Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-AFS-41080-B Legbord 1U | Zwart | 800mm Diep

€ 57,93
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-AFS-41080-B Legbord 1U | Zwart | 800mm Diep

  • 4 bevestigingspunten standaard 19"
  • Het geperforeerde legbord zorgt voor een optimale ventilatie
  • Universeel legbord voor staande racks
  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.
  • Voor kasten van maximaal 800mm diep

Het WP Rack WPN-AFS-41080-B Legbord 1U - Zwart - 800mm Diep is een veelzijdig en praktisch legbord dat is ontworpen om de opslagruimte in uw netwerk rack te optimaliseren. Met zijn 1U hoogte en royale diepte van 800mm biedt dit zwarte legbord voldoende ruimte voor het organiseren van diverse apparatuur en accessoires, waardoor de efficiëntie en functionaliteit van uw netwerkopstelling wordt verbeterd.

Maximaliseer de opslagcapaciteit:

Efficiënt gebruik van ruimte is cruciaal in elke netwerkomgeving. Het WPN-AFS-41080-B Legbord biedt een extra 1U (1 horizontale eenheid) opslagruimte in uw netwerk rack, zodat u uw beschikbare verticale rackruimte optimaal kunt benutten. Met zijn diepte van 800 mm biedt dit legbord voldoende ruimte voor het opslaan van apparaten, gereedschap of andere items die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn.

Duurzame en stevige constructie:

Gebouwd met duurzaamheid in gedachten, is deze plank gebouwd om het gewicht van verschillende apparatuur en accessoires te ondersteunen. De WPN-AFS-41080-B is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de stevigheid en stabiliteit na verloop van tijd gewaarborgd zijn. Het is bestand tegen de eisen van een netwerkomgeving en biedt een betrouwbare opslagoplossing voor uw waardevolle items.

Strak en professioneel ontwerp:

De zwarte afwerking van het WPN-AFS-41080-B Legbord geeft uw netwerkrek een slanke en professionele uitstraling. Het past naadloos bij uw bestaande rackapparatuur en zorgt voor een strak en georganiseerd uiterlijk. Of u nu netwerkapparaten, servers of andere accessoires opslaat, dit legbord verbetert de algemene esthetiek van uw netwerkinstallatie.

Eenvoudige installatie:

De installatie van het WPN-AFS-41080-B Legbord is snel en probleemloos. Het legbord wordt geleverd met montagebeugels en schroeven, zodat het gemakkelijk aan uw netwerkrek kan worden bevestigd. De hoogte van 1U zorgt voor compatibiliteit met standaard rackmaten, waardoor een naadloze integratie in uw bestaande netwerkinfrastructuur gewaarborgd is. Binnen enkele minuten kunt u profiteren van de voordelen van verbeterde opslagcapaciteit in uw netwerkrack.

Veelzijdige toepassing:

Deze plank is geschikt voor diverse netwerkopstellingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Het biedt een veelzijdige opslagoplossing voor een breed scala aan apparatuur en accessoires, zoals modems, switches, patchpanelen, voedingen en meer. Pas de plaatsing van de plank aan uw specifieke behoeften aan en optimaliseer uw netwerkorganisatie.

Conclusie:

Maximaliseer de opslagcapaciteit van uw netwerk rack met het WP Rack WPN-AFS-41080-B Legbord 1U - Zwart - 800mm Diep. Dit zwarte legbord biedt een stevige en ruime oplossing voor het organiseren van apparatuur en accessoires in uw netwerkopstelling. Met zijn duurzame constructie, eenvoudige installatie en slanke ontwerp verbetert dit legbord de functionaliteit en esthetiek van uw netwerk rack.

Meer informatie
SKU34854112
Merk artikelnr.WPN-AFS-41080-B
MerkWP Rack
EAN8032958189744
© 2023 - Kabels.nl