Terug naar de vorige pagina

ACT AC6010 USB Verlengkabel 2.0 - 10 meter

€ 34,99
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Productinformatie

  • USB A Female/USB A Male
  • Mogelijkheid tot koppelen van maximaal 4 USB Signaalversterkers
  • 5 jaar garantie
  • USB Signaalversterker

Omschrijving

ACT AC6010 USB Verlengkabel 2.0 | 10 meter

  • Mogelijkheid tot koppelen van maximaal 4 USB Signaalversterkers
  • Eenvoudig uw standaard USB kabel verlengen
  • Overeenkomstig USB 2.0 specificatie
  • USB Signaalversterker

Maak kennis met de ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0: Verbeterde connectiviteit met een groter bereik

De ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0 is een hoogwaardige oplossing die is ontworpen om de beperkingen van de standaard USB-kabellengte te overwinnen. Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit en geavanceerde functies biedt deze USB verlengkabel een groter bereik, betrouwbare gegevensoverdracht en veelzijdige compatibiliteit. Of je nu apparaten thuis, op kantoor of in een andere omgeving moet aansluiten, de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 zorgt voor naadloze connectiviteit en gemak. In deze uitgebreide productbeschrijving gaan we dieper in op de functies en voordelen van de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen en je USB connectiviteitservaring kunt verbeteren.

Kenmerken en voordelen ACT AC6010 USB verlengkabel

Groter bereik
De ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 biedt een groter bereik, zodat je USB-apparaten kunt aansluiten die verder weg staan van je computer of oplaadstation. Met een lengte van 10 meter overbrugt deze kabel de kloof en biedt flexibiliteit bij het plaatsen van apparaten. Of je nu een printer, scanner, externe harde schijf of een ander USB-apparaat moet aansluiten, de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 zorgt ervoor dat je je apparaten kunt plaatsen waar ze het handigst zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Betrouwbare gegevensoverdracht
Dankzij de USB 2.0 specificatie zorgt de ACT AC6010 USB verlengkabel voor een betrouwbare gegevensoverdracht tussen apparaten. Of je nu bestanden overdraagt, gegevens synchroniseert of USB-randapparatuur gebruikt, deze kabel behoudt de signaalintegriteit en minimaliseert gegevensverlies. Geniet van een snelle en stabiele gegevensoverdracht, zodat je digitale activiteiten naadloos en efficiënt verlopen. Zeg vaarwel tegen frustrerende onderbrekingen en ervaar soepele connectiviteit met de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0.

Veelzijdige compatibiliteit
De ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 is compatibel met verschillende USB standaarden, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan apparaten. Of je nu USB 2.0 of USB 1.1 apparaten hebt, deze kabel kan beide ondersteunen. Sluit externe harde schijven, camera's, gamecontrollers, toetsenborden, muizen en andere apparaten met USB-ondersteuning gemakkelijk aan. De veelzijdige compatibiliteit van de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 zorgt ervoor dat je je apparaten kunt aansluiten en gebruiken zonder zorgen over compatibiliteit.

Duurzame constructie
De ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 is gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige constructie zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties. De connectoren zijn zorgvuldig ontworpen voor een veilige en stabiele verbinding, waardoor de kans op signaalverlies of verbroken verbinding minimaal is. De kabel zelf is gemaakt van eersteklas materialen die bestand zijn tegen slijtage, zodat hij bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik. Investeer in de ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 en je kunt jarenlang genieten van een betrouwbare verbinding.

Plug-and-Play gemak
De ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0 biedt plug-and-play gemak, waardoor hij ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op je computer of USB-hostapparaat en het andere uiteinde op je USB-apparaat. Er zijn geen stuurprogramma's of software-installaties nodig, waardoor je de kabel probleemloos kunt installeren. De ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 bespaart je tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op je taken of kunt genieten van je digitale activiteiten zonder complicaties.

Toepassingen ACT AC6010 USB verlengkabel

De ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0 heeft een breed scala aan toepassingenin verschillende omgevingen:

- Thuis:Sluit apparaten aan in je home entertainment systeem, breid USB-aansluitingen uit naar handigere locaties of laad apparaten op die ver van stopcontacten verwijderd zijn.
- Kantoor:Stroomlijn werkstromen door printers, scanners of externe opslagapparaten aan te sluiten op computers die zich op afstand bevinden.
- Onderwijs:Verbeter klaslokalen door documentcamera's, interactieve whiteboards of visualizers aan te sluiten op computers of presentatiesystemen van docenten.
- Industrieel:Ondersteun industriële toepassingen door USB-apparaten aan te sluiten op regelkamers of controlestations en zorg zo voor efficiënt gegevensbeheer en productiviteit.

Samenvattend:
De ACT AC6010 USB verlengkabel 2.0 is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het uitbreiden van je USB-connectiviteit. Met zijn uitgebreide bereik, betrouwbare gegevensoverdracht, veelzijdige compatibiliteit, duurzame constructie en plug-and-play gemak biedt deze kabel een naadloze en handige gebruikerservaring. Of je nu thuis, op kantoor, in het onderwijs of in industriële omgevingen apparaten moet aansluiten, de ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0 is de oplossing voor jou. Investeer vandaag nog in de ACT AC6010 USB-verlengkabel 2.0 en geniet van verbeterde USB-connectiviteit zonder beperkingen.

Meer informatie
SKU34861269
Breedte (cm)2.5000
MerkACT
Merk artikelnr.AC6010
EAN8716065418965
Lengte (cm)100.0000
Hoogte (cm)1.2000
AansluitingenUSB
Aansluitingen (in)USB A male (x1)
Max. extensie afstand40 m
Aansluitingen (uit)USB A female (x1)
USB versieUSB 2.0 - HighSpeed (Enhanced)
Overdrachtsnelheid480 Mbps
VoedingBus powered
© 2023 - Kabels.nl