Terug naar de vorige pagina

ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen - 1,5 meter

€ 12,50
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen - 1,5 meter

Ben je het zat om met trage en onbetrouwbare internetverbindingen om te gaan? Zoek dan niet verder! De ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen is hier om een revolutie teweeg te brengen in je netwerkervaring. Ontworpen met geavanceerde technologie en superieur vakmanschap, garandeert deze hoogwaardige Ethernetkabel bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, uitzonderlijke betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestaties.

Ontketen de kracht van CAT6A technologie:
De ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen is zorgvuldig ontworpen om next-level prestaties te leveren in de wereld van netwerken. Het maakt gebruik van de kracht van CAT6A technologie, die een verbazingwekkende bandbreedte tot 500 MHz biedt. Dit indrukwekkende vermogen zorgt ervoor dat je moeiteloos data-intensieve taken zoals HD-video streamen, online gamen en grote bestandsoverdrachten kunt uitvoeren zonder enige vertraging of onderbrekingen. Zeg maar dag tegen bufferen en hallo tegen ononderbroken connectiviteit!

Superieure afscherming voor maximale prestaties:
De FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel heeft een uitzonderlijk afgeschermd ontwerp dat hem onderscheidt van de concurrentie. De SFTP (Screened Foiled Twisted Pair) constructie heeft individueel omwikkelde paren met aluminiumfolie afscherming en een algemene gevlochten afscherming. Deze geavanceerde afscherming minimaliseert effectief elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak, waardoor een kristalheldere overdracht en optimale signaalkwaliteit wordt gegarandeerd. Met deze kabel kun je genieten van betrouwbare en stabiele connectiviteit, zelfs in omgevingen met een hoge dichtheid.

Snagless ontwerp voor probleemloze installatie:
Het installeren en beheren van kabels kan een vervelende taak zijn, maar de ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless groen is ontworpen om het proces te vereenvoudigen. De kabel heeft een snagless ontwerp, wat betekent dat de connector is voorzien van een beschermende hoes. Dit slimme ontwerp voorkomt dat het lipje aan andere kabels of voorwerpen blijft haken tijdens het installeren of verwijderen, waardoor het gemakkelijker te hanteren en te onderhouden is. Je kunt nu genieten van een probleemloze ervaring bij het opzetten of herconfigureren van je netwerk.

Levendige groene kleur voor gemakkelijke identificatie:
De opvallende groene kleur van de ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel zorgt ervoor dat hij opvalt tussen de zee van gewone kabels. Deze levendige tint dient ook een praktisch doel. In grote netwerkopstellingen of datacenters met veel kabels kan het lastig zijn om specifieke verbindingen te identificeren. Met deze opvallende groene kabel kun je echter snel de gewenste verbindingen vinden en traceren, waardoor je minder fouten maakt en kostbare tijd bespaart.

Eersteklas kwaliteit en duurzaamheid:
Investeren in een betrouwbare Ethernetkabel is cruciaal, en de ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen levert op alle fronten. Deze kabel is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen, en is gemaakt om lang mee te gaan. De stevige connectoren zorgen voor een veilige en nauwsluitende pasvorm, terwijl de robuuste buitenmantel uitstekend bestand is tegen slijtage. Je kunt er zeker van zijn dat deze kabel bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik en zijn uitzonderlijke prestaties over een langere periode behoudt.

Veelzijdigheid en compatibiliteit:
De ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Groen is niet alleen een krachtpatser op het gebied van prestaties, maar biedt ook veelzijdigheid en brede compatibiliteit. Of je nu een thuisnetwerk, een kantooromgeving of een professioneel datacenter opzet, deze kabel is een perfecte keuze. Hij is achterwaarts compatibel met CAT5, CAT5e en CAT6 standaarden, zodat je hem naadloos kunt integreren met je bestaande netwerkinfrastructuur.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:
Omdat technologie zich in hoog tempo blijft ontwikkelen, is het essentieel om je netwerk klaar te maken voor de toekomst. De ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless groen biedt een betrouwbare en schaalbare oplossing om aan je veranderende behoeften te voldoen. Met zijn uitzonderlijke bandbreedte en superieure afscherming zorgt deze kabel ervoor dat je netwerk klaar is voor de eisen van morgen, zoals opkomende technologieën, IoT-apparaten en hogere gegevensoverdrachtssnelheden. Blijf de curve voor en ervaar het ware potentieel van een robuust en toekomstbestendig netwerk.

Samenvattend:
In een wereld die gedijt op naadloze connectiviteit en bliksemsnelle gegevensoverdracht, komt de ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless groen naar voren als een echte game-changer. Met zijn geavanceerde CAT6A technologie, superieure afscherming, probleemloze installatie en uitzonderlijke duurzaamheid levert deze Ethernetkabel een netwerkervaring als geen ander. Ervaar ononderbroken verbindingen, supersnelle snelheden en ongeëvenaarde prestaties met de ACT FB6751 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless groen. Upgrade je netwerk vandaag nog en ontgrendel een wereld aan mogelijkheden.

Meer informatie
SKU34836563
MerkACT
Merk artikelnr.FB6751
EAN8716065276787
AdermateriaalKoper
Kabel lengte1.5
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurGroen
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl