Terug naar de vorige pagina

Atlona AT-HDVS-200-TX-WP Wallplate Switch | HDMI | VGA

€ 1.210,00
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Atlona AT-HDVS-200-TX-WP | Wallplate Switch | HDMI | VGA

  • HDMI en VGA wallplate switch
  • Remote powered via PoE
  • Automatic Display Control
  • Automatic input selection
  • EDID management
  • Field updatable firmware
  • 10 jaar garantie

De Atlona AT-HDVS-200-TX-WP is een 2×1 switcher en HDBaseT-zender met een HDMI-ingang plus een VGA-ingang met audio. De HDVS-200-TX-WP heeft een Amerikaanse tweevoudige muurplaatvorm. Videosignalen tot 4K/UHD @ 60 Hz met 4:2:0 chroma subsampling, plus geïntegreerde audio, bediening en Ethernet kunnen worden verzonden tot 100 meter. De tweekanaals audio-ingang kan worden toegewezen aan een van beide video-ingangen en worden ingesloten voor HDBaseT-transmissie. De HDVS-200-TX-WP is ontworpen voor gebruik met de AT-OME-RX11 4K-ontvanger, maar kan ook worden gebruikt met Atlona-switchers en matrixswitchers met HDBaseT-ingangen. Deze zender kan dienen als integraal onderdeel van een volledig geautomatiseerd AV-systeem, met het gemak van automatische ingangsselectie en displaycontrole. Hij wordt op afstand gevoed door de OME-RX11 of andere Atlona-apparaten via HDBaseT.

Alles-in-één Switcher, Controller en Extender
De HDVS-200-TX-WP combineert de voordelen van automatische schakeling en geïntegreerde displaycontrole met de voordelen van HDBaseT-signaaloverdracht. Hij maakt ingangsselectie, volume en aan/uit-regeling van het scherm mogelijk via het frontpaneel of externe RS-232- of TCP/IP-opdrachten. De HDVS-200-TX-WP bevat veel populaire functies voor integratiegemak en biedt tegelijkertijd een uitstekende waarde voor klaslokalen, vergaderzalen en ontmoetingsruimten.

Automatische displaybediening
De HDVS-200-TX-WP biedt besturing van een display via TCP/IP, RS-232 of CEC*, zonder dat een apart besturingssysteem nodig is. Dit vereenvoudigt het systeemontwerp en de integratie en verlaagt de kosten. Met automatische displaybediening kan de HDVS-200-TX-WP een display automatisch inschakelen wanneer een laptop of ander apparaat wordt aangesloten. Aan het einde van de presentatie, wanneer de presentator de laptop loskoppelt, zorgt de HDVS-200-TX-WP ervoor dat het scherm wordt uitgeschakeld. Het gemak van de interactie van de presentator met het systeem en de besparingen door de automatische uitschakeling van het scherm zorgen voor een aanzienlijke return on investment. De HDVS-200-TX-WP kan ook worden aangestuurd door een extern besturingssysteem.

Een aan/uit-knop op het frontpaneel kan worden gebruikt voor handmatige aan/uit-bediening van de HDVS-200-TX-WP of het display. Op het voorpaneel zijn ook volumeregelaars beschikbaar voor het regelen van de interne audio van het display of een ander apparaat met volumeregeling, zoals een DSP of een andere switcher.

*Consumer Electronics Control (CEC): Atlona garandeert de werking van CEC niet bij alle televisies. We kunnen de goede werking met veel van de huidige Samsung, Panasonic, Sony en LG TV's bevestigen. Veel fabrikanten ondersteunen het CEC-commando "uit" niet wanneer dit door een bron wordt verzonden en oudere tv's gebruiken eigen commando's. Atlona ondersteunt alleen tv's die de CEC-commandostructuur van HDMI 1.2a volgen en het "uit"-commando ondersteunen wanneer dit door een bron wordt verzonden.

Betrouwbare automatische schakeling
De HDVS-200-TX-WP selecteert automatisch een ingangsbron op basis van detectie van het 5 volt hot plug detect (HPD) signaal, evenals actieve video. Dit zorgt voor een betrouwbare automatische schakeling voor alle videobronnen, inclusief DVR's, DisplayPort / Mini DisplayPort-adapters en andere apparaten die de HPD-lijn altijd op de 5 volt "hoog" houden, maar geen actieve video leveren.

Meer informatie
SKU34853950
MerkAtlona
EAN0846352004644
Merk artikelnr.AT-HDVS-200-TX-WP
4K compatibleJa
Ondersteunde functiesEDID, HDCP
Video signaalHDMI, VGA
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Aansluitingen (in)3,5 mm jack female (x1), HDMI A (full-size) female (x1), VGA HD D-sub 15-pin female (x1)
Aansluitingen (uit)RJ45 female (x1)
AansluitingenHDMI, RJ45, VGA
HDMI specificatieHDMI High Speed
HDBaseT specificatieNiet gespecificeerd door fabrikant
Beheer methodeDrukknop, Software
VoedingPower over Ethernet (PoE)
BijgeleverdCaptive scre connector, faceplate
© 2023 - Kabels.nl