Terug naar de vorige pagina

ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Male/Female

€ 11,89
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Male/Female

Maak kennis met de ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Male/Female, de perfecte oplossing om je HDMI-verbindingen te optimaliseren en je audiovisuele ervaringen te verbeteren. Deze innovatieve adapter is ontworpen met precisie en veelzijdigheid in gedachten, zodat je naadloze connectiviteit en flexibiliteit in je opstelling kunt bereiken. Of je nu te maken hebt met krappe ruimtes, complexe installaties of gewoon je HDMI-verbinding wilt verbeteren, de ACT AB3771 Adapter is er om aan je behoeften te voldoen.

Ruimtebesparend ontwerp:
De ACT AB3771 HDMI-adapter heeft een haaks (haaks) mannelijk-naar-vrouwelijk ontwerp waarmee je gemakkelijk door krappe ruimtes en lastige hoeken kunt navigeren. Het is een spelbreker als je te maken hebt met aan de muur gemonteerde tv's, krappe entertainmentcentra of situaties waarin een rechte kabelverbinding onpraktisch is. Met deze adapter kan je HDMI-kabel in een rechte hoek worden gebogen, waardoor de kabel en connector minder worden belast en de verbinding toch stevig is.

Naadloze connectiviteit:
Met de ACT AB3771 Adapter kun je een naadloze verbinding maken tussen je HDMI apparaten. Dankzij het male-to-female ontwerp kun je je HDMI-kabel aansluiten op de vrouwelijke poort van de adapter, terwijl het haaks ontwerp de toegang en het kabelbeheer vergemakkelijkt. Of je nu je gameconsole, streamingapparaat, Blu-ray speler of laptop aansluit op je tv of projector, deze adapter zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding.

Verbeterd kabelbeheer:
Zeg maar dag tegen kabelwarboel en verwarde draden. De ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Mannelijk/Vrouwelijk bevordert efficiënt kabelbeheer door je HDMI kabel tegen de muur of het oppervlak aan te laten lopen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je installatie er netjes en georganiseerd uitziet, maar voorkomt ook dat kabels per ongeluk worden losgekoppeld en je kunt struikelen. Geniet van een schone en opgeruimde entertainmentruimte of werkplek.

Verbeterde Veelzijdigheid:
De veelzijdigheid van de ACT AB3771 Adapter kent geen grenzen. Hij is niet beperkt tot entertainmentopstellingen thuis; hij is ook een waardevolle aanwinst in professionele omgevingen. Van vergaderzalen tot klaslokalen, de adapter vereenvoudigt HDMI-aansluitingen, vooral wanneer je te maken hebt met aan de muur gemonteerde beeldschermen, projectoren of andere apparaten met beperkte ruimte. Door zijn aanpassingsvermogen is het een veelgebruikte oplossing voor zowel persoonlijke als zakelijke toepassingen.

Behouden signaalkwaliteit:
Wees gerust dat de ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Male/Female de signaalkwaliteit en -integriteit behoudt. De adapter is ontworpen voor een betrouwbare overdracht van high-definition audio- en videosignalen zonder verslechtering. Je kunt genieten van verbluffende beelden en meeslepend geluid zonder je zorgen te maken over signaalverlies of vervorming.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT geeft prioriteit aan duurzaamheid en de AB3771 Adapter is daarop geen uitzondering. Deze adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen en precisie-engineering om herhaaldelijk gebruik te weerstaan en een lange levensduur te garanderen. De connectoren van de adapter zijn verguld om corrosie te weerstaan en zorgen voor een stabiele verbinding, zelfs bij veelvuldig plaatsen en verwijderen.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de ACT AB3771 HDMI-adapter is een fluitje van een cent. Steek gewoon je HDMI kabel in de vrouwelijke poort van de adapter en sluit het mannelijke uiteinde van de adapter aan op je TV, monitor, projector of elk ander apparaat dat is uitgerust met HDMI. Het haaks ontwerp maakt het gemakkelijk om verbinding te maken in krappe ruimtes waar een traditionele rechte kabel misschien niet past. Dit probleemloze installatieproces bespaart je tijd en frustratie.

Kosteneffectieve oplossing:
De ACT AB3771 HDMI-adapter biedt een kosteneffectieve oplossing voor het verbeteren van je HDMI-verbindingen. In plaats van te investeren in nieuwe kabels of complexe installatieoplossingen, kun je met deze adapter je connectiviteitsproblemen aanpakken tegen een fractie van de kosten. Het is een kleine investering die kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen in je entertainment of professionele opstelling.

Concluderend is de ACT AB3771 HDMI Adapter Haaks Male/Female een veelzijdige en innovatieve oplossing die je HDMI-verbindingen stroomlijnt en je audiovisuele ervaringen verbetert. Met zijn ruimtebesparende ontwerp, naadloze connectiviteit, verbeterde kabelbeheer en behouden signaalkwaliteit is deze adapter een essentieel hulpmiddel voor home entertainment opstellingen, klaslokalen, vergaderzalen en daarbuiten. Investeer in de ACT AB3771 Adapter om te genieten van probleemloze en geoptimaliseerde HDMI-verbindingen die de manier waarop je audio- en videocontent ervaart transformeren.

Meer informatie
SKU34836111
MerkACT
Merk artikelnr.AB3771
EAN8716065258462
Connector AHDMI A (full-size) male (x1)
Connector BHDMI A (full-size) female (x1)
Adapter designHaaks
© 2023 - Kabels.nl