Terug naar de vorige pagina

ACT EP860H CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Blauw - 100 meter

€ 96,68
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP860H CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Blauw - 100 meter

  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT EP860H CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 100 meter, je ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en betrouwbare connectiviteit. Gemaakt met precisie en ontworpen voor veelzijdigheid, biedt deze CAT6 Ethernet patchkabel uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een netwerkinfrastructuur opzet voor je kantoor, thuis of datacenter, de ACT EP860H Patchkabel zorgt voor een naadloze en efficiënte gegevensoverdracht.

Superieure gegevensoverdracht:

De ACT EP860H Patchkabel is ontworpen om superieure gegevensoverdracht te bieden. Met CAT6-specificatie ondersteunt deze patchkabel gegevensoverdrachtssnelheden tot 1 Gbps, waardoor je verzekerd bent van snelle en vertragingsvrije connectiviteit voor al je netwerkbehoeften. Of je nu high-definition video's streamt, deelneemt aan videoconferenties of grote bestanden deelt, deze patchkabel garandeert een soepele en ononderbroken ervaring.

Kwaliteitsconstructie

De ACT EP860H Patchkabel is gemaakt met precisie en aandacht voor detail en is gebouwd om lang mee te gaan. Het U/UTP-ontwerp (Unshielded Twisted Pair) minimaliseert elektromagnetische interferentie en zorgt voor een betrouwbare gegevensoverdracht. Het flexibele PVC omhulsel biedt duurzaamheid en bescherming tegen slijtage, buigen en omgevingsfactoren, waardoor het geschikt is voor verschillende binnenomgevingen.

Flexibel en Soepel Ontwerp:

Het soepele (flexibele) ontwerp van de ACT EP860H Patchkabel draagt bij aan het gebruiksgemak. Dankzij deze flexibiliteit kun je de kabels eenvoudig geleiden en beheren, waardoor de installatie een fluitje van een cent wordt. Of je nu door krappe hoeken moet navigeren of kabels netjes moet ordenen, het ontwerp van deze patchkabel zorgt voor een naadloze installatie.

Gebeterde veelzijdigheid:

De ACT EP860H Patchkabel is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een lokaal netwerk (LAN) opzet, apparaten in je kantoor aansluit of connectiviteit tot stand brengt in een datacenter, deze patchkabel is veelzijdig genoeg om aan je behoeften te voldoen. De compatibiliteit met verschillende netwerkapparatuur en -apparaten draagt bij aan de bruikbaarheid.

Betrouwbare connectiviteit:

Connectiviteit is de ruggengraat van elk netwerk en de ACT EP860H Patchkabel blinkt uit in dit aspect. De met precisie ontworpen connectoren zorgen voor een veilige en stabiele verbinding tussen apparaten. Of je nu computers, printers, routers of switches aansluit, deze patchkabel garandeert betrouwbare en efficiënte connectiviteit en minimaliseert het risico op signaalverlies of onderbrekingen.

Gemak van lange lengte:

Met een royale lengte van 100 meter biedt de ACT EP860H Patchkabel het gemak van een groter bereik. Dit is vooral handig in scenario's waar apparaten verspreid staan over grotere ruimtes of meerdere kamers. Neem afscheid van de beperkingen van kortere kabels en geniet van de vrijheid van flexibele plaatsing voor je netwerkcomponenten.

Kosteffectieve oplossing:

Investeren in de ACT EP860H Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. De CAT6-specificatie zorgt voor compatibiliteit met moderne netwerkstandaarden, waardoor het een waardevolle aanwinst is die je netwerkbehoeften jarenlang kan ondersteunen. Door te zorgen voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht helpt deze patchkabel de efficiëntie van je netwerk te optimaliseren, waardoor de kans op uitval of storingen afneemt.

Gemakkelijke installatie en onderhoud:

De ACT EP860H Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en weinig onderhoud. Dankzij het flexibele ontwerp en de hoogwaardige connectoren is de kabel eenvoudig te installeren, zelfs in lastige ruimtes. De duurzame constructie vermindert de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor je tijd en kosten bespaart die gepaard gaan met onderhoud.

Toekomstbestendige prestaties:

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, nemen ook de netwerkeisen toe. De ACT EP860H Patchkabel biedt toekomstbestendige prestaties door datasnelheden te ondersteunen die de huidige eisen overtreffen. Dit betekent dat als je netwerk groeit en hogere datasnelheden vereist, deze patchkabel klaar is om de belasting aan te kunnen, waardoor upgrades tot een minimum beperkt blijven.

Concluderend is de ACT EP860H CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 100 meter het toppunt van snelle, betrouwbare en veelzijdige netwerkconnectiviteit. Met zijn superieure gegevensoverdracht, hoogwaardige constructie en eenvoudige installatie is deze patchkabel een must-have voor netwerkbeheerders, IT-professionals en thuisgebruikers. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde connectiviteit met de ACT EP860H Patchkabel, je vertrouwde partner bij het bouwen van efficiënte en betrouwbare netwerken.

Meer informatie
SKU34838162
Lengte (cm)25.0000
Breedte (cm)25.0000
Hoogte (cm)10.0000
MerkACT
Merk artikelnr.EP860H
EAN8716065136548
Buitendiameter5.9 mm
Lengte per verpakking100 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurBlauw
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl