Terug naar de vorige pagina

ACT AK3793 HDMI High Speed Kabel HDMI-A Male/Male - 3 meter

€ 7,56
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK3793 HDMI High Speed Kabel HDMI-A Male/Male - 3 meter

  • Voor resoluties tot en met 4K@30Hz en 1080p@60Hz
  • HDMI-versie 2.0

Ervaar het ultieme in high-definition audio en video met de ACT AK3793 HDMI High-Speed Kabel HDMI-A Male/Male. Deze top-of-the-line kabel is ontworpen om superieure prestaties, verbluffende beelden en meeslepend geluid te leveren, waardoor uw entertainment- en multimedia-ervaring naar nieuwe hoogten wordt getild.

De AK3793 HDMI High-Speed Kabel is uitgerust met mannelijke HDMI-A connectoren aan beide uiteinden, waardoor een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw HDMI-apparaten wordt gegarandeerd. Of u nu uw gaming console, Blu-ray speler, streaming apparaat of high-end audiovisuele apparatuur aansluit, deze kabel zorgt voor een naadloze verbinding voor ononderbroken gegevensoverdracht.

Deze kabel, met snelle HDMI-mogelijkheden, ondersteunt de nieuwste HDMI-standaarden, waaronder HDMI 2.0b en HDCP 2.2, en ontsluit een wereld aan mogelijkheden voor verbluffende 4K Ultra HD-resolutie, meeslepende 3D-inhoud en beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR). Geniet van levensechte details, levendige kleuren en een verbeterd contrast die uw films, games en video's tot leven brengen.

De AK3793 HDMI High-Speed Kabel is met precisie ontworpen om maximale signaalintegriteit te garanderen en signaalverlies te minimaliseren. De hoogwaardige koperen geleiders en drielaagse afscherming verminderen effectief elektromagnetische interferentie en zorgen voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Zeg vaarwel tegen pixelvorming, schermflikkering en audio-uitval en zeg hallo tegen een soepele en vlekkeloze multimedia-ervaring.

Dankzij het plug-and-play-ontwerp is het gebruik van de AK3793 HDMI High-Speed Kabel een fluitje van een cent. Sluit gewoon het ene uiteinde aan op uw bronapparaat en het andere uiteinde op uw beeldscherm of audiosysteem, en u bent klaar om u onder te dompelen in een wereld van entertainment.

Meer informatie
SKU34831500
MerkACT
Merk artikelnr.AK3793
EAN8716065252309
Connector BHDMI A (full-size) male (x1)
AdermateriaalKoper
AfschermingstypeAluminium Mylar
KappenMolded plastic
Connector AHDMI A (full-size) male (x1)
Kabel lengte3
KabelmantelPVC
Aderdoorsnede30 AWG
Buitendiameter6.0 mm
HDMI standaardHDMI High Speed
4K compatibleJa
Max. resolutie @ 30Hz2160p
Max. resolutie @ 60Hz1080p
Chroma sampling4:2:0
Totale bandbreedte10,2 Gb/s
Video signaalHDMI
HDMI gecertificeerdNee
KabelkleurZwart
Ondersteunde functiesCEC, DDC
© 2023 - Kabels.nl