Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-AFS-21030-B Legbord 1U 300mm Diep - Zwart

€ 49,25
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-AFS-21030-B Legbord 1U 300mm Diep - Zwart

  • 2 bevestigingspunten standaard 19"
  • Het geperforeerde legbord zorgt voor een optimale ventilatie
  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-AFS-21030-B Legbord 1U 300mm Diep - Zwart is een veelzijdige en praktische plank ontworpen om de opslagruimte in uw netwerk rack te optimaliseren. Dit zwarte legbord biedt een stevig platform voor het organiseren van diverse apparatuur, accessoires en andere items, zodat u de efficiëntie en functionaliteit van uw netwerkinstallatie kunt maximaliseren.

Maximaliseer opslagcapaciteit:

Efficiënt gebruik van ruimte is essentieel in elke netwerkomgeving. Het WPN-AFS-21030-B Legbord biedt een extra 1U (1 horizontale eenheid) opslagruimte in uw netwerk rack, zodat u uw beschikbare verticale rackruimte optimaal kunt benutten. Met zijn diepte van 300 mm biedt het legbord voldoende ruimte voor het opbergen van apparaten, gereedschap of andere items die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn.

Duurzame en stevige constructie:

Gebouwd met het oog op duurzaamheid, is deze plank gebouwd om het gewicht van verschillende apparatuur en accessoires te dragen. De WPN-AFS-21030-B is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de stevigheid en stabiliteit na verloop van tijd gewaarborgd zijn. Het is bestand tegen de eisen van een netwerkomgeving en biedt een betrouwbare opslagoplossing voor uw waardevolle items.

Strak en professioneel ontwerp:

De strakke zwarte afwerking van de WPN-AFS-21030-B voegt een professioneel tintje toe aan uw netwerk rack. Het integreert naadloos met uw bestaande rackapparatuur en zorgt voor een strak en georganiseerd uiterlijk. Of u nu netwerkapparaten, servers of andere accessoires opslaat, dit rek verbetert de algemene esthetiek van uw netwerkinstallatie.

Eenvoudige installatie:

De installatie van het WPN-AFS-21030-B rek is snel en probleemloos. De plank wordt geleverd met montagebeugels en schroeven, zodat hij gemakkelijk aan uw netwerkrek kan worden bevestigd. De hoogte van 1U zorgt voor compatibiliteit met standaard rackmaten, waardoor een naadloze integratie in uw bestaande netwerkinfrastructuur gewaarborgd is.

Veelzijdige toepassing:

Deze plank is geschikt voor diverse netwerkopstellingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Het biedt een veelzijdige opslagoplossing voor een breed scala aan apparatuur en accessoires, zoals modems, switches, patchpanelen, voedingen en meer. Pas de plaatsing van de plank aan uw specifieke behoeften aan en optimaliseer uw netwerkorganisatie.

Conclusie:

Maximaliseer de opslagcapaciteit van uw netwerk rack met het WP Rack WPN-AFS-21030-B Legbord 1U 300mm Diep - Zwart. Dit zwarte legbord biedt een handige en stevige oplossing voor het organiseren van apparatuur, accessoires en andere items in uw netwerkopstelling. Met zijn duurzame constructie, eenvoudige installatie en slanke ontwerp verbetert dit legbord de functionaliteit en esthetiek van uw netwerk rack.

Meer informatie
SKU34854109
Merk artikelnr.WPN-AFS-21030-B
MerkWP Rack
EAN8032958189706
© 2023 - Kabels.nl