Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-RWA-09606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9 U -540x445x600mm (BxHxD) - Zwart

€ 319,48
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-RWA-09606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9U -540x445x600mm (BxHxD) - Zwart

  • 1,5 mm massieve stalen structuur
  • Glazen deur opent tot 180 graden en heeft een slot met een sleutel
  • De richting van de deuropening kan naar wens worden gewijzigd
  • Verwijderbare zijpanelen voor eenvoudige installatie van de apparatuur
  • Kabeldoorvoer aan zowel boven- als onderkant
  • Compleet met 2 frontrails met instelbare diepte
  • Behuizing voor 120 mm ventilatoren of speciale ventilatiekit op het dak
  • 12 sets schroeven inbegrepen (schroeven + kooimoeren)
  • Draagvermogen tot 50 kg
  • IP 20 beschermingsklasse

Maak kennis met de WP Rack WPN-RWA-09606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9U - 540x445x600mm (BxHxD) - Zwart diep, een eersteklas wandbehuizing die een strak ontwerp combineert met praktische functionaliteit om te voldoen aan je behoeften op het gebied van netwerken en het onderbrengen van apparatuur. Dit product is een veelzijdige oplossing die is ontworpen om ruimte te besparen en tegelijkertijd bescherming en eenvoudige toegang tot je waardevolle apparatuur te bieden.Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de WP Rack WPN-RWA-09606-B, zodat je alle informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Eersteklas bouwkwaliteit:

De WP Rack WPN-RWA-09606-B is gemaakt om lang mee te gaan. Deze wandbehuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste structuur die bestand is tegen dagelijks gebruik. De diepe zwarte afwerking voegt niet alleen een vleugje verfijning toe aan je werkruimte, maar biedt ook extra bescherming tegen slijtage.

Optimalisatie van ruimte:

Ruimte is vaak schaars in serverruimtes, kantoren en datacenters. Dankzij het 9U-ontwerp van deze wandbehuizing kun je de verticale ruimte maximaliseren, waardoor het een ideale oplossing is voor omgevingen waar het vloeroppervlak beperkt is. Door je apparatuur aan de muur te bevestigen, maak je kostbare vloerruimte vrij voor andere doeleinden.

Glazen deur voor beter zicht:

De glazen deur van het WP Rack WPN-RWA-09606-B biedt zicht op je apparatuur en houdt deze tegelijkertijd veilig. Dit is vooral handig voor het controleren van indicatielampjes, displays of de status van apparatuur zonder de kast te hoeven openen. Het geeft je opstelling ook een professionele en georganiseerde uitstraling.

Gemakkelijke toegankelijkheid:

Toegang tot je apparatuur is een fluitje van een cent met deze wandbehuizing. De voordeur is afsluitbaar, zodat alleen bevoegd personeel toegang heeft tot de apparatuur. Bovendien bieden de afneembare zijpanelen snel en gemakkelijk toegang voor onderhoud en aanpassingen.

Kabelbeheer:

Effectief kabelbeheer is cruciaal voor het behoud van een nette en georganiseerde werkruimte. Het WP Rack WPN-RWA-09606-B is uitgerust met kabelmanagementfuncties zoals kabelinvoerpunten en interne routingkanalen. Dit houdt je kabels georganiseerd, vermindert rommel en zorgt voor een optimale luchtstroom voor je apparatuur.

Veelzijdige toepassingen:

Deze wandbehuizing is veelzijdig en kan worden gebruikt in een groot aantal toepassingen. Of je nu netwerkapparatuur, servers, audiovisuele componenten of bewakingssystemen wilt onderbrengen, het WP Rack WPN-RWA-09606-B voldoet aan al je behoeften. Het aanpasbare ontwerp maakt het geschikt voor verschillende industrieën, waaronder IT, telecommunicatie, gezondheidszorg en meer.

Veilige behuizing voor apparatuur:

Veiligheid is een topprioriteit bij het onderbrengen van waardevolle apparatuur. De afsluitbare glazen deur en stevige constructie van deze behuizing zorgen voor gemoedsrust door onbevoegde toegang te voorkomen en je apparatuur te beschermen tegen fysieke sabotage.

