Terug naar de vorige pagina

ACT AB3760 Verloopadapter DVI-D Male/HDMI-A Female

€ 28,46
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3760 Verloopadapter DVI-D Male/HDMI-A Female

  • RF-Block afgeschermde kap

Maak kennis met de ACT AB3760 Verloopadapter DVI-D Male/HDMI-A Female, een veelzijdig en essentieel hulpmiddel voor naadloze connectiviteit tussen DVI- en HDMI-apparaten. Met deze geavanceerde adapter kun je de kloof tussen verschillende beeldschermtechnologieën overbruggen, je kijkervaring verbeteren en je verbindingsopties uitbreiden. Of je nu werkt, aan het gamen bent of geniet van multimediacontent, de ACT AB3760 Verloopadapter zorgt voor een soepele overgang tussen apparaten en levert uitzonderlijke visuele kwaliteit en gemak.

Naadloze compatibiliteit:
De ACT AB3760 Verloopadapter is ontworpen om harmonie te brengen in je digitale apparaten. Dankzij de conversiemogelijkheid van DVI-D Male naar HDMI-A Female kun je met deze adapter moeiteloos apparaten met verschillende interfaces aansluiten. Of je nu een DVI-monitor hebt en een computer, spelconsole of mediaspeler met HDMI, deze adapter zorgt voor naadloze compatibiliteit en voorkomt de frustratie van incompatibele poorten.

Kristalheldere beelden:
Ervaar beelden als nooit tevoren met de ACT AB3760 Verloopadapter. Deze adapter handhaaft de integriteit van je videosignalen en zorgt ervoor dat je inhoud wordt weergegeven in een kristalheldere resolutie. Of je nu high-definition video's streamt, grafisch intensieve games speelt of werkt aan ingewikkelde ontwerpprojecten, de adapter garandeert dat je geniet van elk detail met een onberispelijke helderheid en scherpte.

Hoogwaardige signaaloverdracht:
De ACT AB3760 Verloopadapter geeft prioriteit aan de kwaliteit van de signaaloverdracht. De adapter is uitgerust met hoogwaardige connectoren en precisie-engineering en minimaliseert signaalverlies en interferentie tijdens gegevensoverdracht. Dit vertaalt zich in een consistente en betrouwbare verbinding tussen je DVI en HDMI apparaten, zodat je inhoud wordt weergegeven zoals bedoeld zonder haperingen of artefacten.

Verbeterde multimedia-ervaring:
Met de ACT AB3760 Verloopadapter bereikt je multimedia-ervaring nieuwe hoogten. Sluit je met DVI uitgeruste laptop of desktop aan op een HDMI-compatibele projector, TV of monitor en til je presentaties, films en foto's direct naar grotere schermen. Ga helemaal op in de actie van je favoriete videogames en geniet van levendige graphics en levensechte beelden die elke gamesessie onvergetelijk maken.

Plug-and-Play Gemak:
Eenvoud staat voorop bij de ACT AB3760 Verloopadapter. Hij is ontworpen voor plug-and-play gemak en zorgt voor een probleemloos installatieproces. Er zijn geen complexe configuraties of stuurprogramma-installaties nodig. Sluit gewoon het DVI-D uiteinde aan op je bronapparaat en het HDMI-A uiteinde op je beeldscherm en je kunt genieten van verbeterde beelden en naadloze connectiviteit.

Veelzijdigheid voor verschillende scenario's:
De ACT AB3760 Verloopadapter is een veelzijdige metgezel voor verschillende scenario's. Gebruik hem om je laptop aan te sluiten op een high-definition TV voor een filmavondje, sluit je desktop aan op een projector voor indrukwekkende presentaties of transformeer je game-ervaring door je console aan te sluiten op een gaming monitor. Het aanpassingsvermogen stelt je in staat om je opstelling af te stemmen op je behoeften.

Ruimtebesparende oplossing:
In een wereld waar ruimte vaak schaars is, biedt de ACT AB3760 Verloopadapter een ruimtebesparende oplossing. In plaats van te investeren in meerdere beeldschermen of apparaten met dezelfde poort, kun je deze adapter gebruiken om de kloof tussen verschillende interfaces te overbruggen. Dit bespaart niet alleen fysieke ruimte, maar vermindert ook rommel en vereenvoudigt je connectiviteitsopties.

Kosteneffectieve connectiviteit:
Investeren in de ACT AB3760 Verloopadapter biedt een kosteneffectieve manier om je connectiviteitsmogelijkheden uit te breiden. In plaats van nieuwe apparaten of kabels aan te schaffen voor specifieke poorten, kun je vertrouwen op deze adapter voor compatibiliteit tussen verschillende technologieën. Dit bespaart je uiteindelijk geld terwijl het je connectiviteitsopties verbetert.

Concluderend is de ACT AB3760 Verloopadapter DVI-D Male/HDMI-A Female een onmisbaar accessoire voor naadloze connectiviteit tussen DVI en HDMI apparaten. Met zijn naadloze compatibiliteit, kristalheldere beelden, hoogwaardige signaaloverdracht en plug-and-play gemak verbetert deze adapter je multimedia-ervaring en breidt hij je connectiviteitsopties uit. Omarm veelzijdigheid, geniet van kosteneffectieve connectiviteit en vereenvoudig je installatie met de ACT AB3760 Verloopadapter, jouw sleutel tot het overbruggen van de kloof tussen verschillende beeldschermtechnologieën.

Meer informatie
SKU34836144
MerkACT
Merk artikelnr.AB3760
EAN8716065127911
Connector AHDMI A (full-size) female (x1)
Connector BDVI 18+1-pin male (x1)
Video signaalDVI, HDMI
© 2023 - Kabels.nl