Terug naar de vorige pagina

ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter

€ 25,07
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter

  • De USB C poort dient DisplayPort alternate mode te ondersteunen. Te herkennen aan het DP logo bij de USB C ingang. (zoals bv een Macbook)

De ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter is een veelzijdige en hoogwaardige adapter die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne professionals en gadgetliefhebbers. Deze adapter is gebouwd om een USB-C signaal om te zetten naar een Mini DisplayPort signaal, waardoor het mogelijk wordt om USB-C-apparaten zoals laptops, tablets en smartphones met gemak aan te sluiten op Mini DisplayPort monitoren, projectoren en andere weergave-apparaten.

De ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter is zeer eenvoudig te gebruiken, omdat er geen software-installatie of ingewikkelde installatieprocessen nodig zijn. Sluit de adapter gewoon aan op een USB-C-poort van uw apparaat en sluit vervolgens een Mini DisplayPort-kabel aan op de vrouwelijke poort van de adapter, en u kunt aan de slag. Deze adapter ondersteunt resoluties tot 4K bij 60Hz en biedt kristalheldere en scherpe beelden met levendige kleuren, waardoor het ideaal is voor multimedia-professionals, grafische ontwerpers, video-editors en gamers.

Een van de voordelen van het gebruik van de ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter is dat hij compact en draagbaar is, waardoor je hem gemakkelijk in je rugzak of tas kunt meenemen. Deze adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en duurzaamheid garanderen, en het is ook ontworpen om compatibel te zijn met de meeste apparaten met USB-C en Mini DisplayPort-weergaveapparaten.

Samengevat is de ACT SB0021 USB-C naar Mini DisplayPort Female Converter de perfecte oplossing voor iedereen die zijn USB-C-apparaten moet aansluiten op Mini DisplayPort-schermen. Het compacte ontwerp, de hoogwaardige materialen en de uitstekende prestaties maken het een must-have accessoire voor moderne professionals die altijd onderweg zijn.

Meer informatie
SKU34842509
MerkACT
Merk artikelnr.SB0021
EAN8716065331790
KleurGrijs
USB Type-CJa
Lengte kabel0.15 m
AansluitingenDisplayPort, USB
Aansluitingen (computer)USB C male (x1)
Aansluitingen (scherm)Mini DisplayPort female (x1)
SysteemeisenUSB Alternate mode
USB versieUSB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
Video specificatieDisplayPort 1.3
Video signaalDisplayPort
Max. resolutie @ 30Hz4096 x 2160
4K compatibleJa
© 2023 - Kabels.nl