Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACM-301-B Rangeer Paneel met Cover 1HE

€ 20,36
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel met Cover 2U

  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel met Cover 1U biedt een praktische en efficiënte kabelmanagementoplossing voor uw netwerk rack. Met zijn 2U hoogte en geïntegreerde deksel helpt dit paneel niet alleen bij het leiden en organiseren van uw kabels, maar biedt het ook bescherming en een schoon uiterlijk.

Nette en georganiseerde kabelgeleiding:

Uw kabels georganiseerd houden is cruciaal voor het behoud van een nette en efficiënte netwerkomgeving. De WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel heeft meerdere sleuven en openingen waarmee u uw kabels netjes en veilig kunt leiden. Het helpt verwarring en verwarring te voorkomen en maakt het gemakkelijker om uw verbindingen te identificeren en te beheren.

Bescherming met geïntegreerd deksel:

De geïntegreerde cover van de WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel voegt een extra beschermingslaag toe aan uw kabels. Het beschermt ze tegen stof, per ongeluk loskoppelen en mogelijke schade, waardoor de levensduur en betrouwbaarheid van uw netwerkverbindingen wordt gegarandeerd. De hoes draagt ook bij aan een schone en professionele uitstraling, verbergt de kabels en zorgt voor eenfraaielook van uw netwerk rack.

Efficiënt kabelbeheer:

Efficiënt kabelbeheer is essentieel voor eenvoudig onderhoud, probleemoplossing en toekomstige uitbreiding van uw netwerkinfrastructuur. Het WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel stelt u in staat om uw kabels georganiseerd en correct geleid te houden, waardoor kabelwarboel wordt verminderd en de algehele systeemprestaties worden verbeterd. Dit paneel maakt het gemakkelijker om specifieke kabels te identificeren en er toegang toe te krijgen, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het beheren van uw netwerkverbindingen.

Eenvoudige installatie:

De installatie van het WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel met Cover is een eenvoudig proces. Het paneel is ontworpen om te passen in een 2U ruimte in uw netwerk rack en wordt geleverd met de benodigde montageschroeven. Het compacte formaat en de lichtgewicht constructie maken het gemakkelijk te installeren en te integreren in uw bestaande netwerk setup.

Veelzijdige toepassing:

Dit rangeerpaneel is geschikt voor diverse netwerkomgevingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Of u nu een kleinschalige of grootschalige netwerkopstelling hebt, de WPN-ACM-302-B biedt een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan uw specifieke behoeften. Het is compatibel met een breed scala aan netwerkkabels, zoals Ethernet-kabels, HDMI-kabels en stroomkabels.

Conclusie:

Bereik een net en georganiseerd netwerk rack met de WP Rack WPN-ACM-302-B Rangeer Paneel met Cover 2U. Dit kabelmanagementpaneel biedt efficiënte kabelgeleiding, bescherming en een nette uitstraling voor uw netwerkverbindingen. Met zijn geïntegreerde deksel, eenvoudige installatie en veelzijdige toepassing is dit paneel een waardevolle aanvulling op elke netwerkinfrastructuur. Investeer in de WP Rack WPN-ACM-302-B en geniet van de voordelen van verbeterd kabelbeheer en een gestroomlijnd netwerk rack.

Meer informatie
SKU34854262
Merk artikelnr.WPN-ACM-301-B
MerkWP Rack
EAN8032958189683
© 2023 - Kabels.nl