Terug naar de vorige pagina

ACT SFO65 C13 IEC Lock vergrendelbare female connector

€ 8,39
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SF065 C13 IEC Lock | Vergrendelbare Female Connector

  • Connectors: C13 IEC Lock+ herbedraadbaar - connector
  • Beschermt tegen onbedoelde loskoppeling in kritische apparaten, PDU’s, Servers, Netwerk apparaten, etc.
  • Locking mechanisme werkt op alle bekende merken PDU’s
  • Minimaliseert risico’s op schade en downtime
  • Maximum belasting: 250V / 10A
  • Kleur: zwart
  • IEC Lock heeft jarenlange ervaring in locking mechanismen

Maak kennis met de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector - een revolutie in je stroomaansluitingen.

In de steeds veranderende wereld van technologie en connectiviteit is het van het grootste belang om te zorgen voor betrouwbare en veilige stroomverbindingen. Of je nu een datacenter beheert, kritieke medische apparatuur gebruikt of gewoon op zoek bent naar een veiligere manier om je apparaten van stroom te voorzien, de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector biedt de oplossing. Deze innovatieve connector is ontworpen om je voedingsconnectiviteit te verbeteren en biedt niet alleen gemak, maar ook een beveiligingsniveau dat hem onderscheidt van traditionele voedingsconnectoren.

Veilig vergrendelmechanisme:
Het kenmerk van de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector is het unieke vergrendelmechanisme. Traditionele IEC-connectoren vertrouwen alleen op wrijving om aangesloten te blijven, waardoor ze gevoelig zijn voor onbedoelde verbrekingen door trillingen of beweging. De SF065 connector daarentegen heeft een geïntegreerd vergrendelingsmechanisme dat de verbinding stevig vastzet. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, schuif je gewoon de vergrendelkraag van de connector op zijn plaats. Deze klemt de mannelijke connector stevig vast, waardoor onbedoelde verbrekingen worden voorkomen.

Verbeterde betrouwbaarheid:
Betrouwbaarheid is cruciaal als het gaat om stroomaansluitingen, vooral in omgevingen waar stilstand kostbaar of zelfs levensbedreigend kan zijn. De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector zorgt voor een stabiele en ononderbroken stroomtoevoer. Het vergrendelingsmechanisme minimaliseert het risico op stroomonderbrekingen door per ongeluk loskoppelen, zodat je apparatuur operationeel blijft wanneer dat het meest nodig is.

Gemakkelijk losmaakmechanisme:
Hoewel de SF065 connector een veilige vergrendeling biedt, is hij ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je kunt de vergrendeling eenvoudig losmaken door de vergrendelkraag naar achteren te schuiven, zodat je hem moeiteloos kunt loskoppelen wanneer dat nodig is. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over je stroomaansluitingen, zonder in te leveren op veiligheid.

Universele compatibiliteit:
De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector is ontworpen om naadloos in je bestaande installatie te passen. Hij is compatibel met standaard C14 IEC connectoren, die veel gebruikt worden in datacenters, serverruimtes, medische apparatuur, audiovisuele opstellingen en meer. Dit betekent dat je je voedingsaansluitingen kunt upgraden zonder dat je ze uitgebreid hoeft te reviseren.

Vermindert spanning op kabels:
Traditionele voedingsconnectoren kunnen kabels en connectoren onnodig belasten, waardoor ze na verloop van tijd slijten. Het vergrendelingsmechanisme van de SF065 connector vermindert dit probleem. Door de verbinding stevig te vergrendelen, wordt de spanning op de kabel en connector verminderd, waardoor de levensduur van je apparatuur en kabels toeneemt.

Verbeterde veiligheid:
Veiligheid is een topprioriteit in elke omgeving, vooral in datacenters, ziekenhuizen en industriële omgevingen. De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector verhoogt de veiligheid door het risico op onbedoeld stroomverlies te minimaliseren. In kritieke toepassingen waar zelfs een kortstondige stroomonderbreking ernstige gevolgen kan hebben, zorgt deze connector voor gemoedsrust.

Voorkomt ongeplande downtime:
Stilstand kan kostbaar zijn, zowel in termen van productiviteitsverlies als in termen van potentiële schade aan apparatuur. De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector helpt ongeplande downtime voorkomen door je stroomaansluitingen veilig te houden. Of je nu in een industriële omgeving werkt met zware machines of in een serverruimte met kritieke gegevens, deze connector zorgt ervoor dat stroomonderbrekingen tot het verleden behoren.

Ideaal voor mobiele toepassingen:
Het vergrendelingsmechanisme van de SF065 connector maakt hem perfect voor mobiele toepassingen waar apparatuur vaak wordt blootgesteld aan beweging en trillingen. Of je nu onderweg of in een voertuig apparatuur gebruikt die veel stroom nodig heeft, de veilige vergrendeling houdt je stroomvoorziening op peil en vermindert het risico op onderbrekingen tijdens het transport.

Gemoedsrust in kritieke omgevingen:
In de gezondheidszorg, laboratoria en andere kritische toepassingen is een veilige voeding onontbeerlijk. De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector geeft je de gemoedsrust dat je stroomaansluitingen niet per ongeluk worden onderbroken, zodat kritieke apparatuur en systemen ononderbroken kunnen werken.

Kosteneffectieve oplossing:
Je voedingsaansluitingen upgraden naar de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector is een kosteneffectieve oplossing. Het helpt je de kosten te vermijden die gepaard gaan met uitvaltijd, schade aan apparatuur en gegevensverlies die het gevolg kunnen zijn van onbedoelde verbrekingen van de verbinding. Bovendien betekent de duurzaamheid van deze connector dat hij langer meegaat, waardoor hij minder vaak vervangen hoeft te worden.

Milieuvriendelijk:
ACT zet zich in voor duurzaamheid en de SF065-connector weerspiegelt deze inzet. Het LSZH (Low Smoke Zero Halogen) materiaal dat is gebruikt voor de constructie is milieuvriendelijk. In geval van brand stoot het minimale giftige dampen uit, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving.

Voldoet aan industrienormen:
De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector voldoet aan de industrienormen voor veiligheid en prestaties. Hij voldoet aan de IEC 60320 normen voor connectoren en inlaten, waardoor hij een betrouwbare en vertrouwde keuze is voor stroomconnectiviteit.

Eenvoudige integratie:
De SF065 connector toevoegen aan je bestaande installatie is een eenvoudig proces. Het is een drop-in vervanging voor standaard C14 connectoren, waardoor hij eenvoudig te integreren is in je huidige infrastructuur.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector is veelzijdig en geschikt voor een groot aantal toepassingen. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

- Datacenters: Verbeter de betrouwbaarheid van de voedingsaansluitingen van je datacenter en verminder het risico op ongeplande uitvaltijd.
- Medische apparatuur: Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor kritieke medische apparaten en apparatuur.
- Audiovisuele systemen: Zorg dat je audiovisuele systemen soepel blijven werken tijdens evenementen en presentaties.
- Industriële omgevingen: Voorkom stroomonderbrekingen in industriële omgevingen met zware machines.
- Mobiele toepassingen: Beveilig stroomaansluitingen in voertuigen en mobiele apparatuur.
- Serverruimtes: Bescherm je servers en netwerkapparatuur tegen onbedoelde onderbrekingen.

Betrouwbaar merk:
ACT heeft een sterke reputatie voor het leveren van connectiviteitsoplossingen van hoge kwaliteit. Met de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbaar en goed ontworpen product krijgt.

Concluderend is de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector een revolutie in de wereld van voedingsaansluitingen. Het unieke vergrendelingsmechanisme biedt een niveau van veiligheid en betrouwbaarheid waar traditionele connectoren niet aan kunnen tippen. Of je nu uitvaltijd wilt voorkomen, kritieke apparatuur wilt beveiligen of gewoon de levensduur van je stroomkabels en connectoren wilt verbeteren, de SF065 connector is een kosteneffectieve en veelzijdige oplossing waar een groot aantal industrieën en toepassingen hun voordeel mee kunnen doen. Stap vandaag nog over op de ACT SF065 C13 IEC Lock Female Connector en ervaar de toekomst van veilige stroomconnectiviteit.

Meer informatie
SKU34840159
Merk artikelnr.SFO65
MerkACT
EAN8716065331424
© 2023 - Kabels.nl