Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit - 2 ventilatoren - 60 cm diep

€ 145,50
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP RackWPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit - 2 Ventilatoren - 60 cm diep

  • Compleet met beschermroosters voor over de ventilatoren
  • Compleet met thermostaat om de temperatuur onder controle te houden en overmatig stroomverbruik te voorkomen.

Maak kennis met de WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid - een ultramoderne oplossing die is ontworpen om de ventilatie en koeling in datacenters, serverruimtes en andere kritische omgevingen te optimaliseren. Met zijn configuratie met twee ventilatoren en een diepte van 60 cm is deze ventilatoreenheid ontworpen om superieure prestaties, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid te leveren.Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid, zodat je een grondig inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Dubbele ventilatorconfiguratie:

De WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid is uitgerust met twee krachtige ventilatoren die samen zorgen voor een optimale luchtstroom en koeling. Deze dubbele ventilatorconfiguratie zorgt voor redundantie, dus zelfs als één ventilator uitvalt, blijft de andere werken, waardoor het risico van oververhitting en uitvaltijd wordt verminderd.

Efficiënte koeling:

Efficiënte koeling is van het grootste belang in omgevingen waar warmtegevoelige apparatuur wordt gebruikt, zoals servers en netwerkapparaten. De WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit blinkt uit in dit opzicht, door effectief warmte af te voeren en een stabiele temperatuur te handhaven. Dit verlengt niet alleen de levensduur van je apparatuur, maar zorgt ook voor consistente prestaties.

Energie-efficiëntie:

In een tijdperk waarin energiezuinigheid een topprioriteit is, springt de WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit eruit. De ventilatoren zijn ontworpen om krachtige koeling te bieden terwijl ze minimale energie verbruiken. Dit verlaagt niet alleen je energierekening, maar draagt ook bij aan een groenere, duurzamere werking.

Ontwerp voor rekmontage:

De WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit is ontworpen voor eenvoudige integratie in standaard serverracks. De compacte diepte van 60 cm maakt hem compatibel met een groot aantal rackkasten. Dankzij dit ruimtebesparende ontwerp kun je je rackruimte maximaliseren en tegelijkertijd een efficiënte ventilatie garanderen.

Instelbare ventilatorsnelheid:

Aanpassing is de sleutel tot het voldoen aan de specifieke koelbehoeften van je apparatuur. Met deze ventilatoreenheid kun je de ventilatorsnelheid naar wens aanpassen. Of je nu een stille werking nodig hebt voor een geluidsgevoelige omgeving of maximaal koelvermogen tijdens zware belasting, je hebt de flexibiliteit om de instellingen aan te passen.

Temperatuurbewaking:

Het handhaven van een optimale temperatuur is cruciaal voor de gezondheid en prestaties van je apparatuur. De WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit is uitgerust met functies voor temperatuurbewaking en -regeling. Je kunt temperatuurdrempels instellen en de unit past automatisch de ventilatorsnelheid aan om de omgeving binnen het gewenste bereik te houden.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid is een fluitje van een cent. Hij wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies voor een eenvoudige installatie. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je koeloplossing snel werkt.

Redundantie en betrouwbaarheid:

Betrouwbaarheid is onontbeerlijk in kritieke omgevingen. Dankzij de redundante ventilatorconfiguratie en het robuuste ontwerp minimaliseert de WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit het risico op systeemstoringen door oververhitting. Dit betekent een grotere uptime en gemoedsrust voor jou.

Stille werking:

Ondanks de krachtige koelcapaciteit is deze ventilatoreenheid ontworpen voor een stille werking. De ventilatoren zijn ontworpen om met minimaal geluid te werken, waardoor hij geschikt is voor geluidsgevoelige omgevingen zoals kantoorruimtes of opnamestudio's.

Uitgebreide toepassingen:

De veelzijdigheid van de WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu servers moet koelen in een datacenter, netwerkapparatuur in een telecommunicatieruimte of audiovisuele apparatuur in een mediastudio, deze ventilatoreenheid kan de klus effectief klaren.

Kostenbesparingen:

Door het handhaven van optimale bedrijfstemperaturen en energiezuinige koeling helpt de WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid je te besparen op operationele kosten. Een lager energieverbruik, langere levensduur van de apparatuur en minimale stilstandtijd dragen allemaal bij aan aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Milieuvriendelijk:

Naast energie-efficiëntie is deze ventilatoreenheid ook milieuvriendelijk. Er worden niet-giftige materialen gebruikt en hij is ontworpen met een lage impact op het milieu. Kiezen voor milieubewuste apparatuur zoals deze is niet alleen verantwoord, maar sluit ook aan bij duurzaamheidsdoelen.

Schaalbaarheid:

Als je infrastructuur groeit, kan de WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit meegroeien. Voeg eenvoudig meer units toe als dat nodig is om aan de toegenomen koelbehoeften te voldoen. Deze schaalbaarheid zorgt ervoor dat je koeloplossing zich na verloop van tijd kan aanpassen aan veranderende behoeften.

Bewaking en regeling op afstand:

Voor nog meer gemak en controle kan de WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid worden geïntegreerd in je netwerk voor bewaking en regeling op afstand. Hierdoor kun je de ventilatorsnelheid beheren en de temperatuur controleren vanaf een centrale locatie, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent op de locatie van de apparatuur.

Gemoedsrust:

Als het om kritieke apparatuur gaat, is gemoedsrust onbetaalbaar. De WP Rack WPN-ACS-W060-2 Ventilatorunit biedt die gemoedsrust door ervoor te zorgen dat uw apparatuur koel en betrouwbaar blijft, waardoor het risico op kostbare downtime en apparatuurstoringen wordt verminderd.

Voldoet aan industrienormen:

Deze ventilatoreenheid voldoet aan de industriële normen en voorschriften voor koeling en ventilatie. Hij is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne datacenters en kritische infrastructuuromgevingen.

Investering op lange termijn:

Investeren in de WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid is een verstandige langetermijninvestering in de gezondheid en prestaties van uw apparatuur. Door oververhitting te voorkomen en optimale bedrijfsomstandigheden te handhaven, verlengt u de levensduur van uw waardevolle activa.

Technische ondersteuning en garantie:

WP Rack zet zich in voor klanttevredenheid. Als u kiest voor de WPN-ACS-W060-2 Ventilatorunit, profiteert u van toegang tot technische ondersteuning en een garantie die uw investering dekt.

Concluderend is de WP Rack WPN-ACS-W060-2 Ventilator Unit een krachtige koeloplossing die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne datacenters, serverruimtes en kritische omgevingen. De configuratie met dubbele ventilator, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en schaalbaarheid maken het een waardevolle aanvulling op elke infrastructuur. Door te investeren in deze ventilatoreenheid zorg je niet alleen voor optimale prestaties en een lange levensduur van je apparatuur, maar draag je ook bij aan een duurzamere en kosteneffectievere werking. Ervaar de voordelen van superieure koeling met de WP Rack WPN-ACS-W060-2 ventilatoreenheid, uw vertrouwde partner in het handhaven van een koele en betrouwbare omgeving voor uw kritische apparatuur.

Meer informatie
SKU34865081
Merk artikelnr.WPN-ACS-W060-2
Lengte (cm)0.0000
EAN8716065475050
MerkWP Rack
Breedte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
Diepte60 cm
Materiaal behuizingStaal
KleurZwart
© 2023 - Kabels.nl