Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line 19" PDU | Stekkerdoos Server | 16A met 8x Type F Stopcontacten | Aan/uit Schakelaar | 2 meter

€ 33,42
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line 19" PDU| Stekkerdoos Server | 16A met 8x Type F Stopcontacten | Aan/uit Schakelaar | 2 meter

  • 8-delig geaard stopcontact met 2 meterkabellengte H05VV-F 3G1.5
  • Stekkerdoos ideaal voor installatie in 19-inch netwerk- of serverkasten (19" breed en 1U hoog)
  • Een stekkerdoos in mooie, tijdloze, stevige aluminium behuizing
  • Aan/uit-schakelaar om sluipverbruik te voorkomen

Maak kennis met de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line 19" PDU, de ultieme stroomverdelingsoplossing voor je server- en netwerkbehoeften. Deze PDU (Power Distribution Unit) is ontworpen voor een betrouwbare en efficiënte stroomdistributie naar je waardevolle apparatuur, voor een naadloze werking en maximale uptime. Met zijn capaciteit van 16A, 8 type F stopcontacten, aan/uit schakelaar en snoer van 2 meter is de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU de perfecte keuze voor professionele IT-omgevingen, datacenters en serverruimtes.Hierondergaan we gedetailleerd in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze hoogwaardige PDU.

Betrouwbare stroomverdeling:

Een van de opvallende kenmerken van de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU is de betrouwbare stroomverdeling. Met een capaciteit van 16 A kan deze PDU de stroombehoeften van meerdere apparaten tegelijk aan, waardoor hij ideaal is voor serverracks en datacenters waar talloze servers en netwerkapparatuur met elkaar verbonden zijn.

Veelzijdige uitgangen:

Deze PDU is uitgerust met 8 Type F stopcontacten, waardoor er voldoende ruimte is voor het aansluiten van verschillende apparaten. Of je nu servers, switches, routers of andere kritieke apparatuur van stroom moet voorzien, met deze PDU zit je goed. De Type F-uitgangen zijn compatibel met een breed scala aan stekkertypes en bieden veelzijdigheid op het gebied van apparaatcompatibiliteit.

Handige aan/uit-schakelaar:

De geïntegreerde aan/uit schakelaar is een praktische toevoeging aan de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU. Hiermee kun je eenvoudig de stroomtoevoer naar alle aangesloten apparaten regelen. Deze functie vereenvoudigt niet alleen onderhoudstaken, maar helpt je ook energie te besparen door apparatuur uit te schakelen als deze niet in gebruik is, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Lang bereik met snoer van 2 meter:

Met een netsnoer van 2 meter biedt deze PDU flexibiliteit wat betreft plaatsing. Je kunt hem handig in je serverrack of datacenter plaatsen zonder je zorgen te maken dat je te ver van de stroombron af zit. De royale snoerlengte zorgt ervoor dat je de PDU kunt aanpassen aan de indeling van je werkruimte zonder dat je extra verlengsnoeren nodig hebt.

Duurzame Alu-Line Constructie:

Brennenstuhl staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en de Alu-Line serie is daarop geen uitzondering. De 1390007018 PDU heeft een robuuste en duurzame constructie, die essentieel is voor het weerstaan van de eisen van een druk datacenter of serverruimte. De aluminium behuizing biedt niet alleen uitstekende bescherming voor de interne componenten, maar voert de warmte ook effectief af, wat bijdraagt aan de levensduur van de PDU.

Eenvoudige rackmontage:

De Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU is ontworpen om naadloos in standaard 19" serverracks en behuizingen te passen en is eenvoudig te installeren. Hij wordt geleverd met de benodigde hardware voor rackmontage, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie. Deze functie is vooral waardevol voor IT-professionals die georganiseerde en efficiënte serverracks moeten onderhouden.

Geavanceerd kabelbeheer:

Het onderhouden van een opgeruimd en georganiseerd serverrack is essentieel voor een efficiënte werking en probleemoplossing. De Brennenstuhl 1390007018 PDU bevat kabelbeheerbeugels die je helpen om netsnoeren netjes georganiseerd te houden en kabelwarboel te voorkomen. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je serverrack, maar verbetert ook de luchtstroom, waardoor de kans op oververhitting afneemt.

Veiligheid en gemoedsrust:

Brennenstuhl geeft prioriteit aan veiligheid en de 1390007018 Alu-Line PDU is daarop geen uitzondering. Hij wordt geleverd met ingebouwde overspanningsbeveiliging om je waardevolle apparatuur te beschermen tegen stroompieken en spanningspieken, die kostbare schade kunnen veroorzaken. Bovendien is de PDU ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat je gerust kunt zijn dat je apparatuur in goede handen is.

Veelzijdige toepassingen:

De Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een datacenter, een serverruimte of een netwerkkast beheert, deze PDU is een essentieel onderdeel voor een betrouwbare stroomverdeling. Hij is ook geschikt voor industriële omgevingen waar een betrouwbare stroomvoorziening van cruciaal belang is.

Energie-efficiëntie en kostenbesparingen:

Efficiëntie is een belangrijke overweging in moderne IT-omgevingen. De aan/uit-schakelaar, overspanningsbeveiliging en de mogelijkheid om de stroomdistributie nauwkeurig te regelen dragen allemaal bij aan energie-efficiëntie. Door het stroomverbruik effectief te beheren en kostbare downtime als gevolg van elektrische problemen te voorkomen, kan deze PDU je helpen de operationele kosten op de lange termijn te verlagen.

Schaalbaarheid en uitbreiding:

Als je bedrijf of organisatie groeit, groeit ook je stroombehoefte. De Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU is schaalbaar, zodat je je infrastructuur kunt uitbreiden zonder je zorgen te maken over stroombeperkingen. Voeg eenvoudigweg meer PDU's toe als dat nodig is voor extra apparatuur, zodat je een naadloze oplossing hebt voor toekomstige groei.

Concluderend is de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line 19" PDU een betrouwbare en veelzijdige stroomverdeler die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne IT-omgevingen. Met zijn ruime stopcontacten, aan/uit-schakelaar, lange netsnoer en duurzame constructie biedt hij een groot aantal voordelen voor IT-professionals, datacenterbeheerders en netwerkbeheerders. Zorg voor een ononderbroken werking van je kritieke apparatuur, verbeter het kabelbeheer en verhoog de energie-efficiëntie met de Brennenstuhl 1390007018 Alu-Line PDU. Vertrouw op Brennenstuhl's streven naar kwaliteit en investeer in een PDU die betrouwbare stroomdistributie en gemoedsrust biedt.

Meer informatie
SKU34870968
EAN4007123592111
Lengte (cm)5.5000
Breedte (cm)6.0000
Hoogte (cm)52.0000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1390007018
KleurZwart
Input connectorCEE 7/7 haaks male
Montage19 Inch
Lengte aansluitkabel2 m
Max belasting230V AC / 16 A
SchakelingVerlichte schakelaar, Schakelaar
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl