Terug naar de vorige pagina

ACT AK9069 High Performance VGA Aansluitkabel Male-Male Metalen Kappen - 10 meter

€ 97,26
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK9069 High Performance VGA Aansluitkabel Male-Male Metalen Kappen - 10 meter

  • RF-Block afgeschermde kap zodat geen ferrietkernen meer benodigd zijn.
  • Alle pennen aangesloten

Als het gaat om het bereiken van hoogwaardige beelden en naadloze connectiviteit, kan de keuze van VGA-kabels een aanzienlijk verschil maken. De ACT AK9069 High Performance VGA Aansluitkabel (Male-Male) met Metalen Kappen is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals en liefhebbers. Met zijn geavanceerde functies en duurzame constructie zorgt deze VGA-kabel voor uitzonderlijke beeldhelderheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Hieronder verkennen we de belangrijkste voordelen en kenmerken van de ACT AK9069 VGA-kabel en waarom het de ideale keuze is voor uw visuele connectiviteitsbehoeften.

Superieure beeldkwaliteit:
De ACT AK9069 VGA-kabel is ontworpen om een superieure beeldkwaliteit te leveren, zodat u kunt genieten van scherpe en levendige beelden. Met zijn hoogwaardige koperen geleiders en precisie-ontworpen connectoren, minimaliseert de kabel signaalverlies en interferentie, wat resulteert in optimale beeldgetrouwheid en kleurnauwkeurigheid. Of u nu aan het gamen bent, aan grafische ontwerpprojecten werkt of multimedia-inhoud bekijkt, deze VGA-kabel zal uw visuele ervaring ten volle verbeteren.

Hoge prestaties en betrouwbaarheid:
De ACT AK9069 VGA-kabel is ontworpen voor krachtige toepassingen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen VGA-apparaten. Hij ondersteunt videosignalen met een hoge resolutie, waaronder resoluties tot 1920x1200, en levert kristalheldere beelden zonder kwaliteitsverlies. De robuuste constructie en duurzame materialen van de kabel maken hem bestand tegen slijtage en zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Mannelijke aansluitingen met metalen kapjes:
De ACT AK9069 VGA-kabel is voorzien van male-male connectoren met metalen kapjes, die een extra laag van duurzaamheid en bescherming toevoegen. Deze metalen kappen zorgen niet alleen voor een stevige verbinding, maar beschermen de connectoren ook tegen schade tijdens het hanteren of vervoer. De stevige pasvorm van de connectoren zorgt voor een stabiele verbinding, waardoor signaalonderbrekingen worden geminimaliseerd en consistente prestaties worden gegarandeerd.

Veelzijdig en compatibel:
Met zijn VGA-interface is de ACT AK9069 VGA-kabel breed compatibel met een reeks apparaten, waaronder computers, laptops, projectoren, monitoren en meer. Het ondersteunt zowel analoge als digitale videosignalen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende toepassingen. Of u nu uw computer op een monitor moet aansluiten of een diavoorstelling op een projector moet presenteren, deze VGA-kabel is de perfecte oplossing.

Eenvoudige installatie en installatie:
De ACT AK9069 VGA-kabel biedt een probleemloze installatie en opstelling. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op uw VGA-apparaat en het andere uiteinde op het weergave-apparaat, en u kunt aan de slag. De plug-and-play functionaliteit van de kabel elimineert de noodzaak voor extra stuurprogramma's of software, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Conclusie:
De ACTAK9069High Performance VGA Aansluitkabel (Male-Male) met Metalen Kappen is een VGA-kabel van topkwaliteit die uitzonderlijke beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid levert. Met zijn duurzame constructie en geavanceerde functies zorgt deze kabel voor optimale visuele prestaties en naadloze connectiviteit. Upgrade uw visuele ervaring vandaag nog met de ACT AK9069 VGA-kabel en geniet van verbluffende beelden in al uw toepassingen.

Meer informatie
SKU34831936
Merk artikelnr.AK9069
EAN8716065248425
MerkACT
KabelkleurZwart
Afschermingstype85% vlecht, Aluminium Mylar
Kabel lengte10
Connector AVGA HD D-sub 15-pin male (x1)
Connector BVGA HD D-sub 15-pin male (x1)
KappenMetaal
VergrendelingThumbscrew
AdermateriaalKoper
Aderdoorsnede28 AWG
KabelmantelPVC
Video signaalVGA
© 2023 - Kabels.nl