Terug naar de vorige pagina

ACT FB6003 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Ivoor - 3 meter

€ 14,83
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB6003 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Ivoor - 3 meter

  • Volledig koperen 26AWG geleiders en 50µ vergulde RJ-45 contacten.
  • Voldoen aan de internationale normen
  • Kabels zijn 100% getest.
  • 5 jaar garantie.

De ACT FB6003 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Ivoor is een hoogwaardige patchkabel die is ontworpen om betrouwbare en snelle netwerkverbindingen te bieden. Met een lengte van 3 meter en een aantrekkelijke ivoorkleur biedt deze kabel zowel functionaliteit als esthetiek, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionele netwerkopstellingen.

Superieure prestaties:

Deze CAT6A patchkabel maakt gebruik van Shielded Foiled Twisted Pair (SFTP) technologie, die signaalinterferentie minimaliseert en zorgt voor optimale datatransmissie. Met steun voor de tarieven van de gegevensoverdracht van zelfs 10 Gigabits per seconde (Gbps), levert deze kabel uitzonderlijke prestaties, die het voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals videostreaming, online gokken, en grote gegevensoverdrachten geschikt maken.

Verbeterde duurzaamheid:

Gebouwd om de eisen van regelmatig gebruik te weerstaan, de ACT FB6003 beschikt over een snagless ontwerp dat de connector tabs beschermt tegen schade tijdens de installatie of verwijdering. Deze duurzame kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige prestaties en betrouwbaarheid te garanderen, waardoor het risico van signaalverlies of kabelstoring wordt verminderd.

Eenvoudige installatie:

Het snagless ontwerp van de FB6003 maakt de installatie probleemloos. De gegoten trekontlasting zorgt voor extra sterkte en flexibiliteit en beschermt de kabel tegen buigen of verdraaien. Het snagless ontwerp voorkomt ook dat de connector vast komt te zitten of beschadigd raakt, wat zorgt voor veilige en betrouwbare verbindingen.

Brede compatibiliteit:

De ACT FB6003 SFTP CAT6A Patchkabel is achterwaarts compatibel met CAT6 en CAT5e normen, waardoor compatibiliteit met een breed scala aan netwerkapparaten en apparatuur gegarandeerd is. Of u nu uw bestaande netwerkinfrastructuur upgradet of een nieuwe opzet, deze kabel is een veelzijdige keuze die naadloze integratie en optimale prestaties biedt.

Professionele uitstraling:

Met zijn aantrekkelijke ivoorkleur voegt de FB6003 een vleugje verfijning en professionaliteit toe aan uw netwerk setup. Of het nu wordt gebruikt in kantooromgevingen, datacenters of thuisnetwerken, deze patchkabel presteert niet alleen uitzonderlijk goed, maar verbetert ook de algehele esthetiek van uw netwerkinstallatie.

Conclusie:

Ervaar betrouwbare en snelle netwerkverbindingen met de ACT FB6003 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Ivoor - 3 meter. Deze duurzame patchkabel levert superieure prestaties, eenvoudige installatie, en een professionele uitstraling. Of het nu voor professionele netwerktoepassingen of persoonlijk gebruik is, deze kabel zorgt voor een snelle en veilige gegevensoverdracht, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw netwerkinstallatie. Upgrade uw netwerkverbindingen met de ACT FB6003 en geniet van naadloze connectiviteit en uitzonderlijke prestaties.

Meer informatie
SKU34836506
MerkACT
Merk artikelnr.FB6003
EAN8716065276442
AdermateriaalKoper
Kabel lengte3
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurIvoor
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl