Terug naar de vorige pagina

ACT AK5092 230V Stroomkabel C19/C20 Blauw - 60 cm

€ 13,03
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK5092 230V Stroomkabel C19/C20 Blauw - 60 cm

  • Connectoren: C19 - C20
  • Maximale belasting: 230V / 16A
  • Kleur: blauw

De ACT AK5092 230V Stroomkabel C19/C20 Blauw is een betrouwbare stroomkabel die is ontworpen om veilige en efficiënte stroomverbindingen te bieden voor uw krachtige apparaten. Met zijn C19/C20-connectoren en levendige blauwe kleur zorgt deze kabel niet alleen voor een stabiele stroomvoorziening, maar voegt hij ook een vleugje stijl toe aan uw opstelling.Hieronderde belangrijkste kenmerken en voordelen van de ACT AK5092 Stroomkabel.

Veilige en stabiele stroomverbindingen:
De ACT AK5092 Stroomkabel heeft C19/C20 connectoren die zorgen voor een veilige en stabiele verbinding tussen uw apparaten en de stroombron. De connectoren sluiten goed en veilig aan, waardoor het risico van per ongeluk losraken, die uw stroomvoorziening zouden kunnen verstoren, wordt verminderd. Met deze kabel kunt u genieten van een ononderbroken stroomtoevoer naar uw krachtige apparaten, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties.

Hoogwaardige constructie:
De ACT AK5092 Stroomkabel is gebouwd met hoogwaardige materialen om de eisen van krachtige toepassingen te weerstaan. De duurzame connectoren en het robuuste kabelontwerp zorgen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Deze kabel is ontworpen voor toepassingen met hoge spanning en hoge stroom, en levert een consistente en betrouwbare stroomtoevoer naar uw apparaten.

Veelzijdige compatibiliteit:
De ACT AK5092 Stroomkabel is ontworpen om compatibel te zijn met een groot aantal apparaten. De C19 connector wordt gewoonlijk gebruikt voor toepassingen met een hoog vermogen, terwijl de C20 connector gewoonlijk wordt aangetroffen op stroomverdelers (PDU's) en voedingen. Deze veelzijdige compatibiliteit maakt de kabel geschikt voor servers, netwerkapparatuur, datacenters en andere apparaten die een C19/C20-stroomaansluiting nodig hebben.

Verbeterde veiligheidsfuncties:
Veiligheid staat voorop als het gaat om stroomkabels, en de ACT AK5092 Stroomkabel geeft prioriteit aan uw veiligheid. De kabel is ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en biedt bescherming tegen elektrische gevaren zoals overbelasting, kortsluiting en stroompieken. U kunt er gerust op zijn dat uw apparaten beschermd zijn als u deze kabel gebruikt.

Levendig Blauw Ontwerp:
De ACT AK5092 Stroomkabel valt op door zijn levendige blauwe kleur, die een vleugje stijl toevoegt aan uw stroominstallatie. De blauwe kabel geeft een moderne en frisse uitstraling aan uw werkruimte of serverruimte en verbetert de visuele aantrekkingskracht van uw omgeving. Hij biedt niet alleen betrouwbare stroomconnectiviteit, maaris ook opvallend zodat u de stroomkabel snel en makkelijk kunt traceren.

Eenvoudige installatie en gebruik:
Het installeren van de ACT AK5092 Stroomkabel is een fluitje van een cent. Sluit gewoon het C19 uiteinde aan op uw apparaat of stroomverdeler (PDU) en het C20 uiteinde op de stroombron. De connectoren zitten stevig vast en zorgen voor een stabiele verbinding, zodat de installatie probleemloos verloopt. Deze plug-and-play-functionaliteit bespaart u tijd en moeite, zodat u uw apparaten snel en gemakkelijk van stroom kunt voorzien.

Conclusie:

De ACT AK5092 230V Stroomkabel C19/C20 Blauw is de ideale stroomkabel voor veilige en efficiënte stroomverbindingen. Met zijn veilige en stabiele verbinding, hoogwaardige constructie, veelzijdige compatibiliteit, verbeterde veiligheidsvoorzieningen, levendig blauw ontwerp, en het gemak van installatie en gebruik, biedt deze kabel een betrouwbare en stijlvolle oplossing voor uw stroomverbindingsbehoeften. Kies voor de ACT AK5092 Stroomkabel en ervaar een veilige en efficiënte stroomtoevoer naar uw krachtige apparaten.

Meer informatie
SKU34831763
MerkACT
Merk artikelnr.AK5092
EAN8716065299410
Connector BIEC 60320 C20 recht male (x1)
KeurmerkCE, VDE
Connector AIEC 60320 C19 recht female (x1)
Kabel lengte0.6
AdermateriaalKoper
Aantal aders3
Min. werktemperatuur0 °C
Nominale spanning250 V
Nominale stroom16 A
Max. werktemperatuur70 °C
KabelkleurBlauw
KabelmantelPVC
Aderdoorsnede (mm²)1.5 mm²
© 2023 - Kabels.nl