Terug naar de vorige pagina

ACT AK5055 230V Stroom Splitkabel CEE7/7 Male (Haaks)/2x C13 - 1,2 meter

€ 17,25
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK5055 230V Stroom Splitkabel CEE7/7 Male (Haaks)/2x C13 - 1,2 meter

Maak kennis met de ACT AK5055 230V Stroom Splitkabel CEE7/7 Male (Haaks)/2x C13 - 1,2 meter, een veelzijdige en efficiënte stroomverdelingskabel die ontworpen is om je elektrische connectiviteitsbehoeften te vereenvoudigen. Dit innovatieve product van ACT biedt een scala aan voordelen en toepassingen, waardoor het een essentiële aanvulling is op je installatie, of het nu op kantoor, in een datacenter of thuis is.

Belangrijkste kenmerken:

Kwaliteit constructie:De ACT AK5055 is gebouwd om lang mee te gaan. Het robuuste ontwerp zorgt voor duurzaamheid, zodat je erop kunt vertrouwen dat hij bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik in verschillende omgevingen.

Efficiënt splitsen van stroom:Met deze kabel kun je een enkele stroombron in tweeën splitsen, waardoor het een handige oplossing is om meerdere apparaten tegelijk van stroom te voorzien. Met een lengte van 1,2 meter biedt hij voldoende flexibiliteit bij het plaatsen van je apparatuur.

Veilige connectoren:De CEE7/7 Male (Haaks) connector zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding met je stroombron. De twee C13 connectoren zijn standaard voor veel elektronische apparaten, waardoor deze kabel zeer compatibel is met een breed scala aan apparatuur.

Laten we nu dieper ingaan op de voordelen en toepassingen van de ACT AK5055 Stroom Splitkabel:

Voordelen:

Efficiëntie:De ACT AK5055 maakt efficiënte stroomdistributie mogelijk. Je kunt hem aansluiten op één stopcontact en de stroom naar twee apparaten splitsen, waardoor je minder stopcontacten en stekkerdozen nodig hebt. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar minimaliseert ook rommel en het risico op overbelasting van circuits.

Kostenbesparingen:Doordat je geen extra stekkerdozen of stopcontacten nodig hebt, helpt deze gesplitste kabel je besparen op de kosten van het aanschaffen en installeren van extra elektrische infrastructuur.

Ruimteoptimalisatie:In krappe omgevingen, zoals kantoren of datacenters, waar ruimte schaars is, biedt de ACT AK5055 een nette en compacte oplossing. De lengte van 1,2 meter biedt flexibiliteit bij het rangschikken van je apparatuur, terwijl de kabels overzichtelijk blijven.

Minder rommelige kabels:Kabelbeheer kan een uitdaging zijn, vooral als je te maken hebt met veel apparaten. Deze kabel minimaliseert kabelwarboel en verbetert de veiligheid en esthetiek van je werkruimte.

Veelzijdigheid:Met twee C13 connectoren kan deze kabel verschillende apparaten van stroom voorzien, zoals computers, monitors, printers en meer. De compatibiliteit geldt zowel voor thuis als professioneel gebruik.

Betrouwbaarheid:De CEE7/7 Male (Haaks) connector staat bekend om zijn stabiliteit en stevige pasvorm. Je kunt erop vertrouwen dat je apparaten zonder onderbreking van stroom voorzien blijven.

Toepassingen:

Kantooromgevingen:In een kantooromgeving is de ACT AK5055 een waardevolle aanwinst voor het voeden van computers, monitors en andere randapparatuur vanuit één enkele voedingsbron. Het vereenvoudigt het kabelbeheer en optimaliseert de ruimte op het bureau.

Datacenters:Datacenters hebben een efficiënte stroomdistributie nodig om de uptime van kritieke apparatuur te handhaven. Deze kabel helpt dat doel te bereiken door de stroom naar servers, switches en andere netwerkapparaten te splitsen.

Thuiskantoren:Omdat werken op afstand steeds gebruikelijker wordt, hebben thuiskantoren vaak beperkte stopcontacten. De ACT AK5055 pakt dit probleem aan en stelt je in staat om je computer en accessoires van stroom te voorzien via één stopcontact.

Entertainment systemen:Bij home entertainment installaties zijn vaak meerdere apparaten betrokken, zoals tv's, spelconsoles en audioapparatuur. Deze kabel stroomlijnt het stroombeheer en vermindert de wirwar van kabels achter je entertainmentcentrum.

Commerciële omgevingen:In commerciële omgevingen zoals winkels, waar meerdere elektronische apparaten worden gebruikt, vereenvoudigt deze kabel de stroomdistributie, wat de efficiëntie van de werkzaamheden verbetert.

Concluderend is de ACT AK5055 230V Stroom Splitkabel CEE7/7 Male (Haaks)/2x C13 - 1,2 meter een veelzijdige en efficiënte stroomverdelingskabel die talloze voordelen biedt, waaronder efficiëntie, kostenbesparing, ruimteoptimalisatie, minder kabelwarboel, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. De toepassingen variëren van kantoren en datacenters tot thuiskantoren en entertainmentsystemen. Vereenvoudig je stroomverdelingsbehoeften en optimaliseer je werkruimte met de ACT AK5055 Splitkabel.

Meer informatie
SKU34831737
MerkACT
Merk artikelnr.AK5055
EAN8716065113952
KeurmerkCE, VDE
Connector ACEE 7/7 haaks male (x1)
Kabel lengte1.8
AdermateriaalKoper
Aantal aders3
Min. werktemperatuur0 °C
Nominale spanning250 V
Nominale stroom6 A
Max. werktemperatuur70 °C
KabelkleurZwart
KabelmantelPVC
Aderdoorsnede (mm²)0.75 mm²
© 2023 - Kabels.nl