Terug naar de vorige pagina

ACT AB3765 Verloop Adapter DVI-D Female/HDMI-A Male

€ 28,46
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3765Verloop Adapter DVI-D Female/HDMI-A Male

  • RF-Block afgeschermde kap

Maak kennis met de ACT AB3765 Verloopadapter DVI-D Female/HDMI-A Male, een veelzijdige oplossing die de kloof overbrugt tussen twee essentiële videostandaarden en zorgt voor naadloze connectiviteit en uitzonderlijke visuele ervaringen. Deze adapter is zorgvuldig ontworpen om gebruikers de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om apparaten met verschillende video-interfaces aan te sluiten, waardoor de compatibiliteit wordt verbeterd en de frustratie van incompatibele verbindingen verdwijnt.

Universele connectiviteit:
De ACT AB3765 Verloopadapter is je oplossing als je apparaten met DVI-D (Digital Visual Interface) Female poorten wilt aansluiten op apparaten met HDMI-A (High-Definition Multimedia Interface) Male poorten. Deze adapter werkt als een brug, zodat je je computer, gameconsole, Blu-ray speler of ander apparaat dat is uitgerust met DVI naadloos kunt aansluiten op een HDMI-geschikte monitor, tv, projector of beeldscherm.

Probleemloze conversie:
Voorbij zijn de dagen van omgaan met incompatibele video-interfaces. De AB3765 adapter zorgt voor een probleemloos conversieproces, waardoor je niet meerdere kabels of adapters nodig hebt. Sluit gewoon het DVI-D uiteinde van de adapter aan op je bronapparaat en sluit het HDMI-A uiteinde aan op je beeldscherm, en je bent klaar om beelden van hoge kwaliteit te ervaren zonder signaalverlies of vervorming.

Hoogwaardige videotransmissie:
Ervaar de grootst mogelijke helderheid en scherpte in je beelden met de ACT AB3765 Verloopadapter. Deze adapter handhaaft de integriteit van je digitale signaal en zorgt ervoor dat je high-definition content vlekkeloos wordt overgedragen. Of je nu films streamt, videogames speelt of presentaties geeft, op deze adapter kun je vertrouwen voor levendige, levensechte beelden.

Plug-and-Play gemak:
De AB3765 adapter biedt een plug-and-play ervaring die zowel gebruiksvriendelijk als tijdbesparend is. Je hoeft geen ingewikkelde instellingen of stuurprogramma's te installeren. Sluit de adapter gewoon aan en hij detecteert en configureert automatisch de juiste instellingen voor optimale prestaties. Dit gemak maakt hem geschikt voor gebruikers van alle technische niveaus, van beginners tot doorgewinterde professionals.

Ruimtebesparend ontwerp:
Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de ACT AB3765 Verloopadapter maakt het een draagbare en ruimtebesparende oplossing. Of je nu onderweg bent of een werkplek inricht met beperkte ruimte, deze adapter past naadloos in je opstelling. De kleine vormfactor zorgt ervoor dat je hem mee kunt nemen in je laptoptas, waardoor hij ideaal is voor zakenreizen, presentaties of familiebijeenkomsten.

Duurzaamheid voor langdurig gebruik:
ACT hecht veel waarde aan duurzaamheid en de AB3765 adapter is daarop geen uitzondering. Deze adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen regelmatig gebruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De aansluitingen zijn ontworpen voor veilige en stabiele verbindingen, waardoor slijtage wordt geminimaliseerd, zelfs bij veelvuldig aansluiten en loskoppelen.

Breed scala aan toepassingen:
De veelzijdigheid van de ACT AB3765 Verloopadapter opent de deur naar talloze toepassingen. Het is een waardevolle toevoeging aan je gereedschapskist, of je nu een professional bent die werkt met multimediapresentaties, een gamer die op zoek is naar verbeterde visuele ervaringen, of een thuisgebruiker die verschillende apparaten naadloos wil aansluiten.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT AB3765 Verloop Adapter is een kosteneffectieve manier om je connectiviteitsopties te verbeteren. In plaats van nieuwe kabels of apparaten aan te schaffen voor specifieke poorten, biedt deze adapter een praktische oplossing die je zowel geld als ruimte bespaart. Het is een slimme keuze voor iedereen die het maximale uit zijn bestaande apparatuur wil halen zonder in te leveren op kwaliteit.

Samengevat is de ACT AB3765 Verloopadapter DVI-D Female/HDMI-A Male een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing die de kloof tussen verschillende video-interfaces overbrugt. Met universele compatibiliteit, video-overdracht van hoge kwaliteit en een duurzaam ontwerp zorgt deze adapter ervoor dat je multimedia-ervaringen naadloos en visueel boeiend zijn. Of je nu een professional, een gamer of een thuisgebruiker bent, met de ACT AB3765 Verloop Adapter kun je moeiteloos apparaten aansluiten en genieten van een verbeterde visuele reis.

Meer informatie
SKU34836145
MerkACT
Merk artikelnr.AB3765
EAN8716065127928
Connector AHDMI A (full-size) male (x1)
Connector BDVI 24+5-pin female (x1)
Video signaalDVI, HDMI
© 2023 - Kabels.nl