Terug naar de vorige pagina

Atlona AT-HDR-SW-52ED 4K HDMI/HDBaseT Switch 5 x 2 Ports

€ 1.663,75
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Atlona AT-HDR-SW-52ED 4K HDMI/HDBaseT Switch 5 x 2 Ports

  • 5 x 2 poorts matrix switch
  • HDBaseT en HDMI outputs
  • 4K @ 60 Hz compatible met 4:4:4 chroma sampling
  • Mogelijkheid om 4K videosignaal te downscalen naar 1080p
  • Automatic Display Control
  • Automatic Input Selection
  • EDID en HDCP management
  • Eenvoudig in gebruilk
  • Rekmonteerbaar

Maak kennis met de Atlona AT-HDR-SW-52ED 4K HDMI/HDBaseT Switch 5 x 2 poorten - een geavanceerde oplossing die naadloos integreert met de Atlona AT-OPUS-70C-KIT (AT1242) HDBaseT zender/ontvanger kit en zo een uitgebreide AV-signaaloverdrachtsoplossing biedt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De Atlona AT-HDR-SW-52ED is een hoogwaardige HDMI/HDBaseT switch met 5 ingangspoorten en 2 uitgangspoorten, die ongeëvenaarde flexibiliteit biedt bij het beheren van je AV-installatie. Hij blinkt uit in het verwerken van 4K/UHD-signalen bij 60Hz en zorgt voor een superieure visuele ervaring met ingebedde meerkanaals audio. Dankzij HDCP 2.2 garandeert deze schakelaar compatibiliteit met de nieuwste standaarden voor kopieerbeveiliging.

Deze geavanceerde schakelaar is de perfecte metgezel voor de Atlona AT-OPUS-70C-KIT HDBaseT zender/ontvanger kit. De AT-OPUS-70C-KIT breidt AV-signalen uit tot 70 meter via CAT-kabel voor een betrouwbare en efficiënte overdracht. Met RS-232 en IR bediening, plus Power over Ethernet, biedt het een uitgebreide oplossing voor signaaluitbreiding en controle.

De AT-OPUS-70C-KIT is ontworpen voor optimale prestaties en ondersteunt 4K/UHD @ 60Hz videosignalen met ingebouwde audio. De unieke functie van externe 48V voeding voor de ontvanger zorgt voor een probleemloze installatie van de voeding. De kit voldoet aan HDCP 2.2, voldoet aan de nieuwste eisen voor kopieerbeveiliging en ondersteunt EDID-communicatie voor verbeterde compatibiliteit.

Installeren is een fluitje van een cent met de meegeleverde beugels, waardoor opbouwmontage op meubels of onopvallende plaatsing achter beeldschermen mogelijk is. Voor omgevingen die toepassingen met een hogere dichtheid vereisen, maakt de compacte behuizing van de transmitter eenvoudige montage van vier eenheden in een enkele 1U rack tray mogelijk. Power chaining ondersteuning zorgt voor een efficiënte stroomverdeling wanneer meerdere eenheden op een enkele voeding worden aangesloten.

De Atlona AT-OPUS-70C-KIT is de ideale keuze voor zowel residentiële als commerciële point-to-point toepassingen die HDBaseT signaaloverdracht over langere afstanden vereisen. Of je nu een thuisbioscoop of een AV-systeem in een bedrijf opzet, de naadloze integratie van de AT-HDR-SW-52ED switch met de AT-OPUS-70C-KIT zorgt voor een betrouwbare AV-ervaring van hoge kwaliteit. Upgrade je signaaloverdracht met Atlona - waar innovatie en uitmuntendheid elkaar ontmoeten.

Meer informatie
SKU34871218
Hoogte (cm)0.0000
MerkAtlona
EAN8716065544800
Merk artikelnr.AT-HDR-SW-52ED
Breedte (cm)0.0000
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Ondersteunde functiesEDID, HDCP
Video signaalHDMI
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Aansluitingen (in)HDMI A (full-size) female (x5)
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) female (x1)
Chroma sampling4:4:4
AansluitingenHDMI, RCA, RJ45, Terminal block
HDMI specificatieHDMI Ultra High Speed
Overige signalenDigitale audio
Beheer methodeDrukknop, Software
VoedingExterne voedingsadapter
BijgeleverdPSU, mounting kit, rackmount ears
© 2023 - Kabels.nl