Terug naar de vorige pagina

ACT AK5165 230V Stroomkabel C13/C14 Zwart - 90 cm

€ 7,99
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK5165 230V Stroomkabel C13/C14 Zwart - 90 cm

  • Connectoren: C13 - C14
  • Maximale belasting: 230V / 10A
  • Kleur: zwart

Maak kennis met de ACT AK5165 230V Stroomkabel C13/C14 Zwart - 90 cm, jouw ultieme oplossing voor efficiënte en betrouwbare stroomverbindingen. Deze hoogwaardige stroomkabel is ontworpen om te voldoen aan je elektrische behoeften en biedt een reeks voordelen waardoor het een essentieel onderdeel is voor zowel thuis als op kantoor.Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en verschillende toepassingen van de ACT AK5165 Stroomkabel, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Robuuste constructie:

De ACT AK5165 Stroomkabel is gemaakt om lang mee te gaan. Deze stroomkabel is gemaakt met precisie en duurzaamheid in het achterhoofd en heeft een stevige C13/C14 connectorcombinatie. De connectoren zijn ontworpen voor een veilige en betrouwbare verbinding, zodat je apparaten altijd van stroom worden voorzien. Of je nu een computer, monitor, printer of andere elektronische apparatuur aansluit, deze kabel is opgewassen tegen zijn taak.

Optimale lengte:

Met zijn handige lengte van 90 cm vormt deze voedingskabel de perfecte balans tussen flexibiliteit en hanteerbaarheid. Hij is lang genoeg om je apparaten te bereiken zonder een warboel van overtollige kabel te creëren, waardoor hij ideaal is voor het behoud van een nette en georganiseerde werkruimte. Bovendien minimaliseert de compacte lengte de kabelwarboel en vermindert het de kans op struikelgevaar.

Universele compatibiliteit:

Een van de grote voordelen van de ACT AK5165 Stroomkabel is de universele compatibiliteit. De C13/C14 connectoren worden veel gebruikt en zijn te vinden op een groot aantal elektronische apparaten, waaronder computers, beeldschermen, printers, audioapparatuur en meer. Dit betekent dat je deze stroomkabel kunt gebruiken om meerdere apparaten van stroom te voorzien, zodat je niet meerdere kabels en adapters nodig hebt.

Betrouwbare stroomvoorziening:

Als het aankomt op elektrische connectiviteit, is betrouwbaarheid van het grootste belang. De ACT AK5165 Stroomkabel is ontworpen om een stabiele en consistente stroomtoevoer naar je apparaten te leveren. Dit zorgt ervoor dat je apparatuur optimaal werkt zonder onderbrekingen of stroomschommelingen. Of je nu werkt aan een kritiek project of geniet van je favoriete multimediacontent, je kunt erop vertrouwen dat deze kabel je apparaten van stroom voorziet.

Ruimtebesparend ontwerp:

In krappe of drukke omgevingen is ruimte besparen cruciaal. Dankzij het compacte ontwerp van de ACT AK5165 Stroomkabel kun je je werkruimte optimaal benutten zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid van stroom. Het is een uitstekende keuze voor opstellingen waar elke centimeter ruimte belangrijk is, zoals in datacenters, kantoren en thuiswerkplekken.

Duurzame materialen:

ACT begrijpt dat duurzaamheid essentieel is voor elke kabel. De AK5165 Stroomkabel is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage. De isolatie van de kabel is zowel stevig als flexibel, waardoor knikken en beschadiging na verloop van tijd worden voorkomen. De connectoren zijn met precisie ontworpen voor duurzaamheid, zodat ze lang meegaan.

Eenvoudige installatie:

Niemand wil worstelen met complexe installaties. De ACT AK5165 Stroomkabel is ontworpen voor probleemloze installatie. Steek gewoon het ene uiteinde in een C13 stopcontact en het andere uiteinde in een C14 stopcontact en je kunt aan de slag. Deze eenvoud is vooral waardevol voor niet-technische gebruikers die niet bekend zijn met ingewikkelde kabelinstallaties.

Veiligheid voor alles:

Veiligheid is een topprioriteit, vooral wanneer je te maken hebt met elektrische aansluitingen. De ACT AK5165 Stroomkabel is gebouwd met veiligheid in het achterhoofd. Hij voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is ontworpen om elektrische gevaren zoals kortsluiting en oververhitting te voorkomen. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je apparaten veilig en betrouwbaar van stroom worden voorzien.

Veelzijdige toepassingen:

De veelzijdigheid van de ACT AK5165 Stroomkabel maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een thuiskantoor inricht, een serverrack in een datacenter van stroom voorziet of audiovisuele apparatuur in een studio aansluit, deze kabel kan het allemaal aan. Het aanpassingsvermogen vereenvoudigt het kabelbeheer en vermindert de behoefte aan meerdere kabels, zodat je een efficiënte en georganiseerde werkruimte houdt.

Waar voor je geld:

Investeren in de ACT AK5165 Stroomkabel biedt uitzonderlijk veel waar voor je geld. Met zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en universele compatibiliteit biedt deze stroomkabel een kosteneffectieve oplossing voor je elektrische aansluitbehoeften. Je hoeft niet steeds kabels te vervangen, waardoor je op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart.

Concluderend is de ACT AK5165 230V Stroomkabel C13/C14 Zwart - 90 cm meer dan alleen een stroomkabel; het is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al je behoeften op het gebied van elektrische connectiviteit. De robuuste constructie, optimale lengte, universele compatibiliteit en veiligheidsfuncties maken het een onmisbaar accessoire voor elke thuis- of kantooropstelling. Ervaar probleemloze stroomlevering, verminder kabelwarboel en zorg voor de betrouwbaarheid van je elektronische apparaten met de ACT AK5165 Stroomkabel. Het is de stroomkabel die je leven vereenvoudigt en je productiviteit verhoogt.

Meer informatie
SKU34831835
MerkACT
Merk artikelnr.AK5165
EAN8716065321104
Connector BIEC 60320 C14 recht male (x1)
KeurmerkCE, VDE
Connector AIEC 60320 C13 recht female (x1)
Kabel lengte0.9
AdermateriaalKoper
Aantal aders3
Min. werktemperatuur0 °C
Nominale spanning250 V
Nominale stroom10 A
Max. werktemperatuur70 °C
KabelkleurZwart
KabelmantelPVC
Aderdoorsnede (mm²)0.75 mm²
© 2023 - Kabels.nl