Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit Twee Ventilatoren

€ 175,81
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit met Twee Ventilatoren

  • Compleet met beschermroosters voor over de ventilatoren
  • Compleet met thermostaat om de temperatuur onder controle te houden en overmatig stroomverbruik te voorkomen.

De WP Rack WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit met Twee Ventilatoren is een betrouwbare en efficiënte koeloplossing ontworpen om oververhitting in uw netwerk rack te voorkomen. Uitgerust met twee ventilatoren zorgt deze unit voor een goede ventilatie en optimale prestaties van uw netwerkapparatuur.

Voorkom oververhitting:

Oververhitting kan nadelige gevolgen hebben voor uw netwerkapparatuur, wat leidt tot verminderde prestaties en mogelijke schade. De WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit is speciaal ontworpen om oververhitting te voorkomen door actief lucht te laten circuleren in uw netwerk rack. Door een consistente temperatuur te handhaven, helpt deze unit de prestaties en levensduur van uw waardevolle netwerkapparatuur te waarborgen.

Efficiënte koeling:

Met twee ventilatoren zorgt deze ventilatoreenheid voor een efficiënte koeling van uw netwerkrack. De ventilatoren genereren een constante luchtstroom, waardoor de door de apparatuur gegenereerde warmte effectief wordt afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw apparatuur op een geschikte bedrijfstemperatuur blijft, zelfs tijdens perioden van intensief gebruik of hoge omgevingstemperaturen.

Stille werking:

Terwijl de WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit een krachtige koeling biedt, werkt hij stil, waardoor geluidsoverlast op uw werkplek tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt hem geschikt voor verschillende omgevingen, waaronder kantoren, serverruimtes en thuisnetwerken, waar een rustige en productieve sfeer essentieel is.

Eenvoudige installatie:

De installatie van de WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit is eenvoudig en probleemloos. De unit wordt geleverd met montagebeugels en schroeven, zodat hij gemakkelijk aan uw netwerk rack kan worden bevestigd. Het is ontworpen om te passen in standaard rackmaten, waardoor de integratie in uw bestaande netwerkinfrastructuur naadloos verloopt. Binnen enkele minuten kunt u profiteren van de voordelen van verbeterde koeling voor uw netwerkapparatuur.

Verbeterde prestaties van apparatuur:

De WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit zorgt voor optimale koeling en helpt zo de prestaties en betrouwbaarheid van uw netwerkapparatuur te handhaven. Door oververhitting te voorkomen kan uw apparatuur optimaal functioneren, waardoor het risico op downtime afneemt en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Dankzij de verbeterde koeling kunt u er zeker van zijn dat uw netwerk probleemloos functioneert.

Conclusie:

Laat oververhitting de prestaties en de levensduur van uw netwerkapparatuur niet in gevaar brengen. Investeer in de WP Rack WPN-ACS-W050-2 Ventilator Unit met Twee Ventilatoren en houd uw netwerk rack koel en efficiënt. Met zijn twee ventilatoren, stille werking en eenvoudige installatie zorgt deze unit voor een betrouwbare en efficiënte koeling van uw netwerkapparatuur. Zorg voor optimale prestaties en bescherm uw waardevolle apparatuur met deze hoogwaardige ventilatoreenheid. Upgrade uw netwerk rack vandaag nog en ervaar de voordelen van verbeterde koeling.

Meer informatie
SKU34854235
Merk artikelnr.WPN-ACS-W050-2
EAN8032958189805
MerkWP Rack
Diepte50 cm
Materiaal behuizingStaal
KleurZwart
© 2023 - Kabels.nl