Terug naar de vorige pagina

ACT AK3652 High Quality Verloopkabel DVI-A Male/ VGA Male - 5 meter

€ 46,44
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK3652 High Quality Verloopkabel DVI-A Male/ VGA Male - 5 meter

  • Hoge kwaliteit
  • Gecertificeerde kabel
  • Dubbel ferriet
  • Volmetalen molded kappen

Maak kennis met de ACT AK3652 Hoogwaardige Verloopkabel DVI-A Male/VGA Male - 5 meter, jouw toegangspoort tot naadloze en superieure videoconnectiviteit. Deze innovatieve adapterkabel is ontworpen om de kloof tussen DVI-A en VGA te overbruggen en biedt ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar optimale beeldschermkwaliteit of een thuisgebruiker die streeft naar de beste multimedia-ervaring, de ACT AK3652 Verloopkabel is je vertrouwde metgezel voor het bereiken van uitzonderlijke visuele connectiviteit.

Het onthullen van de functies:

Premium bouwkwaliteit: De ACT AK3652 Verloopkabel is een bewijs van vakmanschap. Hij is zorgvuldig gemaakt met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langdurige prestaties te garanderen. De connectoren zijn robuust en de kabel is ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor zowel professionele als persoonlijke omgevingen.

DVI-A Male naar VGA Male compatibiliteit: Deze adapterkabel verbindt naadloos apparaten met een DVI-A uitgang met beeldschermen met een VGA ingang. Of je nu een computer, laptop of ander apparaat aansluit op een VGA-monitor, projector of tv, deze kabel zorgt voor een probleemloze en veilige verbinding.

5 meter lengte voor flexibiliteit: De lengte van de kabel van 5 meter biedt flexibiliteit en gemak bij het opzetten van je beeldschermsysteem. Je kunt je beeldscherm op een comfortabele afstand plaatsen zonder afbreuk te doen aan de signaalkwaliteit. Deze extra lengte is vooral handig in grotere ruimtes of presentaties.

Hoge resolutie ondersteuning: De ACT AK3652 Verloopkabel is ontworpen om hoge resoluties te ondersteunen, wat zorgt voor heldere en duidelijke beelden. Je kunt genieten van scherpe tekst, levendige afbeeldingen en vloeiende videoweergave, waardoor hij perfect is voor taken die precisie vereisen, zoals grafisch ontwerp, videobewerking en gaming.

Plug-and-Play Eenvoud: Met deze adapterkabel zijn complexe installaties of driver-updates overbodig. Hij biedt echte plug-and-play functionaliteit, wat zorgt voor een probleemloos installatieproces. Sluit gewoon het DVI-A uiteinde aan op je bronapparaat en het VGA uiteinde op je beeldscherm, en je kunt aan de slag.

Verbeterde kleurweergave: De ACT AK3652 Verloopkabel blinkt uit in het nauwkeurig reproduceren van kleuren. Of je nu werkt met afbeeldingen, films kijkt of games speelt, je zult levendige en levensechte kleuren ervaren op je VGA beeldscherm. Dit is vooral belangrijk voor grafische ontwerpers en liefhebbers van multimedia.

Stabiel en betrouwbaar signaal: Zeg maar dag tegen signaaluitval en flikkerende schermen. Deze adapterkabel zorgt voor een stabiele en betrouwbare signaaloverdracht, zodat je beeldscherm consistent blijft en geen storingen vertoont. Deze betrouwbaarheid is cruciaal voor professionele presentaties en kritische taken.

Brede reeks toepassingen: De veelzijdigheid van de ACT AK3652 Verloopkabel kent geen grenzen. Hij is geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder zakelijke presentaties, educatieve omgevingen, home entertainment en creatieve werkplekken. De compatibiliteit met een reeks apparaten maakt het een waardevolle aanvulling op je technische arsenaal.

Kosteffectieve oplossing: In plaats van te investeren in dure converters of meerdere kabels, biedt de ACT AK3652 Verloopkabel een kosteneffectieve oplossing. Hij maakt extra adapters overbodig en vereenvoudigt het instellen van je connectiviteit, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Duurzaam en duurzaam: Kwaliteit is belangrijk en deze adapterkabel is gemaakt om lang mee te gaan. Hij is ontworpen voor veelvuldig gebruik zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De connectoren zijn versterkt om de slijtage van regelmatig aansluiten en loskoppelen te weerstaan.

Toepassingen in beeld:

Zakelijk en professioneel gebruik: In zakelijke omgevingen is de ACT AK3652 Verloopkabel onmisbaar voor presentaties, conferenties en vergaderingen. Het zorgt ervoor dat je presentaties vlekkeloos worden weergegeven op VGA-uitgeruste projectoren en monitoren, en laat een blijvende indruk achter op je publiek.

Onderwijs: Leerkrachten en docenten kunnen deze kabel gebruiken om computers of laptops aan te sluiten op projectoren of interactieve whiteboards in de klas. Het verbetert de leerervaring door leerlingen duidelijke en boeiende beelden te bieden.

Home Entertainment: Verander je huis in een entertainment hub door je PC of spelconsole aan te sluiten op je VGA TV of monitor. Geniet van meeslepend gamen, films kijken en content streamen met uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Contentcreatie: Voor grafisch ontwerpers, fotografen en videobewerkers is kleurnauwkeurigheid van het grootste belang. De ACT AK3652 Verloopkabel zorgt ervoor dat je creatieve werk met precisie en natuurgetrouwheid wordt weergegeven, zodat je vol vertrouwen cruciale ontwerpbeslissingen kunt nemen.

Gaming: Gamers kunnen hun voordeel doen met deze kabel om hun gaming rigs aan te sluiten op oudere VGA monitoren of projectoren. Ervaar je favoriete games in hoge resolutie en dompel je onder in de gamewereld als nooit tevoren.

Legacy apparaat ondersteuning: In situaties waarin je oudere apparaten hebt met DVI-A uitgangen en VGA beeldschermen, overbrugt deze adapterkabel de technologiekloof, zodat je je oudere apparatuur kunt blijven gebruiken zonder compatibiliteitsproblemen.

Concluderend is de ACT AK3652 Hoogwaardige Verloopkabel DVI-A Male/VGA Male - 5 meter een veelzijdige en betrouwbare adapterkabel die een wereld aan mogelijkheden opent voor naadloze video connectiviteit. De uitzonderlijke bouwkwaliteit, compatibiliteit en ondersteuning van hoge resoluties maken het een essentieel accessoire voor professionals, docenten, gamers en multimedialiefhebbers. Upgrade je schermervaring en ontgrendel het volledige potentieel van je apparaten met deze hoogwaardige adapterkabel van ACT.

Meer informatie
SKU34831421
Merk artikelnr.AK3652
EAN8716065112788
MerkACT
KabelkleurIvoor
Afschermingstype85% vlecht, Aluminium Mylar
Kabel lengte5
Connector ADVI 24+5-pin male (x1)
Connector BVGA HD D-sub 15-pin male (x1)
KappenMolded plastic
VergrendelingThumbscrew
AdermateriaalKoper
Aderdoorsnede28 AWG
KabelmantelPVC
Video signaalDVI, VGA
© 2023 - Kabels.nl