Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ROA-04603-BU Open Frame voor Wandmontage 4U

€ 62,29
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ROA-04603-BU Open Frame voor Wandmontage 4U

  • Geschikt voor de montage van 19" panelen
  • Stevige stalen constructie
  • Maximum draagvermogen 10 Kg

Het WP Rack WPN-ROA-04603-BU Open Frame voor Wandmontage 4U is een betrouwbare en praktische oplossing voor het optimaliseren van uw wandnetwerkopstelling. Dankzij de stevige constructie en het veelzijdige ontwerp biedt dit open frame voldoende ruimte voor het organiseren van uw netwerkapparatuur, terwijl de beperkte wandruimte optimaal wordt benut.

Efficiënt ruimtegebruik:

Het WPN-ROA-04603-BU Open Frame voor Wandmontage is ontworpen om uw beschikbare wandruimte optimaal te benutten. Met zijn 4U (4 horizontale eenheden) hoogte, biedt dit open frame voldoende ruimte om uw netwerkapparatuur, zoals switches, patchpanelen, routers en meer, te monteren en te organiseren. Door de verticale ruimte te benutten, kunt u uw netwerkapparatuur gemakkelijk toegankelijk houden en waardevolle vloer- of bureauruimte vrijmaken.

Stevige en duurzame constructie:

Gemaakt met duurzaamheid in gedachten, is dit open frame gebouwd om de eisen van een netwerkomgeving te weerstaan. De stevige metalen constructie zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van uw apparatuur en biedt een veilige montageoplossing. Het robuuste ontwerp van het frame helpt ook de warmte efficiënt af te voeren, waardoor optimale prestaties worden bevorderd en oververhitting wordt voorkomen.

Eenvoudige installatie en toegankelijkheid:

De installatie van het WPN-ROA-04603-BU Open Frame is een eenvoudig proces. Het frame wordt geleverd met voorgeboorde montagegaten, waardoor het gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd. Bovendien zorgt het open ontwerp voor eenvoudige toegang tot uw netwerkapparatuur, wat installatie, onderhoud en kabelbeheer vereenvoudigt. Dankzij de onbelemmerde toegang kunt u snel aanpassingen maken of eventuele problemen oplossen.

Veelzijdige toepassing:

Dit open frame is geschikt voor diverse netwerkomgevingen, waaronder kantoren, serverruimtes en kleine datacenters. Dankzij het flexibele ontwerp kunt u de plaatsing van uw netwerkapparatuur aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een nieuw netwerk opzet of een bestaand netwerk upgradet, het WPN-ROA-04603-BU Open Frame biedt een veelzijdige en ruimtebesparende oplossing.

Conclusie:

Maximaliseer uw wandnetwerkopstelling met het WP Rack WPN-ROA-04603-BU Open Frame voor Wandmontage 4U. Dit stevige en ruimtebesparende open frame biedt een praktische oplossing voor het organiseren van uw netwerkapparatuur terwijl u de beperkte wandruimte benut. Met zijn duurzame constructie, eenvoudige installatie en veelzijdige toepassing is dit open frame een uitstekende keuze voor het optimaliseren van uw netwerkinfrastructuur. Investeer vandaag nog in het WP Rack WPN-ROA-04603-BU en geniet van een georganiseerde en efficiënte netwerkomgeving.

Meer informatie
SKU34854233
Merk artikelnr.WPN-ROA-04603-BU
MerkWP Rack
EAN8032958189461
© 2023 - Kabels.nl