Terug naar de vorige pagina

ACT SB0020 4K USB-C naar DisplayPort Female Converter

€ 24,20
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SB0020 4K USB-C naar DisplayPort Female Converter

De ACT SB0020 4K USB-C naar DisplayPort Female Converter is een hoogwaardige adapter waarmee gebruikers hun apparaten met USB-C kunnen aansluiten op een DisplayPort-monitor, projector of tv. Met deze converter kunnen gebruikers videocontent van hoge kwaliteit streamen van hun laptops, smartphones of tablets naar een groter scherm met resoluties tot 4K Ultra HD.

Deze compacte adapter biedt maximale draagbaarheid en gemak voor gebruikers onderweg en is compatibel met een reeks apparaten met USB-C, waaronder MacBook Pro, iPad Pro, Samsung Galaxy-smartphones en Chromebooks. De adapter ondersteunt ook een verscheidenheid aan videomodi, waaronder spiegelen en uitbreidende weergavemodi, voor elk gebruik.

De SB0020 converter is gemaakt van hoogwaardige materialen, gaat lang mee en biedt een betrouwbare en stabiele verbinding voor bandbreedte-intensieve video- en audiostreaming. De adapter is plug-and-play compatibel en vereist geen drivers of software-installatie, waardoor hij ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is.

Al met al is de ACT SB0020 4K USB-C naar DisplayPort Female Converter een veelzijdige en duurzame adapter die gebruikers een probleemloze manier biedt om hun USB-C-apparaten aan te sluiten op DisplayPort-monitoren. Met zijn ongeëvenaarde prestaties en draagbaarheid is het de perfecte accessoire voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

Meer informatie
SKU34842508
MerkACT
Merk artikelnr.SB0020
EAN8716065331813
KleurGrijs
USB Type-CJa
Lengte kabel0.15 m
AansluitingenDisplayPort, USB
Aansluitingen (computer)USB C male (x1)
SysteemeisenUSB Alternate mode
USB versieUSB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
Video specificatieDisplayPort 1.2
Video signaalDisplayPort
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Max. resolutie @ 30Hz2160p
4K compatibleJa
© 2023 - Kabels.nl