Terug naar de vorige pagina

ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Blauw - 50 cm

€ 9,35
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Blauw - 50 cm

Upgrade je netwerkinfrastructuur met de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauw, een geavanceerde oplossing die is ontworpen om je gegevensoverdracht te verbeteren en optimale prestaties te garanderen. Deze hoogwaardige CAT6A patchkabel is gebouwd met geavanceerde technologie en minutieuze aandacht voor detail en levert bliksemsnelle snelheden, uitzonderlijke betrouwbaarheid en een handig snagless ontwerp. Maak je klaar om het volledige potentieel van je netwerk te ontsluiten met dit uitzonderlijke product.

Ongeëvenaarde snelheid en prestaties

Met de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwkun je gegevensoverdrachtsnelheden ervaren die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop je werkt. Deze patchkabel is zorgvuldig ontworpen om aan de CAT6A standaarden te voldoen en deze te overtreffen, waardoor uitzonderlijke prestaties voor veeleisende toepassingen gegarandeerd worden. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition video's streamt of aan online gaming doet, deze kabel zorgt voor een soepele en ononderbroken connectiviteit, zodat je je productiviteit kunt maximaliseren en kunt genieten van een naadloze gebruikerservaring.

Verbeterde gegevensbescherming

Gegevensbeveiliging is een topprioriteit voor elk modern bedrijfs- of thuisnetwerk. De ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwbevat afgeschermd twisted pair (STP) technologie, die superieure bescherming biedt tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak. Deze afscherming minimaliseert signaaldegradatie en zorgt voor een stabiele en betrouwbare gegevensoverdracht, zelfs in omgevingen met een hoge dichtheid. Zeg vaarwel tegen netwerkonderbrekingen en geniet van ononderbroken connectiviteit met deze uitzonderlijke CAT6A patchkabel.

Duurzaam en snoestvrij ontwerp

De ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwis ontworpen voor een lange levensduur en gebruiksgemak en heeft een robuuste constructie die bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. Het snagless ontwerp voorkomt dat de connector van de kabel blijft haken aan andere kabels of apparatuur tijdens de installatie of verwijdering, wat zorgt voor probleemloze connectiviteit. Dit doordachte ontwerp verlengt niet alleen de levensduur van de kabel, maar bespaart je ook tijd en moeite bij het onderhouden van je netwerkinfrastructuur.

Veelzijdige compatibiliteit

De ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwis gemaakt voor een breed scala aan netwerktoepassingen en -apparaten. Het is achterwaarts compatibel met eerdere Ethernet standaarden zoals CAT6, CAT5e en CAT5, waardoor het een ideale keuze is voor zowel het upgraden van bestaande netwerken als het bouwen van nieuwe netwerken. Of je nu computers, routers, switches, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze CAT6A patchkabel biedt naadloze compatibiliteit en uitzonderlijke prestaties.

Eenvoudige installatie en plug-and-play installatie

Het installeren van de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwis een fluitje van een cent. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op je netwerkapparaat en het andere uiteinde op een compatibele netwerkcomponent, en je kunt aan de slag. Dankzij het plug-and-play ontwerp kun je genieten van een probleemloze installatie zonder dat je extra software of configuratie nodig hebt. Bespaar tijd en moeite met deze gebruiksvriendelijke patchkabel die zorgt voor een snelle en naadloze integratie in je netwerkinfrastructuur.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst

Investeren in de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwbetekent je netwerk toekomstbestendig maken voor de steeds hogere eisen van het digitale tijdperk. Terwijl de technologie evolueert en de vereisten voor gegevensoverdracht blijven escaleren, zorgt deze CAT6A patchkabel ervoor dat je netwerkinfrastructuur up-to-date blijft en de nieuwste ontwikkelingen aankan. Door te kiezen voor deze hoogwaardige kabel kun je met een gerust hart genieten van de wetenschap dat je netwerk klaar is voor wat de toekomst ook brengt.

Betrouwbare prestaties voor thuis en bedrijf

Of je nu een zakelijke professional bent die aan kritieke projecten werkt of een thuisgebruiker die op zoek is naar een naadloze online ervaring, de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwiseen betrouwbare keuze. De uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid maken hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder datacenters, kantoren, onderwijsinstellingen en thuisnetwerken. Zeg vaarwel tegen langzame verbindingen, vertraagde videoconferenties en netwerkonderbrekingen. Upgrade naar de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwen ontgrendel het volledige potentieel van je netwerk.

Betrouwbaar merk en kwaliteitsgarantie

ACT is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn toewijding aan het leveren van netwerkproducten van hoge kwaliteit. Met jarenlange ervaring in de industrie heeft ACT zich gevestigd als een betrouwbare leverancier van innovatieve oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven en particulieren. De ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwweerspiegelt de toewijding van het merk aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Wees ervan verzekerd dat je investeert in een betrouwbaar en hoogwaardig product dat je verwachtingen zal overtreffen.

Samenvattend:

Upgrade je netwerkinfrastructuur met de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauwen ervaar de kracht van gegevensoverdracht met hoge snelheid. Met een uitzonderlijke snelheid, verbeterde gegevensbescherming, een duurzaam snagless ontwerp en veelzijdige compatibiliteit is deze CAT6A patchkabel een must-have voor elk modern netwerk. Geniet van eenvoudige installatie, toekomstbestendige prestaties en betrouwbare connectiviteit voor zowel zakelijke als thuistoepassingen. Vertrouw op de kwaliteit van het merk ACT en breng je netwerk naar nieuwe hoogten met de ACT FB6600 SFTP CAT6A Patchkabel SnaglessBlauw.

Meer informatie
SKU34836540
MerkACT
Merk artikelnr.FB6600
EAN8716065276640
AdermateriaalKoper
Kabel lengte0.5
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurBlauw
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl