Terug naar de vorige pagina

ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart - 10 meter

€ 22,80
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart - 10 meter

Heb je genoeg van trage internetsnelheden en onbetrouwbare verbindingen? Zoek dan niet verder! De ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart is hier om een revolutie teweeg te brengen in je netwerkervaring. Deze hoogwaardige patchkabel is ontworpen met geavanceerde technologie en superieur vakmanschap en levert gegarandeerd bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden en ongeëvenaarde prestaties. Of je nu een professional bent die in een veeleisende IT-omgeving werkt of een tech-savvy persoon die zijn thuisnetwerk wil optimaliseren, de ACT FB6910 is de perfecte oplossing voor al je connectiviteitsbehoeften.

Ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid
Met de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart behoren trage internetsnelheden tot het verleden. Deze eersteklas patchkabel is gemaakt om te voldoen aan de strenge CAT6A standaarden, zodat je snelheden tot 10 Gigabit per seconde kunt bereiken. Of je nu high-definition video's streamt, grote bestanden overdraagt of aan online gaming doet, je kunt op deze kabel vertrouwen voor een stabiele en ononderbroken verbinding. Zeg maar dag tegen bufferen en vertraging, en zeg hallo tegen een naadloze online ervaring.

Ongeëvenaarde gegevensbeveiliging
De ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart biedt niet alleen bliksemsnelle snelheden, maar geeft ook prioriteit aan de beveiliging van je gegevens. De afgeschermde twisted pair (STP) constructie biedt superieure bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak, zodat je gegevens veilig en ongecompromitteerd blijven. Of je nu gevoelige informatie verstuurt of vertrouwelijke bedrijfsgegevens behandelt, je kunt erop vertrouwen dat deze patchkabel de integriteit en vertrouwelijkheid van je gegevens te allen tijde behoudt.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit
Duurzaamheid en een lange levensduur zijn van het grootste belang als het gaat om netwerkkabels, en de ACT FB6910 blinkt uit op beide gebieden. Deze patchkabel is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en heeft een snagless ontwerp dat voorkomt dat de connectortabs beschadigd raken tijdens installatie of verwijdering. Het PVC omhulsel van hoge kwaliteit voegt een extra beschermingslaag toe, waardoor de kabel bestand is tegen buigen, trekken en algemene slijtage. Wees gerust, de ACT FB6910 is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan en je jarenlang te voorzien van betrouwbare prestaties.

Veelzijdig en handig
Of je nu een complexe netwerkinfrastructuur opzet of gewoon thuis apparaten aansluit, de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt. Met een lengte van [vul lengteopties in] kun je de perfecte kabelmaat kiezen die past bij je specifieke wensen. Het snagless ontwerp zorgt voor een probleemloze installatie, terwijl de zwarte kleur een strak en professioneel tintje geeft aan je installatie. Bovendien is de ACT FB6910 achterwaarts compatibel met CAT5 en CAT6 standaarden, waardoor het een ideale keuze is voor het upgraden van je bestaande netwerk.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst
Investeren in de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart is een verstandige beslissing die je netwerkinfrastructuur toekomstbestendig maakt. Met de constante vooruitgang in technologie en de steeds toenemende vraag naar hogere datasnelheden, zijn CAT6A kabels de keuze bij uitstek geworden voor zowel professionals als liefhebbers. Door te kiezen voor de ACT FB6910 zorg je ervoor dat je netwerk voorbereid is op de eisen van morgen. Blijf de curve voor en omarm de kracht van CAT6A technologie met deze uitzonderlijke patchkabel.

Eenvoudige integratie
Het integreren van de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart in je bestaande netwerkinstallatie is een fluitje van een cent. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op je router, switch of modem en het andere uiteinde op je apparaat, zoals een computer, gameconsole of smart TV. De gestandaardiseerde RJ45-connectoren garanderen een veilige en nauwsluitende aansluiting, zodat er geen risico is op verbroken verbindingen of signaalverlies. Zeg maar dag tegen ingewikkelde installaties en hallo tegen een probleemloze netwerkervaring.

Gegarandeerde klanttevredenheid
Bij ACT zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke producten en een uitstekende klantenservice. De ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge normen van uitmuntendheid. Daarnaast bieden we een [vul garantie-informatie in] garantie op deze patchkabel, zodat je met een gerust hart en zeker van je aankoop kunt genieten. Ons toegewijde ondersteuningsteam is ook beschikbaar om al je vragen of problemen op te lossen, waardoor je algehele ervaring met ons merk nog beter wordt.

Concluderend is de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar snelle, betrouwbare en veilige gegevensoverdracht. Met zijn uitzonderlijke snelheid, functies voor gegevensbeveiliging, duurzame bouwkwaliteit en gemakkelijke integratie is deze patchkabel een game-changer in de wereld van netwerken. Upgrade je netwerkinfrastructuur vandaag nog en ervaar het verschil met ACT. Neem geen genoegen met minder als je het beste kunt krijgen. Kies voor de ACT FB6910 SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Zwart en ontgrendel het ware potentieel van je netwerk.

Meer informatie
SKU34836582
MerkACT
Merk artikelnr.FB6910
EAN8716065277074
AdermateriaalKoper
Kabel lengte10
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurZwart
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl