Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-RWA-06606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9 U -540x445x600mm (BxHxD) - Zwart

€ 265,62
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-RWA-06606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9 U -540x445x600mm (BxHxD) - Zwart

  • 1,5 mm massieve stalen structuur
  • Glazen deur opent tot 180 graden en heeft een slot met een sleutel
  • De richting van de deuropening kan naar wens worden gewijzigd
  • Verwijderbare zijpanelen voor eenvoudige installatie van de apparatuur
  • Kabeldoorvoer aan zowel boven- als onderkant
  • Compleet met 2 frontrails met instelbare diepte
  • Behuizing voor 120 mm ventilatoren of speciale ventilatiekit op het dak
  • 12 sets schroeven inbegrepen (schroeven + kooimoeren)
  • Draagvermogen tot 50 kg
  • IP 20 beschermingsklasse

Maak kennis met de WP Rack WPN-RWA-06606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9 HE - 540x445x600mm (BxHxD) - Zwart, de ultieme oplossing voor je behuizingen voor wandmontage. Deze slanke en robuuste wandbehuizing is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne data- en netwerkinstallaties. Met zijn doordachte ontwerp, duurzame constructie en ruime capaciteit van 9U is deze zwarte wandbehuizing de ideale keuze om je waardevolle apparatuur veilig te stellen en tegelijkertijd ruimte en organisatie te optimaliseren.

Robuuste constructie:
De WP Rack WPN-RWA-06606-B is gemaakt om lang mee te gaan. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt in een strakke zwarte kleur, biedt het niet alleen duurzaamheid maar voegt het ook een vleugje professionaliteit toe aan je werkruimte. De robuuste constructie zorgt ervoor dat je waardevolle apparatuur beschermd is tegen omgevingsfactoren en onbevoegde toegang.

Optimalisatie van ruimte:
Met zijn 9U capaciteit biedt deze wandbehuizing voldoende ruimte om je netwerk- en data-apparatuur efficiënt onder te brengen. Door je apparatuur verticaal aan de muur te bevestigen, maak je kostbare vloerruimte vrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine kantoren, serverruimtes of andere ruimtes met beperkte ruimte.

Verbeterde beveiliging:
Veiligheid is van het grootste belang als het gaat om het onderbrengen van je netwerkapparatuur. Het WP Rack WPN-RWA-06606-B heeft een glazen deur die niet alleen een goed zicht biedt op je apparatuur, maar ook bescherming biedt tegen stof, vocht en sabotage. De afsluitbare deur zorgt ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot je kritieke infrastructuur.

Kabelbeheer:
Het beheren van kabels en draden is een fluitje van een cent met deze wandbehuizing. Hij is uitgerust met kabelbeheerfuncties, waaronder kabelinvoerpunten en kabelbevestigingspunten, om je kabels georganiseerd te houden en rommel te voorkomen. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je installatie, maar verbetert ook de luchtstroom, wat cruciaal is voor de levensduur van je apparatuur.

Eenvoudige installatie:
De installatie van het WP Rack WPN-RWA-06606-B is eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp. De muurbeugels worden meegeleverd en de gedetailleerde instructies maken het installatieproces probleemloos. Dit betekent dat je je apparatuur in een mum van tijd veilig kunt monteren, waardoor je minder downtime hebt voor je bedrijf.

Veelzijdige toepassingen:
Deze wandbehuizing is geschikt voor een groot aantal toepassingen. Of je nu netwerkswitches, servers, DVR's of andere apparatuur wilt onderbrengen, het is een veelzijdige oplossing. Dankzij het compacte formaat en slanke ontwerp past hij perfect in kantoren, vergaderzalen, klaslokalen of elke andere omgeving waar ruimte en veiligheid van het grootste belang zijn.

Verbeterde koeling:
Effectieve koeling is cruciaal voor het behoud van de prestaties en de levensduur van je apparatuur. Het WP Rack WPN-RWA-06606-B is ontworpen met ventilatiesleuven en optionele installatiepunten voor ventilatoren om de luchtstroom te verbeteren en warmte effectief af te voeren. Dit zorgt ervoor dat je apparatuur optimaal werkt en vermindert het risico op problemen door oververhitting.

Professioneel uiterlijk:
Naast de functionele voordelen voegt deze wandbehuizing een professioneel tintje toe aan je werkruimte. Het strakke zwarte ontwerp en de glazen deur zorgen voor een modern en opgeruimd uiterlijk dat positief afstraalt op je organisatie. Het gaat niet alleen om het beschermen van je apparatuur, maar ook om het maken van een blijvende indruk.

Duurzaamheid en levensduur:
Investeren in een hoogwaardige wandbehuizing zoals de WP Rack WPN-RWA-06606-B loont op de lange termijn. De duurzame constructie en het veilige vergrendelingsmechanisme betekenen dat het de tand des tijds kan doorstaan en je apparatuur jarenlang kan blijven beschermen. Deze lange levensduur kan je geld besparen op frequente vervangingen en uitvaltijd.

Schaalbaarheid:
Als je bedrijf groeit en je apparatuurbehoeften veranderen, past deze wandbehuizing zich aan je aan. De capaciteit van 9U biedt ruimte voor uitbreiding, zodat je meer apparatuur kunt toevoegen of je opstelling kunt wijzigen zonder dat je een complete revisie nodig hebt.

Verbeterde organisatie:
Een georganiseerde werkruimte is essentieel voor efficiëntie en probleemoplossing. Met het WP Rack WPN-RWA-06606-B kun je je apparatuur netjes ordenen, zodat je er gemakkelijker bij kunt en het gemakkelijker kunt onderhouden. Dit niveau van organisatie vertaalt zich in tijdsbesparing en minder frustratie bij het oplossen van netwerk- of dataproblemen.

Kosteneffectieve oplossing:
Hoewel de initiële investering in een kwalitatieve wandbehuizing misschien aanzienlijk lijkt, is het belangrijk om de kostenbesparingen op lange termijn in overweging te nemen. Door je waardevolle apparatuur te beschermen, de ruimte te optimaliseren en de behoefte aan frequent onderhoud of vervanging te verminderen, biedt deze behuizing uiteindelijk een kosteneffectieve oplossing voor je organisatie.

Naleving en voorschriften:
In sommige bedrijfstakken is naleving van specifieke voorschriften en normen verplicht. Het WP Rack WPN-RWA-06606-B kan helpen bij de naleving door een veilige en gecontroleerde omgeving te bieden voor je apparatuur, zodat je organisatie voldoet aan de noodzakelijke vereisten.

Gemoedsrust:
Misschien wel een van de belangrijkste voordelen van WP Rack WPN-RWA-06606-B is de gemoedsrust die het biedt. Als je weet dat je kritieke netwerk- en data-apparatuur veilig en georganiseerd is en optimaal functioneert, kun je je richten op je belangrijkste zakelijke doelstellingen zonder je zorgen te maken over technische storingen of inbreuken op de beveiliging.

Samengevat is het WP Rack WPN-RWA-06606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9 HE - 540x445x600mm (BxHxD) - Zwart een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor de opslagbehoeften van je netwerk- en data-apparatuur. De robuuste constructie, ruimteoptimalisatie, beveiligingsfuncties en het installatiegemak maken het een topkeuze voor bedrijven en organisaties die hun IT-infrastructuur willen verbeteren. Investeer in het WP Rack WPN-RWA-06606-B en ervaar de voordelen van een veilige, georganiseerde en efficiënte werkplek.

Meer informatie
SKU34864326
Merk artikelnr.WPN-RWA-06606-B
EAN8054392610592
MerkWP Rack
ZijwandenStandaard paneel
Diepte60 cm
Materiaal behuizingStaal
Breedte54 mm
Hoogte eenheden6 u
Hoogte31 cm
KleurZwart
Deur voorkantGlazen deur
Deur beveiligingCilinder slot
© 2023 - Kabels.nl