Terug naar de vorige pagina

ACT AB3766 Verloop Adapter DVI-D Female/HDMI-A Male

€ 24,56
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3766 Verloop Adapter DVI-D Female/HDMI-A Male

  • DVI connector versprongen naar links

Maak kennis met de ACT AB3766 Verloopadapter, jouw ultieme oplossing voor naadloze connectiviteit tussen DVI-D en HDMI-A interfaces. Ontworpen met precisietechniek en geavanceerde technologie, biedt deze adapter een brug tussen deze twee veelgebruikte videostandaarden, zodat je nooit hoeft in te leveren op visuele kwaliteit of compatibiliteit. Of je nu je home entertainment opstelling verbetert of je professionele multimedia apparatuur optimaliseert, de ACT AB3766 Verloop Adapter is je keuze voor het ontsluiten van een wereld aan visuele mogelijkheden.

Veelzijdige compatibiliteit:
De ACT AB3766 Verloopadapter is een veelzijdige verbindingsoplossing waarmee je moeiteloos apparaten met vrouwelijke DVI-D poorten kunt aansluiten op mannelijke HDMI-A poorten. Deze brede compatibiliteit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor thuisbioscopen, vergaderzalen, gamingopstellingen en professionele audiovisuele toepassingen.

Naadloze videotransmissie:
Ervaar ongeëvenaarde videokwaliteit met de ACT AB3766 Verloop Adapter. De adapter ondersteunt high-definition resoluties en zorgt ervoor dat je visuele content helder en scherp blijft bij overdracht tussen DVI-D en HDMI-A interfaces. Of je nu films streamt, games speelt of presentaties geeft, deze adapter garandeert een vloeiende en levensechte visuele ervaring.

Plug-and-Play Gemak:
Zeg maar dag tegen ingewikkelde installatieprocessen. De ACT AB3766 Verloopadapter is ontworpen voor probleemloze plug-and-play functionaliteit. Sluit de adapter gewoon aan op je apparaten en je kunt aan de slag. Deze gebruiksvriendelijke aanpak bespaart je tijd en minimaliseert installatiefrustraties.

Verbeterde audiovisuele ervaring:
De ACT AB3766 Verloop Adapter draait niet alleen om video; hij ondersteunt ook audio-overdracht via HDMI-connectiviteit. Dit betekent dat je kunt genieten van meeslepende geluidskwaliteit naast je high-definition beelden. Of je nu een spannende actiefilm bekijkt of jezelf onderdompelt in de wereld van gaming, de adapter zorgt ervoor dat je wordt ondergedompeld in een complete audiovisuele ervaring.

Compact en draagbaar ontwerp:
Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de ACT AB3766 Verloopadapter maakt hem ongelooflijk draagbaar. Stop hem in je laptoptas, aktetas of rugzak en je hebt direct toegang tot naadloze connectiviteit, waar je ook naartoe gaat. Deze draagbaarheid is perfect voor professionals die ervoor moeten zorgen dat hun presentaties soepel verlopen of voor enthousiastelingen die onderweg de beste visuele ervaring willen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT AB3766 Verloopadapter is een kosteneffectieve manier om het potentieel van je apparatuur te maximaliseren. In plaats van te investeren in nieuwe apparaten voor verschillende interfaces, kun je gewoon deze adapter gebruiken om de kloof te overbruggen. Dit bespaart je niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je het maximale uit je bestaande hardware haalt.

Professioneel presenteren en samenwerken:
In professionele omgevingen vereisen presentaties en samenwerkingsverbanden vlekkeloze connectiviteit. De ACT AB3766 Verloopadapter zorgt ervoor dat je je apparaten naadloos kunt aansluiten, zodat je boodschap duidelijk en professioneel overkomt. Dit is essentieel in vergaderzalen, klaslokalen en directiekamers.

Uitstekende games en entertainment:
Gamers en entertainmentliefhebbers kunnen optimaal profiteren van de ACT AB3766 Verloopadapter om hun ervaring te verbeteren. Of je nu je gameconsole aansluit op een DVI-monitor of je thuisbioscoop verbetert met een high-definition projector, deze adapter zorgt ervoor dat je geniet van beeld en geluid zoals het bedoeld is.

Concluderend is de ACT AB3766 Verloop Adapter jouw toegangspoort tot ongeëvenaarde connectiviteit en visuele uitmuntendheid. Met zijn compatibiliteit, naadloze overdracht en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze adapter een onmisbaar hulpmiddel voor zowel professionals als liefhebbers. Verhoog je audiovisuele ervaringen, stroomlijn je presentaties en maximaliseer je hardware-investering met de ACT AB3766 Verloopadapter. Je pad naar verbeterde connectiviteit en visuele schittering begint hier.

Meer informatie
SKU34836146
MerkACT
Merk artikelnr.AB3766
EAN8716065127935
Connector AHDMI A (full-size) male (x1)
Connector BDVI 24+5-pin female (x1)
Video signaalDVI, HDMI
© 2023 - Kabels.nl