Verbeterde luchtstroom:

Een goede luchtstroom is essentieel voor het handhaven van de optimale bedrijfstemperatuur van je apparatuur. De WP Rack WPN-RWA-09606-B is ontworpen met ventilatiesleuven om de luchtstroom te bevorderen, oververhitting te voorkomen en de levensduur van je apparatuur te garanderen.

Eenvoudige installatie:

Het opzetten van het WP Rack WPN-RWA-09606-B is een eenvoudig proces. De muurbeugels en hardware worden meegeleverd, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Er worden duidelijke instructies meegeleverd om je door de installatie te leiden, zelfs als je geen professionele installateur bent.

Strakke esthetiek:

Esthetiek is belangrijk in professionele omgevingen. De gestroomlijnde zwarte, diepe afwerking van deze behuizing voegt een modern en verfijnd accent toe aan je werkruimte en zorgt voor een professionele en georganiseerde uitstraling.

Duurzaam en duurzaam:

Investeren in de WP Rack WPN-RWA-09606-B betekent investeren in een duurzame en langdurige oplossing. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het rek de tand des tijds kan doorstaan, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor het onderbrengen van je apparatuur.

Aanpasbare configuratie:

Het interieur van de behuizing is ruim en kan worden aangepast om plaats te bieden aan apparatuur van verschillende afmetingen en configuraties. Verstelbare montagerails zorgen voor flexibiliteit, zodat je de behuizing kunt configureren volgens je specifieke eisen.

Verbeterde veiligheid:

Naast de veiligheidsfuncties verhoogt deze wandbehuizing ook de veiligheid. Door apparatuur van de vloer te houden, verklein je het risico op ongelukken, zoals struikelen over kabels of per ongeluk tegen apparatuur aanlopen.

Nette en professionele uitstraling:

Een goed georganiseerde apparatuuropstelling functioneert niet alleen beter, maar ziet er ook professioneler uit. Het WP Rack WPN-RWA-09606-B helpt je om een opgeruimd en georganiseerd uiterlijk op je werkplek te krijgen, wat een positieve indruk achterlaat bij klanten en collega's.

Kostenefficiënte oplossing:

Investeren in het WP Rack WPN-RWA-09606-B is een kostenefficiënte manier om je werkruimte te optimaliseren. Het maximaliseert de beschikbare ruimte, vermindert de behoefte aan speciale serverruimtes en minimaliseert de kosten die gepaard gaan met op de vloer gemonteerde racks.

Eenvoudig onderhoud:

Onderhoud is eenvoudiger met deze behuizing. De verwijderbare zijpanelen en gemakkelijke toegang tot de apparatuur maken het gemakkelijk om routineonderhoud, upgrades en reparaties uit te voeren.

Maak je infrastructuur klaar voor de toekomst:

Naarmate je apparatuurbehoeften groeien, kan het WP Rack WPN-RWA-09606-B worden aangepast om plaats te bieden aan nieuwe componenten of configuraties. Dit maakt je infrastructuur klaar voor de toekomst en minimaliseert de noodzaak om apparatuur vaak te verplaatsen of te vervangen.

Samengevat is het WP Rack WPN-RWA-09606-B Wandbehuizing - Glasdeur - 9U - 540x445x600mm (BxHxD) - Zwart diep een veelzijdige, duurzame en ruimtebesparende oplossing voor het onderbrengen van je waardevolle apparatuur. De combinatie van hoogwaardige bouwkwaliteit, beveiligingsfuncties, kabelbeheer en een slank ontwerp maken het een ideale keuze voor diverse toepassingen in verschillende bedrijfstakken. Upgrade je werkruimte met deze betrouwbare wandbehuizing en geniet van de voordelen van geoptimaliseerde ruimte, verbeterde organisatie en verbeterde bescherming van je apparatuur.

Meer informatie
SKU34864327
Merk artikelnr.WPN-RWA-09606-B
EAN8054392610608
MerkWP Rack
ZijwandenStandaard paneel
Diepte60 cm
Materiaal behuizingStaal
Breedte54 mm
Hoogte eenheden9 u
Hoogte44,5 mm
KleurZwart
Deur voorkantGlazen deur
Deur beveiligingCilinder slot
© 2023 - Kabels.nl