Terug naar de vorige pagina

ACT AK5023 230V Verlengkabel C19/C20 Zwart - 2 meter

€ 16,06
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK5023 230V Verlengkabel C19/C20 Zwart - 2 meter

  • Connectoren: C19 - C20
  • Maximale belasting: 230V / 16A
  • Kleur: zwart

De ACT AK5023 230V Verlengkabel C19/C20 Zwart is een hoogwaardige stroomverlengkabel die is ontworpen om een betrouwbare en handige oplossing te bieden voor het uitbreiden van uw stroombereik. Met zijn C19/C20-connectoren en zwarte kleur biedt deze kabel zowel functionaliteit als esthetiek.Wijgaan we in op de belangrijkste kenmerken en voordelen van de ACT AK5023 Verlengkabel, waarbij we benadrukken waarom het de perfecte keuze is om uw stroomaansluitingen met gemak uit te breiden.

Uitgebreid stroombereik:
Met de ACT AK5023 Verlengkabel kunt u uw stroomaansluitingen uitbreiden, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw apparaten op afstand van de stroombron te plaatsen. Of u nu servers, netwerkapparatuur of andere krachtige apparaten van stroom moet voorzien, deze kabel biedt de extra lengte die nodig is om de gewenste locatie te bereiken. Zeg vaarwel tegen beperkende stopcontacten en geniet van meer gemak en flexibiliteit.

Hoogwaardige constructie:
Deze stroomverlengkabel is gebouwd om lang mee te gaan. De ACT AK5023 Verlengkabel is voorzien van duurzame connectoren en een robuust kabelontwerp dat een lange levensduur en betrouwbare prestaties garandeert. De C19/C20 connectoren zijn ontworpen voor een veilige en stabiele verbinding, waardoor het risico van stroomonderbrekingen geminimaliseerd wordt. U kunt er zeker van zijn dat deze kabel uw apparaten consistent en ononderbroken van stroom voorziet.

Veelzijdige compatibiliteit:
De ACT AK5023 Verlengkabel is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan apparaten. De C19 connector wordt vaak gebruikt voor high-power toepassingen, terwijl de C20 connector vaak wordt aangetroffen op power distribution units (PDU's) en voedingen. Deze compatibiliteit maakt de kabel geschikt voor servers, datacenters, netwerkapparatuur en andere apparaten die een C19/C20-stroomaansluiting nodig hebben.

Efficiënte stroomoverdracht:
De ACT AK5023 Verlengkabel zorgt voor een efficiënte stroomoverdracht tussen uw apparaten en de stroombron. Hij is ontworpen voor toepassingen met hoge spanning en hoge stroom, waardoor een optimale stroomoverdracht zonder spanningsdalingen of stroomverlies mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat uw apparaten een stabiele en consistente stroomtoevoer krijgen, waardoor prestatieproblemen en mogelijke schade worden voorkomen.

Strak en professioneel ontwerp:
Met zijn zwarte kleur en slanke ontwerp voegt de ACT AK5023 Verlengkabel een vleugje professionaliteit toe aan uw stroomopstelling. De zwarte kabel past naadloos in elke omgeving en zorgt voor een schoon en georganiseerd uiterlijk. Of het nu wordt gebruikt in een kantoor, datacenter, of thuis setup, deze kabel vult de esthetiek van uw ruimte terwijl het verstrekken van betrouwbare macht uitbreiding.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken:
Het installeren van de ACT AK5023 Verlengkabel is een koud kunstje. Sluit gewoon het C19 uiteinde aan op uw apparaat of stroomverdeler (PDU) en het C20 uiteinde op de stroombron. De connectoren passen stevig en zorgen voor een stabiele verbinding, waardoor een probleemloze installatie gegarandeerd is. Deze plug-and-play-functionaliteit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel uw stroombereik kunt uitbreiden en weer verder kunt met uw taken.

Conclusie:

De ACT AK5023 230V Verlengkabel C19/C20 Zwart is de perfecte stroomverlengkabel om uw stroombereik uit te breiden. Met zijn verlengde lengte, hoogwaardige constructie, veelzijdige compatibiliteit, efficiënte stroomoverdracht, slanke ontwerp en installatiegemak biedt deze kabel een betrouwbare en handige oplossing voor het uitbreiden van uw stroomaansluitingen. Ervaar verbeterde flexibiliteit en gemak met de ACT AK5023 Verlengkabel en geniet van een naadloos gevoede omgeving voor uw apparaten.

Meer informatie
SKU34831709
MerkACT
Merk artikelnr.AK5023
EAN8716065206135
Connector BIEC 60320 C20 recht male (x1)
KeurmerkCE, VDE
Connector AIEC 60320 C19 recht female (x1)
Kabel lengte2
AdermateriaalKoper
Aantal aders3
Min. werktemperatuur0 °C
Nominale spanning250 V
Nominale stroom16 A
Max. werktemperatuur70 °C
KabelkleurZwart
KabelmantelPVC
Aderdoorsnede (mm²)1.5 mm²
© 2023 - Kabels.nl