Terug naar de vorige pagina

ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel - 10 meter

€ 22,80
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel - 10 meter

In de snel evoluerende wereld van technologie is verbonden blijven niet alleen een noodzaak, maar ook een cruciaal aspect van ons dagelijks leven. Of je nu een professional bent die aan veeleisende projecten werkt, een gamer die op zoek is naar ononderbroken online gamesessies of een contentmaker die zijn creaties met de wereld deelt, een betrouwbare netwerkverbinding is van het grootste belang. Dit is waar de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel een revolutie teweegbrengt in je netwerkervaring.

De ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel is een geavanceerde Ethernetkabel die zorgvuldig is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties, superieure duurzaamheid en moeiteloze installatie. Deze hoogwaardige CAT6A patchkabel biedt razendsnelle datatransmissiesnelheden en zorgt voor een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding, waardoor het een perfecte keuze is voor veeleisende toepassingen zoals datacenters, serverruimtes, kantoren en thuisnetwerken.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel is ontworpen om te voldoen aan de strenge Category 6A specificaties en deze te overtreffen, waardoor hij bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden tot 10 Gigabit per seconde kan leveren. Met zijn superieure bandbreedtecapaciteit en verminderde interferentie zorgt deze kabel voor optimale prestaties voor bandbreedte-intensieve taken zoals het streamen van high-definition video's, online gaming en grote bestandsoverdrachten.

Verbeterde afscherming voor maximale betrouwbaarheid:
Deze CAT6A patchkabel heeft een SFTP-constructie (Shielded Foiled Twisted Pair) en biedt uitzonderlijke bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak. De robuuste afscherming elimineert signaaldegradatie en zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding, zelfs in omgevingen met veel elektrische ruis. Zeg vaarwel tegen frustrerende netwerkonderbrekingen en geniet van naadloze connectiviteit met de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel.

Ongeëvenaarde duurzaamheid:
De ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel is gemaakt van eersteklas materialen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan en een uitstekende duurzaamheid te garanderen. Het snagless ontwerp voorkomt dat de connectortabs breken tijdens installatie of verwijdering, wat extra gemoedsrust geeft. Bovendien beschermt het stevige en flexibele gele PVC omhulsel niet alleen de interne componenten, maar maakt het kabelbeheer ook een fluitje van een cent.

Eenvoudige installatie en veelzijdige compatibiliteit:
Het installeren van de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel is een probleemloze ervaring. Het snagless ontwerp zorgt voor moeiteloos insteken en verwijderen zonder de kabel of connector te beschadigen. Bovendien is deze CAT6A patchkabel achterwaarts compatibel met oudere Ethernetstandaarden zoals CAT6, CAT5e en CAT5, zodat hij compatibel is met een groot aantal apparaten, waaronder computers, laptops, routers, modems, spelconsoles en smart tv's.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel is een toekomstbestendige keuze. Nu steeds meer apparaten en toepassingen een hogere bandbreedte vereisen, zorgt deze CAT6A kabel ervoor dat je klaar bent om de uitdagingen van het digitale landschap van morgen aan te gaan. Door de integratie van geavanceerde technologie en de naleving van de hoogste industrienormen biedt deze kabel een netwerkoplossing voor de lange termijn, zodat je niet vaak hoeft te upgraden en te vervangen.

Betrouwbaar en betrouwbaar merk:
ACT, de gerenommeerde fabrikant achter de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel, is toegewijd aan het leveren van netwerkoplossingen van topkwaliteit. Met jarenlange ervaring en een sterke reputatie voor uitmuntendheid zorgt ACT ervoor dat elke kabel strenge tests ondergaat om te voldoen aan de industriestandaarden en deze zelfs te overtreffen. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Yellow, gesteund door de toewijding van het merk aan klanttevredenheid.

Concluderend is de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel een game-changer in de wereld van netwerken. Met zijn uitzonderlijke prestaties, superieure duurzaamheid en moeiteloze installatie zorgt deze CAT6A patchkabel voor een naadloze en betrouwbare netwerkverbinding voor een breed scala aan toepassingen. Zeg maar dag tegen trage gegevensoverdracht, netwerkonderbrekingen en onbetrouwbare verbindingen. Investeer in de ACT FB6810 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Geel en ontgrendel het ware potentieel van hogesnelheidsconnectiviteit. Blijf verbonden, blijf productief en blijf de concurrentie voor met deze opmerkelijke netwerkoplossing.

Meer informatie
SKU34836570
MerkACT
Merk artikelnr.FB6810
EAN8716065276954
AdermateriaalKoper
Kabel lengte10
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl