Terug naar de vorige pagina

ACT FP7950 CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel Zwart - 500 meter

€ 499,46
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FP7950 CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel | Zwart - 500 meter

Maak kennis met de ACT FP7950 CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel | Zwart - 500 meter, de ultieme oplossing voor hoogwaardige datatransmissie en connectiviteit in je netwerkinfrastructuur. Deze uitzonderlijke Ethernetkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt superieure prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit. Of je nu een nieuw netwerk opzet of een bestaand netwerk upgradet, de ACT FP7950 CAT5E Patchkabel is de ideale keuze voor het realiseren van snelle en betrouwbare dataverbindingen.

Uitzonderlijke gegevensoverdracht:
De ACT FP7950 CAT5E Patchkabel is ontworpen voor uitzonderlijke datatransmissie. Met zijn CAT5E-classificatie kan hij datasnelheden tot 1 Gbps aan, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu high-definition media streamt, grote bestanden overdraagt of bedrijfskritische toepassingen uitvoert, deze kabel zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.

Flexibel en duurzaam ontwerp:
Deze LSZH (Low Smoke Zero Halogen) Patchkabel Soepel is ontworpen met het oog op flexibiliteit en duurzaamheid. De LSZH mantel biedt niet alleen een uitstekende weerstand tegen vlammen, maar vermindert ook de uitstoot van giftige dampen in geval van brand, waardoor het een veilige keuze is voor installaties binnenshuis. De soepele (flexibele) constructie van de kabel zorgt voor eenvoudige installatie in krappe ruimtes en om hoeken, zodat je minder gedoe hebt met kabelbeheer.

Lengte telt:
Met een royale lengte van 500 meter biedt de ACT FP7950 CAT5E Patchkabel je de flexibiliteit om je netwerklayout aan te passen aan je behoeften. Dit grote bereik is perfect voor grote kantoorruimtes, datacenters of industriële omgevingen, waar vaak lange kabellopen nodig zijn. Je kunt naadloze connectiviteit bereiken zonder je zorgen te maken over signaaldegradatie op langere afstanden.

Minder interferentie:
De F/UTP (Foiled/Unshielded Twisted Pair) constructie van deze patchkabel minimaliseert interferentie en zorgt voor signaalintegriteit. De kabel is voorzien van een folieafscherming die helpt beschermen tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI). Deze afscherming is vooral gunstig in omgevingen waar meerdere kabels dicht op elkaar liggen of waar storingsbronnen aanwezig zijn.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT FP7950 CAT5E Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en weinig onderhoud. Het LSZH omhulsel is flexibel en gemakkelijk te leiden, waardoor een handig kabelbeheer mogelijk is. Het soepele ontwerp van de kabel zorgt ervoor dat hij gemakkelijk getrokken en gemanoeuvreerd kan worden tijdens de installatie. Bovendien zorgt de duurzame constructie van de kabel ervoor dat hij minder vaak vervangen hoeft te worden, waardoor stilstand en onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven.

Veelzijdigheid:
Deze patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een gestructureerd bekabelingsysteem opzet voor je kantoor, apparaten aansluit in een datacenter of een robuust industrieel netwerk implementeert, de ACT FP7950 CAT5E Patchkabel is opgewassen tegen deze taak. De compatibiliteit met standaard RJ45 connectoren maakt het een veelzijdige oplossing voor verschillende netwerkconfiguraties.

Kosteneffectief netwerken:
Investeren in de ACT FP7950 CAT5E Patchkabel biedt een kosteneffectieve netwerkoplossing. Met zijn hoogwaardige ontwerp, duurzaamheid en flexibiliteit biedt deze kabel waarde op de lange termijn. Het vermindert het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen, waardoor je uiteindelijk op de lange termijn geld bespaart.

Infrastructuur klaar voor de toekomst:
De CAT5E classificatie van deze patchkabel zorgt ervoor dat hij voldoet aan de huidige standaarden voor datatransmissie met hoge snelheid. Hoewel CAT6 en CAT6A kabels nog hogere snelheden bieden, blijft de CAT5E standaard een betrouwbare keuze voor veel netwerktoepassingen. Door de ACT FP7950 CAT5E Patchkabel te gebruiken, zorg je ervoor dat je netwerkinfrastructuur geschikt is voor toekomstige upgrades en uitbreidingen, zodat je een toekomstbestendige oplossing hebt voor je connectiviteitsbehoeften.

Verantwoordelijkheid voor het milieu:
De LSZH mantel van deze patchkabel weerspiegelt een toewijding aan verantwoordelijkheid voor het milieu. Door materialen te gebruiken die de uitstoot van giftige dampen in geval van brand verminderen, draagt u bij aan een veiligere en milieuvriendelijkere werkplek. Bovendien betekent de duurzaamheid van de kabel minder vervangingen, minder afval en meer duurzaamheid.

Gemoedsrust:
Kiezen voor de ACT FP7950 CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel | Zwart - 500 meter geeft je gemoedsrust. Je kunt erop vertrouwen dat je netwerk soepel en efficiënt zal werken met deze kabel van hoge kwaliteit. De superieure prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat je dataverbindingen betrouwbaar blijven, waardoor de kans op netwerkuitval en de bijbehorende kosten afnemen.

Concluderend is de ACT FP7950 CAT5E F/UTP LSZH Patchkabel Soepel | Zwart - 500 meter een Ethernetkabel van topklasse, ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerken. Met zijn uitzonderlijke datatransmissiemogelijkheden, flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid is het de perfecte keuze voor een breed scala aan toepassingen. Investeer in deze kabel voor snelle en betrouwbare gegevensverbindingen voor je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU34838187
MerkACT
Merk artikelnr.FP7950
EAN8716065213409
Buitendiameter5.6 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelLSZH
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurZwart
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl