Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar 1U Zwart - 600mm Diep

€ 97,95
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar 1U Zwart - 600mm Diep

  • 4 bevestigingspunten standaard 19"
  • Het geperforeerde legbord zorgt voor een optimale ventilatie
  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar 1U Zwart - 600mm Diep is een veelzijdige en praktische uittrekbare plank, ontworpen om de toegankelijkheid en organisatie in uw netwerk rack te verbeteren. Met zijn 1U hoogte en royale diepte van 600mm biedt dit zwarte legbord gemakkelijke toegang tot uw apparatuur en optimaliseert het de efficiëntie van uw netwerkinstallatie.

Maximale toegankelijkheid:

Eenvoudige toegang tot uw netwerkapparatuur is essentieel voor efficiënt onderhoud en probleemoplossing. Het WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar biedt een uittrekbare plank, zodat u deze naar voren kunt schuiven voor snelle en gemakkelijke toegang tot uw apparatuur. Dit zorgt ervoor dat u uw apparatuur gemakkelijk kunt bereiken en beheren, waardoor u tijd en moeite bespaart bij uw netwerkwerkzaamheden.

Ruim en stevig ontwerp:

Met een diepte van 600 mm biedt deze uittrekbare plank voldoende ruimte voor het opbergen van diverse apparatuur en accessoires. De WPN-ASS-141060-B is ontworpen om het gewicht van uw apparatuur te dragen, waardoor stabiliteit en duurzaamheid gewaarborgd zijn. Dankzij de stevige constructie kunt u met een gerust hart zware apparatuur op de plank plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over doorzakken of schade.

Efficiënt kabelbeheer:

Naast een gemakkelijke toegang tot uw apparatuur helpt het WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar bij het kabelbeheer. Dankzij het ruime ontwerp kunt u uw kabels leiden en organiseren, waardoor rommel wordt verminderd en de algehele esthetiek van uw netwerkrek wordt verbeterd. Netjes georganiseerde kabels dragen ook bij aan een betere luchtstroom en temperatuurregeling binnen uw apparatuur.

Strakke en professionele uitstraling:

De zwarte afwerking van de WPN-ASS-141060-B geeft uw netwerk rack een strakke en professionele uitstraling. Het past naadloos bij uw bestaande rackapparatuur en zorgt voor een strak en georganiseerd uiterlijk. Of u nu netwerkapparaten, servers of andere accessoires opslaat, deze uittrekbare plank verbetert de algemene esthetiek van uw netwerkinstallatie.

Eenvoudige installatie:

De installatie van het WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar is snel en eenvoudig. De plank wordt geleverd met montagebeugels en schroeven, zodat hij gemakkelijk aan uw netwerkrek kan worden bevestigd. De hoogte van 1U zorgt voor compatibiliteit met standaard rackmaten, waardoor een naadloze integratie in uw bestaande netwerkinfrastructuur gewaarborgd is.

Veelzijdige toepassing:

Deze uittrekbare plank is geschikt voor verschillende netwerkomgevingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Het biedt een veelzijdige opslagoplossing voor een breed scala aan apparatuur en accessoires, zoals servers, patchpanelen, UPS-eenheden en meer. Pas de plaatsing van de plank aan uw specifieke behoeften aan en optimaliseer uw netwerkorganisatie.

Conclusie:

Verbeter de toegankelijkheid en organisatie van uw netwerkapparatuur met het WP Rack WPN-ASS-141060-B Legbord Uittrekbaar 1U Zwart - 600mm Diep. Dit uittrekbare legbord biedt handige toegang tot uw apparaten, waardoor de efficiëntie in uw netwerk rack wordt geoptimaliseerd. Met zijn ruime en stevige ontwerp, eenvoudige installatie en slanke uiterlijk is dit uittrekbare rek een waardevolle aanvulling op elke netwerkinfrastructuur. Investeer in de WP Rack WPN-ASS-141060-B en ervaar een verbeterde toegankelijkheid en organisatie in uw netwerkinstallatie.

Meer informatie
SKU34854113
Merk artikelnr.WPN-ASS-141060-B
MerkWP Rack
EAN8056045872043
© 2023 - Kabels.nl