparatuur van stroom te voorzien, dan is deze PDU het antwoord.

Laten we dieper ingaanop de kenmerken, voordelen en verschillende toepassingen van de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU. Aan het einde van deze leeservaring zul je begrijpen waarom deze PDU de beste keuze is voor datacenters, serverruimtes en iedereen die energiebeheer en -distributie belangrijk vindt.

Ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid

Als het aankomt op het voeden van je waardevolle apparatuur, zijn efficiëntie en betrouwbaarheid van het grootste belang. De Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU is zorgvuldig ontworpen om beide te leveren. Hij heeft een stroomsterkte van 16 A, waardoor er voldoende stroom is voor meerdere apparaten tegelijk. Dit betekent minder PDU's nodig, minder rommel en eenvoudiger kabelbeheer.

Een robuust ontwerp dat gemaakt is om lang mee te gaan

Duurzaamheid is belangrijk, vooral in omgevingen waar apparatuur de klok rond werkt. De Alu-Line PDU is gebouwd met kwaliteit in gedachten. De robuuste aluminium behuizing biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar voert de warmte ook efficiënt af, zodat hij zelfs onder zware belasting optimaal presteert. Deze constructie is niet alleen stevig maar ook licht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te installeren is.

Negen Type F-uitgangen - Veelzijdige stroomopties

Met negen Type F-uitgangen tot je beschikking biedt deze PDU een veelzijdigheid die niet overschat kan worden. Of je nu servers, netwerkapparaten of andere kritieke apparatuur aansluit, je hebt ruimte genoeg. De Type F-uitgangen zijn compatibel met standaard Europese stekkers, waardoor ze naadloos aansluiten op allerlei apparatuur.

Voldoende kabellengte voor flexibiliteit

De meegeleverde kabel van 2 meter biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je PDU te plaatsen waar dat het handigst is. Zeg maar dag tegen beperkende stroombronnen. Deze ruime lengte zorgt ervoor dat je de PDU precies kunt plaatsen waar je hem nodig hebt, waardoor de kabels minder belast worden en je opstelling schoner en georganiseerder wordt.

Eenvoudige montage in standaard 19" rekken

De Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU is ontworpen om naadloos in standaard 19-inch rekken te passen, waardoor installatie een fluitje van een cent is. De compacte vorm zorgt ervoor dat hij niet veel ruimte inneemt in je serverkast of rack, zodat er ruimte overblijft voor andere essentiële apparatuur.

Verbeterde veiligheidsfuncties

Veiligheid mag nooit over het hoofd worden gezien als het gaat om stroomdistributie. Deze PDU is uitgerust met veiligheidsfuncties zoals overbelastingsbeveiliging, zodat je apparatuur veilig blijft voor stroompieken en -pieken. Bovendien voorkomen de kindveilige aansluitingen dat ze per ongeluk worden losgekoppeld, voor een gerust gevoel in drukke datacenteromgevingen.

Gestroomlijnd kabelbeheer

Kabelbeheer is een hoofdpijn voor veel IT-professionals. De Alu-Line PDU houdt hier rekening mee met zijn doordachte ontwerp. De kabel van 2 meter in combinatie met de 19" rackcompatibiliteit zorgt voor een nette en efficiënte kabelgeleiding. Dit vermindert niet alleen rommel, maar verbetert ook de luchtstroom, wat bijdraagt aan een betere koeling van je apparatuur.

Ideaal voor een breed scala aan toepassingen

De veelzijdigheid van de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU gaat verder dan datacenters en serverruimtes. Hij is ook geschikt voor thuiskantoren, commerciële ruimtes en werkplaatsen waar een betrouwbare stroomverdeling nodig is. Met zijn Type F uitgangen is het een veelzijdige oplossing voor verschillende Europese stekkertypes.

Kostenefficiëntie op de lange termijn

Investeren in kwaliteitsapparatuur loont op de lange termijn. De duurzaamheid, efficiëntie en veiligheidsfuncties van de Alu-Line PDU leiden tot lagere onderhoudskosten en minder uitvaltijd. Je kunt erop vertrouwen dat je kritieke systemen soepel blijven werken, waardoor het risico op kostbare onderbrekingen tot een minimum wordt beperkt.

Milieubewust ontwerp

In een tijdperk waarin duurzaamheid belangrijk is, doet Brennenstuhl niet onder. Deze PDU is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en verbruikt minimale stroom in stand-by. Bovendien zijn de materialen milieuvriendelijk, wat duidt op een toewijding aan het verminderen van de impact op het milieu.

Vertrouwd merk met een traditie van kwaliteit

Brennenstuhl is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van stroomverdeling en elektrische producten. Met tientallen jaren ervaring is Brennenstuhl nog steeds een vertrouwde keuze voor professionals over de hele wereld.

Gemoedsrust garantie

Je investering in de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU wordt ondersteund door een fabrieksgarantie, zodat je gerust kunt zijn dat je aankoop beschermd is.

Kortom, de Brennenstuhl 1390007009 Alu-Line 19" PDU is meer dan alleen een stroomverdeler; het is een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat je kritische apparatuur ononderbroken blijft werken. De efficiëntie, duurzaamheid, veiligheidsfuncties en veelzijdigheid maken het een uitstekende keuze voor datacenters, serverruimtes, kantoren en daarbuiten. Als het aankomt op het beheren en distribueren van stroom, vertrouw dan op de Brennenstuhl Alu-Line PDU voor een naadloze en betrouwbare oplossing.

Meer informatie
SKU34870969
EAN4007123592104
Lengte (cm)5.0000
Breedte (cm)6.0000
Hoogte (cm)52.0000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1390007009
KleurZwart
Input connectorCEE 7/7 haaks male
Montage19 Inch
Lengte aansluitkabel2 m
Max belasting230V AC / 16 A
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl