Terug naar de vorige pagina

ACT TD606Z Modualaire Kabel 6 Aderig - Zwart - 100 meter op rol

€ 58,50
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT TD606Z Modualaire Kabel 6 Aderig - Zwart - 100 Meter - Rol

Maak kennis met de ACT TD606Z Modulaire Kabel 6 Aderig in elegant zwart, verkrijgbaar in een royale rol van 100 meter. Deze veelzijdige kabel is ontworpen om superieure prestaties en betrouwbaarheid te leveren in een breed scala aan toepassingen. Van datanetwerken tot telecommunicatiesystemen, de ACT TD606Z is je oplossing voor efficiënte en georganiseerde bekabeling.

Hoogwaardige constructie:

De ACT TD606Z Modulaire Kabel is zorgvuldig vervaardigd uit eersteklas materialen en productieprocessen. Het 6-aderige ontwerp zorgt ervoor dat je de flexibiliteit hebt om je bekabeling te configureren volgens je specifieke behoeften. Met dit modulaire ontwerp kun je kabels op maat maken, waardoor je minder afval hebt en het kabelbeheer optimaliseert.

Veelzijdige toepassing:

Een van de opvallende kenmerken van de ACT TD606Z is zijn veelzijdigheid. Deze kabel is ideaal voor een groot aantal toepassingen, waaronder datanetwerken, telecommunicatiesystemen en meer. Of je nu een gestructureerd bekabelingsysteem opzet voor je kantoor of de bekabeling beheert in een datacenter, deze kabel is ontworpen om uit te blinken.

Eenvoudige installatie:

De ACT TD606Z is ontworpen met installatiegemak in gedachten. De modulaire structuur vereenvoudigt het installatieproces, zodat je kabellopen kunt aanpassen zonder gedoe met voorgesneden lengtes. Deze flexibiliteit bespaart tijd en vermindert de behoefte aan overtollige kabel, wat bijdraagt aan een schonere en beter georganiseerde bekabelingsinfrastructuur.

Duurzaamheid en levensduur:

Betrouwbaarheid is van het grootste belang bij bekabeling en de ACT TD606Z stelt niet teleur. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van alledag. De duurzame zwarte mantel biedt bescherming tegen fysieke slijtage, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buiteninstallaties. Met deze kabel kun je vertrouwen op een lange levensduur en minimaal onderhoud.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT TD606Z Modulaire Kabel is een kosteneffectieve oplossing voor je bekabelingsbehoeften. Het modulaire ontwerp minimaliseert afval, zodat je alleen de kabel kunt kopen die je nodig hebt voor een bepaald project. Dit kan op de lange termijn leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Bovendien zorgen de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervoor dat je minder vaak kabels hoeft te vervangen of repareren, waardoor je totale eigendomskosten nog lager worden.

Verbeterd kabelbeheer:

Efficiënt kabelbeheer is cruciaal voor het behoud van een goed georganiseerd en functioneel netwerk of telecommunicatiesysteem. Met de ACT TD606Z kun je kabels op maat maken die precies passen bij je lay-out. Dit vermindert niet alleen rommel, maar verbetert ook de luchtstroom en toegankelijkheid, waardoor het eenvoudiger wordt om problemen op te lossen en je infrastructuur te onderhouden.

Schaalbaarheid:

Naarmate je netwerk- of telecommunicatiebehoeften zich ontwikkelen, kan de ACT TD606Z met je meegroeien. Het modulaire ontwerp is geschikt voor veranderingen en uitbreidingen zonder dat er uitgebreide herbedrading nodig is. Deze schaalbaarheid zorgt ervoor dat je bekabelingsinfrastructuur zich kan aanpassen aan je groeiende eisen, waardoor je op de lange termijn tijd en middelen bespaart.

Professionele esthetiek:

Het strakke zwarte ontwerp van de ACT TD606Z Modulaire Kabel voegt een vleugje professionaliteit toe aan je bekabelingsinfrastructuur. Of hij nu zichtbaar is in een kantooromgeving of verborgen in een datacenter, zijn strakke en moderne uiterlijk verbetert de algehele uitstraling van je installatie.

Geschikt voor binnen en buiten:

De veelzijdigheid van de ACT TD606Z strekt zich uit tot de geschiktheid voor gebruik in de omgeving. De robuuste constructie maakt zowel binnen- als buitenopstellingen mogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je dezelfde kabel in je hele infrastructuur kunt gebruiken, wat de aanschaf en het voorraadbeheer vereenvoudigt.

Betrouwbare signaaloverdracht:

In netwerken en telecommunicatie is signaalintegriteit van het grootste belang. De ACT TD606Z is ontworpen om signaalverlies en interferentie te minimaliseren, zodat je gegevensoverdracht betrouwbaar en consistent blijft. Of je nu data of spraak verstuurt, je kunt erop vertrouwen dat deze kabel een helder en stabiel signaal levert.

Conformiteit en veiligheid:

De ACT TD606Z Modulaire Kabel voldoet aan de industriestandaarden en veiligheidsvoorschriften. De LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel is niet alleen moeilijk ontvlambaar, maar geeft ook minimale giftige dampen af in geval van brand. Deze veiligheidsfunctie is cruciaal in omgevingen waar veiligheid een topprioriteit is.

Uw infrastructuur klaarmaken voor de toekomst:

Investeren in de ACT TD606Z is een vooruitdenkende beslissing. Zijn modulaire ontwerp, duurzaamheid en veelzijdigheid maken het een toekomstbestendige keuze voor je bekabelingsinfrastructuur. Als de technologie evolueert en je behoeften veranderen, kan deze kabel zich aanpassen, waardoor er minder dure revisies of vervangingen nodig zijn.

Breed scala aan toepassingen:

De ACT TD606Z Modulaire Kabel 6 Aderig - Zwart - 100 Meter - Rol vindt zijn plaats in talloze toepassingen:

- Datacenters: Zorg voor efficiënte datatransmissie en kabelbeheer in datacenters waar prestaties en organisatie van cruciaal belang zijn.

- Telecommunicatie: Creëer gestructureerde bekabelingssystemen voor telecommunicatienetwerken, die zorgen voor betrouwbare spraak- en datacommunicatie.

- Kantooromgevingen: Stroomlijn de bekabeling in kantoorruimtes om de productiviteit te verhogen en een nette uitstraling te behouden.

- Industriële omgevingen: Dankzij de duurzaamheid is deze kabel geschikt voor veeleisende industriële omgevingen waar betrouwbaarheid van het grootste belang is.

- Installaties buitenshuis: De bruikbaarheid buitenshuis maakt het een veelzijdige keuze voor het aansluiten van externe apparatuur of bewakingssystemen.

- Onderwijsinstellingen: Optimaliseer de netwerkconnectiviteit in onderwijsomgevingen en zorg voor betrouwbare internettoegang en communicatie.

- Gezondheidszorginstellingen:Zorg voor betrouwbare connectiviteit voor gezondheidszorgsystemen, inclusief patiëntendossiers en communicatiemiddelen.

Concluderend is de ACT TD606Z Modulaire Kabel 6 Aderig - Zwart - 100 Meter - Rol een veelzijdige, duurzame en kosteneffectieve oplossing voor je bekabelingsbehoeften. Het modulaire ontwerp, installatiegemak en aanpasbaarheid aan verschillende toepassingen maken het een waardevolle toevoeging aan elke infrastructuur. Of je nu een bestaand systeem upgradet of een nieuwe installatie plant, deze kabel is je betrouwbare partner in het bereiken van efficiënte en georganiseerde connectiviteit. Investeer in de ACT TD606Z voor een robuuste bekabelingsoplossing die de tand des tijds doorstaat.

Meer informatie
SKU34836786
EAN8716065132076
Lengte (cm)40.0000
Breedte (cm)21.0000
Hoogte (cm)44.0000
MerkACT
Merk artikelnr.TD606Z
© 2023 - Kabels.nl