Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-RWB-06605-B Wandbehuizing Glasdeur 6U Zwart - 600x370x500mm (BxHxD)

€ 266,02
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WPRack WPN-RWB-06605-B Wandbehuizing Glasdeur 6U Zwart - 600x370x500mm (BxHxD)

  • Deur is van gehard glas, kan 180° geopend worden en is voorzien van slot met sleutel
  • Massief plaatstaal van 1,5 mm
  • De richting van de deuropening kan naar wens worden gewijzigd
  • Uitneembare zijpanelen, ook met slot en sleutel, voor een eenvoudige installatie van de apparatuur
  • Kabelingang bovenaan en onderaan (met deksel)
  • Behuizing voor 120 mm ventilatoren bovenaan.
  • Compleet met 2/4 genummerde rails met instelbare diepte
  • Aardingsset en set van 12 schroeven en kooimoeren inbegrepen

De WPRack WPN-RWB-06605-B Wandbehuizing Glasdeur 6U Zwart - 600x370x500mm is een robuuste en stijlvolle wandbehuizing ontworpen om uw netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Met zijn royale opslagcapaciteit en veilige ontwerp biedt deze behuizing een ideale oplossing voor het onderbrengen van uw netwerkapparatuur, terwijl de toegang en bescherming eenvoudig blijven.

Veel ruimte en veelzijdigheid:

Met zijn afmetingen van 600x370x500 mm biedt deze wandbehuizing een ruim interieur met 6U (6 horizontale eenheden) rackruimte. Het biedt voldoende ruimte voor diverse netwerkapparatuur, zoals switches, patchpanelen, servers en meer. De verstelbare montagerails zorgen voor flexibiliteit bij het plaatsen van uw apparatuur, voor efficiënt kabelbeheer en een optimale luchtstroom.

Veilige en duurzame constructie:

De WPRack WPN-RWB-06605-B is gebouwd met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Het stevige stalen frame en de deur van gehard glas bieden uitzonderlijke bescherming voor uw waardevolle netwerkapparatuur. De afsluitbare glazen deur zorgt ervoor dat alleen bevoegd personeel toegang heeft tot de apparatuur en beschermt deze tegen ongeoorloofde manipulatie of schade.

Strak en professioneel ontwerp:

Met zijn slanke zwarte afwerking en moderne ontwerp biedt deze wandbehuizing niet alleen functionele voordelen, maar geeft hij ook een professioneel tintje aan uw netwerkinstallatie. De strakke esthetiek en compacte vormfactor maken hem geschikt voor diverse omgevingen, waaronder kantoren, serverruimtes en kleine datacenters. De behuizing past naadloos in uw omgeving en biedt tegelijkertijd eenvoudig toegang tot uw netwerkapparatuur.

Efficiënt kabelbeheer:

Het onderhouden van een georganiseerd netwerk is essentieel voor optimale prestaties. De WPRack WPN-RWB-06605-B heeft meerdere kabelinvoerpunten en voldoende ruimte aan de achterzijde voor efficiënt kabelbeheer. Hierdoor kunt u uw kabels netjes leiden en bevestigen, waardoor u minder rommel hebt en onderhoudstaken eenvoudiger worden. Het resultaat is een schone en georganiseerde netwerkomgeving, die het risico op kabelgerelateerde problemen minimaliseert en het oplossen van problemen vergemakkelijkt.

Conclusie:

Upgrade uw netwerkinfrastructuur met de WPRack WPN-RWB-06605-B Wandbehuizing Glasdeur 6U Zwart - 600x370x500mm. Deze slanke en stevige wandbehuizing biedt voldoende ruimte, veiligheid en efficiënt kabelbeheer voor uw netwerkapparatuur. Met zijn duurzame constructie, afsluitbare glazen deur en professioneel ontwerp biedt hij een betrouwbare oplossing voor het organiseren en beschermen van uw netwerkinstallatie. Investeer vandaag nog in de WPRack WPN-RWB-06605-B en optimaliseer uw netwerkbeheer.

Meer informatie
SKU34854095
Merk artikelnr.WPN-RWB-06605-B
MerkWP Rack
EAN8032958189515
© 2023 - Kabels.nl