Terug naar de vorige pagina

ACT FP750H CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel Rood - 100 meter

€ 95,83
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FP750H CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel Rood - 100 meter

Maak kennis met de ACT FP750H CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel 100 m, de ultieme oplossing voor snelle en betrouwbare Ethernetverbindingen. Deze hoogwaardige patchkabel biedt uitzonderlijke prestaties, flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor verschillende netwerktoepassingen. Of je nu een klein kantoornetwerk opzet, apparaten in een datacenter aansluit of je bestaande infrastructuur upgradet, de ACT FP750H Patchkabel biedt de betrouwbare en efficiënte Ethernetverbinding die je nodig hebt.

Superieure prestaties:
De ACT FP750H Patchkabel is ontworpen om superieure prestaties te leveren in Ethernet connectiviteit. Het is een Categorie 5e (CAT5e) kabel, wat betekent dat hij voldoet aan de strenge eisen voor het verzenden van gegevens met snelheden tot 1000 Mbps (1 Gbps). Deze snelle prestaties zorgen voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht, waardoor multimedia-streaming, het delen van bestanden en online samenwerking soepel verlopen.

Flexibel en eenvoudig te installeren:
De FP750H Patchkabel heeft een soepele (flexibele) constructie, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te installeren is. Door de buigzame aard van de kabel kun je hem gemakkelijk in krappe ruimtes leggen en aansluiten. Of je nu in een overvolle netwerkkast werkt of kabels door buizen leidt, de flexibiliteit van deze patchkabel vereenvoudigt het installatieproces.

LSZH Mantel voor veiligheid:
De ACT FP750H Patchkabel is voorzien van een Low Smoke Zero Halogen (LSZH) mantel, die veiligheid garandeert in geval van brand. Het LSZH materiaal is ontworpen om het vrijkomen van giftige dampen en rook te minimaliseren, waardoor het ideaal is voor installaties in openbare ruimtes, kantoren en woningen. Deze mantel biedt een extra beschermingslaag en gemoedsrust, waardoor de patchkabel een betrouwbare keuze is voor veiligheidsbewuste omgevingen.

Uitstekende signaalintegriteit:
Het behoud van signaalintegriteit is cruciaal voor een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding. De FP750H Patchkabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en met precisie ontworpen connectoren, die zorgen voor een uitstekende signaalkwaliteit en minimale interferentie. Dit resulteert in minder gegevensverlies, betere netwerkprestaties en minder verbindingsproblemen.

Veelzijdig en breed compatibel:
De ACT FP750H Patchkabel is zeer veelzijdig en compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur. Of je nu computers, routers, switches of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel biedt naadloze compatibiliteit. Hij voldoet aan de industriestandaard CAT5e specificaties, waardoor hij een uitstekende keuze is voor zowel nieuwe installaties als het upgraden van bestaande netwerken.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een patchkabel. De FP750H Patchkabel is gemaakt om de ontberingen van netwerkomgevingen te weerstaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die uitstekend bestand zijn tegen slijtage, scheuren en buigen. Deze duurzaamheid zorgt voor een langere levensduur, waardoor de kabel minder vaak vervangen hoeft te worden en de onderhoudskosten minimaal zijn.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT FP750H Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Hij biedt betrouwbare en efficiënte Ethernet connectiviteit tegen een betaalbare prijs. Met zijn superieure prestaties, duurzaamheid en compatibiliteit levert deze patchkabel waarde op lange termijn door downtime te minimaliseren, het risico op gegevensverlies te verminderen en de algehele netwerkefficiëntie te verbeteren.

Uitgebreide lengte:
De ACT FP750H Patchkabel wordt geleverd in een royale lengte van 100 meter, wat flexibiliteit biedt in netwerkontwerp en -installatie. Of je nu apparaten moet aansluiten in één kamer of op meerdere verdiepingen, deze grotere lengte zorgt voor meer vrijheid bij het opzetten van je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU34838179
MerkACT
Merk artikelnr.FP750H
EAN8716065136616
Buitendiameter5.6 mm
Lengte per verpakking100 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelLSZH
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurRood
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl