Terug naar de vorige pagina

ACT SFO67A C13 IEC Lock+ Rewireable Omhoog/Omlaag Haaks Connector

€ 10,21
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SF067A IEC Lock+ Rewireable C13 Omhoog/Omlaag Haaks Connector

  • Connectors: C13 IEC Lock+ herbedraadbaar boven of onder haaks
  • Beschermt tegen onbedoelde loskoppeling in kritische apparaten, PDU’s, Servers, Netwerk apparaten, etc.
  • Locking mechanisme werkt op alle bekende merken PDU’s
  • Minimaliseert risico’s op schade en downtime
  • Maximum belasting: 250V / 10A
  • Kleur: zwart
  • IEC Lock heeft jarenlange ervaring in locking mechanismen

Maak kennis met de ACT SF067A IEC Lock+ Rewireable C13 Omhoog/Omlaag Haaks Connector, een revolutionaire oplossing voor veilige en betrouwbare voedingsaansluitingen in je elektronische apparaten. Deze innovatieve connector biedt een reeks voordelen die je energiebeheer en apparaatconnectiviteit sterk kunnen verbeteren. In deze beschrijving gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT SF067A IEC Lock+ Connector, zodat je uitgebreid inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Veilige verbinding:

De ACT SF067A IEC Lock+ Connector is ontworpen met een uniek vergrendelingsmechanisme dat zorgt voor een veilige en stabiele verbinding. Deze innovatieve functie voorkomt het per ongeluk loskoppelen van netsnoeren, wat een veel voorkomend probleem kan zijn in drukke werkomgevingen of gebieden met veel verkeer. Met het IEC Lock+ mechanisme kun je erop vertrouwen dat je apparaten van stroom voorzien blijven, waardoor de kans op gegevensverlies, uitvaltijd of potentiële gevaren wordt verkleind.

Veelzijdige oriëntatie:

Een van de opvallende kenmerken van de SF067A connector is het Omhoog/Omlaag Haaks ontwerp. Dankzij deze veelzijdigheid kun je de oriëntatie kiezen die het beste past bij jouw specifieke opstelling. Of je het netsnoer nu naar boven of naar beneden moet leiden, deze connector biedt flexibiliteit in de aanpassing aan verschillende apparaatconfiguraties. Dit aanpassingsvermogen maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, van datacenters tot thuiskantoren.

Eenvoudige installatie:

De installatie van de ACT SF067A IEC Lock+ Connector is eenvoudig. Dankzij het herbedradbare ontwerp kun je de connector snel en eenvoudig aan je netsnoer bevestigen. Je hebt geen speciaal gereedschap of uitgebreide technische kennis nodig om hem aan de praat te krijgen. Deze eenvoud in installatie zorgt ervoor dat je deze connector snel kunt implementeren in je bestaande stroominfrastructuur, waardoor je minder downtime hebt en je activiteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Duurzaam gebouwd:

ACT neemt duurzaamheid serieus en de SF067A-connector weerspiegelt deze toewijding. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. Het robuuste ontwerp van de connector zorgt ervoor dat hij bestand is tegen veelvuldig insteken en verwijderen zonder dat dit ten koste gaat van het vergrendelmechanisme of de elektrische prestaties. Deze duurzaamheid vertaalt zich in een langere levensduur en minder vervangingen, waardoor je tijd en geld bespaart.

Compatibiliteit:

De ACT SF067A IEC Lock+ Connector is ontworpen om universeel compatibel te zijn met C13-connectoren, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan apparaten en toepassingen. Of je nu je desktopcomputer, server, monitor of andere elektronische apparatuur die gebruik maakt van een C13-aansluiting van stroom wilt voorzien, deze connector kan naadloos worden geïntegreerd in je opstelling. De veelzijdigheid strekt zich uit tot verschillende industrieën, waaronder IT, gezondheidszorg, entertainment en meer.

Verbeterde veiligheid:

Veiligheid is van het grootste belang wanneer je te maken hebt met stroomaansluitingen. De IEC Lock+ functie voorkomt niet alleen per ongeluk loskoppelen, maar vermindert ook het risico op elektrische vonken en vonken. Deze extra veiligheidsmaatregel is cruciaal in omgevingen waar stroomstabiliteit essentieel is, zoals ziekenhuizen, laboratoria en industriële omgevingen. Door te investeren in de SF067A connector zet je een proactieve stap om de veiligheid van je apparatuur en personeel te garanderen.

Minimale kabelwarboel:

Kabelbeheer is een constante uitdaging in veel omgevingen, vooral in datacenters en kantoren met meerdere apparaten. Het rechthoekige ontwerp van de SF067A connector helpt bij het minimaliseren van kabelwarboel doordat je stroomkabels efficiënter kunt leiden. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je werkruimte, maar verbetert ook de luchtstroom en vermindert het risico op struikelen.

Verbeterde trekontlasting voor kabels:

Het vergrendelingsmechanisme van de connector zorgt ook voor een effectieve trekontlasting voor je netsnoer. Dit voorkomt overmatig buigen en draaien van de kabel in de buurt van de connector, wat na verloop van tijd kan leiden tot kabelslijtage en schade. Door de spanning te verminderen kun je de levensduur van je netsnoeren verlengen, wat leidt tot minder vervangingen en kostenbesparingen.

Verbeterde stroomlevering:

De SF067A connector is ontworpen voor een consistente en betrouwbare stroomtoevoer. Hij voldoet aan de industrienormen voor elektrische geleiding en prestaties, zodat je apparaten de stroom krijgen die ze nodig hebben om optimaal te werken. Deze betrouwbaarheid is cruciaal in toepassingen waar ononderbroken stroomvoorziening essentieel is, zoals kritieke servers en netwerkapparatuur.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT SF067A IEC Lock+ Rewireable C13 Connector biedt een kosteneffectieve oplossing voor je behoeften op het gebied van stroomconnectiviteit. De duurzaamheid, compatibiliteit en veiligheidskenmerken verlagen de totale eigendomskosten na verloop van tijd door downtime, onderhoud en vervangingskosten te minimaliseren. Dit maakt het een verstandige keuze voor bedrijven die hun stroominfrastructuur willen optimaliseren en toch binnen hun budget willen blijven.

Breed scala aan toepassingen:

De veelzijdigheid van de SF067A connector maakt hem geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder:

- Datacenters:Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor kritieke servers en netwerkapparatuur.
- **Kantooromgevingen: Stroomlijn het kabelbeheer en verminder rommel voor een beter georganiseerde werkplek.
- Gezondheidszorg:Verhoog de veiligheid van patiënten door het voorkomen van stroomonderbrekingen.
- Industriële omgevingen: Verbeter de veiligheid en betrouwbaarheid in productie- en automatiseringsprocessen.
- Entertainmentsystemen: Behoud stabiele stroomverbindingen voor thuisbioscopen en audiovisuele opstellingen.

Concluderend is de ACT SF067A IEC Lock+ Rewireable C13 Omhoog/Omlaag Haaks Connector een baanbrekende oplossing voor veilige en betrouwbare voedingsaansluitingen. Het unieke vergrendelingsmechanisme, veelzijdige ontwerp, installatiegemak, duurzaamheid en veiligheidsfuncties maken het een waardevolle aanvulling op elke voedingsinfrastructuur. Door te kiezen voor de SF067A connector zorg je niet alleen voor de stabiliteit en veiligheid van je voedingsaansluitingen, maar investeer je ook in een kosteneffectieve en veelzijdige oplossing die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Vertrouw op de ACT SF067A connector voor verbeterde stroomconnectiviteit, minder uitval en gemoedsrust.

Meer informatie
SKU34859240
MerkACT
Merk artikelnr.SFO67A
EAN8716065398373
Connector designHaaks
Aantal polen3
ContactmateriaalCuSnZn
AansluittypeSchroef
Kleur behuizingZwart
Materiaal behuizingNylon LSZH
GenderFemale
VergrendelingIEC lock+
Aderdoorsnede (mm²)1.5 mm²
Nominale stroom10 A
Nominale spanning250 V
KeurmerkENEC 05, KEMA, PSE, SAA, UL, UL94-V0
© 2023 - Kabels.nl