Terug naar de vorige pagina

ACT ES356B CAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Blauw - 305 meter

€ 207,52
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Blauw - 305 meter

Maak kennis met de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Blauw - 305 meter, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en betrouwbare netwerkconnectiviteit. Deze geavanceerde CAT5E Ethernetkabel is ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten en biedt uitzonderlijke prestaties voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is de perfecte keuze voor naadloze en efficiënte gegevensoverdracht.

Datatransmissie met hoge snelheid:
De ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is ontworpen voor het leveren van snelle datatransmissie met minder signaalverlies en minimale interferentie. De CAT5E standaard ondersteunt datasnelheden tot 1000 Mbps (1 Gigabit per seconde), waardoor het perfect is voor bandbreedte-intensieve taken zoals video streamen, online gamen en grote bestandsoverdrachten. Met deze Ethernetkabel ervaar je soepele en ononderbroken netwerkprestaties, zodat je verzekerd bent van efficiënte communicatie tussen apparaten.

Betrouwbare netwerkverbinding:
Met de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel kun je een betrouwbare netwerkverbinding in je hele infrastructuur realiseren. Het U/UTP-ontwerp (Unshielded Twisted Pair) biedt uitstekende weerstand tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak, wat resulteert in een stabiele en consistente netwerkverbinding. Dit zorgt voor minimaal verlies van gegevenspakketten en vermindert de kans op netwerkstoringen, waardoor het een ideale keuze is voor kritieke toepassingen en professionele omgevingen.

Lange transmissieafstand:
De ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is ontworpen voor lange transmissieafstanden en biedt flexibiliteit in netwerkontwerp en installatie. Met een lengte van 305 meter kun je met deze kabel apparaten op afstand aansluiten en je netwerkinfrastructuur uitbreiden zonder dat dit ten koste gaat van de signaalkwaliteit. Of je nu een netwerk opzet in een groot kantoor, industriële faciliteit of onderwijsinstelling, deze Ethernetkabel biedt betrouwbare connectiviteit in het hele dekkingsgebied.

Duurzaam PVC omhulsel:
Duurzaamheid is een belangrijke factor in elke netwerkkabel, en de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel overtreft de verwachtingen. Hij is voorzien van een duurzame PVC (Polyvinyl Chloride) mantel die uitstekende bescherming biedt tegen schuren, vocht en omgevingsfactoren. Deze robuuste mantel zorgt voor een lange levensduur, waardoor de kabel geschikt is voor zowel binnen- als buiteninstallaties. Bovendien zorgt de grijze kleur van de mantel voor eenvoudige identificatie en organisatie van netwerkverbindingen.

Eenvoudige installatie en flexibiliteit:
De ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en flexibiliteit. Het U/UTP-ontwerp maakt extra afscherming overbodig, wat het installatieproces vereenvoudigt en het totale kabelgewicht vermindert. De geleiders met een massieve kern zorgen voor eenvoudige afsluiting en connectiviteit, waardoor efficiënt kabelbeheer mogelijk is. Dit maakt de kabel geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionele netwerkinstallateurs, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het installeren.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is een veelzijdige oplossing die past bij een breed scala aan toepassingen. Of je nu een klein kantoornetwerk opzet, bewakingscamera's aansluit, VoIP (Voice over Internet Protocol) communicatie opzet of een thuisnetwerk voor entertainment creëert, deze Ethernetkabel zorgt voor betrouwbare gegevensoverdracht en connectiviteit. Door zijn veelzijdigheid is hij een waardevolle aanwinst voor bedrijven, onderwijsinstellingen, thuisgebruikers en professionele installateurs.

Kosteneffectieve netwerkoplossing:
Investeren in de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel biedt een kosteneffectieve netwerkoplossing zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De CAT5E standaard biedt voldoende bandbreedte voor de meeste netwerktaken, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is voor verschillende toepassingen. De duurzaamheid en lange transmissieafstand verminderen de noodzaak voor frequente vervanging of extra bekabeling, waardoor je op de lange termijn bespaart op onderhoudskosten.

Klaar voor de toekomst en compatibel:
De ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel is klaar voor de toekomst en achterwaarts compatibel met eerdere Ethernet standaarden. Dit zorgt ervoor dat je netwerkinfrastructuur toekomstige technologische ontwikkelingen en netwerkupgrades aankan, waardoor de levensduur van je investering wordt gemaximaliseerd. Bovendien zorgt de compatibiliteit met bestaande netwerkapparatuur en -apparaten voor een naadloze integratie in je huidige opstelling.

Concluderend is de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Blauw - 305 meter een hoogwaardige en betrouwbare Ethernetkabel ontworpen voor efficiënte datatransmissie en betrouwbare netwerkconnectiviteit. Met zijn hoge snelheid, duurzaamheid en veelzijdigheid is deze CAT5E kabel de ideale keuze voor verschillende netwerktoepassingen, variërend van kleine kantooropstellingen tot grootschalige industriële installaties. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkprestaties met de ACT ES356BCAT5E U/UTP PVC Kabel, jouw vertrouwde oplossing voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.

Meer informatie
SKU34838144
Lengte (cm)34.5000
Breedte (cm)34.0000
Hoogte (cm)21.0000
MerkACT
Merk artikelnr.ES356B
EAN8716065209686
Buitendiameter5.2 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurBlauw
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur70 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl