Terug naar de vorige pagina

ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

€ 294,91
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 305 meter, een hoogwaardige oplossing ontworpen om je netwerkconnectiviteit naar een hoger niveau te tillen. Met zijn uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en indrukwekkende lengte is deze CAT6 patchkabel een essentiële aanwinst voor elke netwerkomgeving. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur aan het bouwen bent of je bestaande installatie aan het upgraden bent, de ACT EP385B Patchkabel is ontworpen voor naadloze gegevensoverdracht en betrouwbare connectiviteit.

Superieure gegevensoverdracht:
De ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel is ontworpen voor superieure datatransmissie. Deze patchkabel voldoet aan de CAT6 standaard, ondersteunt Gigabit Ethernet en is geschikt voor toepassingen met hoge bandbreedte. Of je nu high-definition media streamt, grote bestanden overdraagt of aan online gaming doet, deze patchkabel zorgt ervoor dat je gegevens snel en efficiënt over je netwerk reizen.

Flexibele en duurzame constructie:
Deze patchkabel heeft een Soepel (flexibel) ontwerp dat installatie en routering moeiteloos maakt. Dankzij de flexibiliteit van de kabel kun je met gemak door hoeken, kabelgoten en krappe ruimtes navigeren, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de kabel. Het PVC omhulsel verhoogt de duurzaamheid van de kabel en biedt bescherming tegen slijtage, schuren en omgevingsfactoren. Met de ACT EP385B Patchkabel geniet je van een duurzame oplossing die zijn prestaties zelfs in moeilijke omstandigheden behoudt.

Uitgebreide lengte voor veelzijdigheid:
Met een indrukwekkende lengte van 305 meter biedt de ACT EP385B CAT6 Patchkabel een uitzonderlijke veelzijdigheid. Deze grotere lengte maakt hem geschikt voor grootschalige installaties, of je nu netwerken opzet in commerciële gebouwen, datacenters, onderwijsinstellingen of wooncomplexen. Omdat er minder lassen en aansluitingen nodig zijn, minimaliseert de patchkabel potentiële storingspunten, waardoor de algehele betrouwbaarheid van je netwerk toeneemt.

U/UTP-afscherming voor ongevoeligheid voor ruis:
De U/UTP (Unshielded Twisted Pair) constructie van de ACT EP385B Patchkabel biedt effectieve ruisonderdrukking, waardoor signaalinterferentie en gegevensverlies minimaal zijn. Dit afschermingsontwerp is vooral belangrijk in drukke netwerkomgevingen waar elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI) de signaalkwaliteit negatief kunnen beïnvloeden. Geniet van een consistente en betrouwbare gegevensoverdracht met minder kans op storingen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn hoogwaardige ontwerp en duurzame constructie minimaliseert deze patchkabel de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor de onderhoudskosten en uitvaltijd afnemen. Door de betrouwbare gegevensoverdracht voorkomt hij ook dure onderbrekingen en mogelijk gegevensverlies, waardoor je op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart.

Naadloze installatie en onderhoud:
Het flexibele Soepel-ontwerp van de ACT EP385B Patchkabel vereenvoudigt installatie- en onderhoudsprocessen. De buigzaamheid van de kabel maakt het eenvoudig om de kabel te leiden en te organiseren, wat zorgt voor een schone en georganiseerde netwerkopstelling. Bovendien beschermt het PVC omhulsel de interne componenten van de kabel, waardoor deze langer meegaat en de kans op beschadiging tijdens installatie of dagelijks gebruik afneemt.

Compatibiliteit en prestatiegarantie:
De ACT EP385B Patchkabel is ontworpen volgens de CAT6 standaard en is compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur. Of je nu computers, routers, switches of andere apparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor naadloze interoperabiliteit. De CAT6 standaard garandeert dat je netwerk toekomstige technologische ontwikkelingen aankan, waardoor je gemoedsrust en prestatiezekerheid krijgt.

Breed scala aan toepassingen:
De ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel vindt toepassingen in verschillende netwerkomgevingen. Hij is geschikt voor kantooropstellingen, onderwijsinstellingen, datacenters, amusementsgelegenheden en meer. De verlengde lengte van 305 meter maakt hem bijzonder geschikt voor grotere ruimtes en complexe installaties, zodat je verzekerd bent van connectiviteit over uitgestrekte gebieden.

Concluderend is de ACT EP385B CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 305 meter een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al je netwerkbehoeften. Met zijn superieure gegevensoverdracht, flexibele constructie, lange lengte en ongevoeligheid voor ruis verbetert deze patchkabel de prestaties en betrouwbaarheid van je netwerk. Investeer in de ACT EP385B Patchkabel voor naadloze gegevensoverdracht, efficiënte netwerkconnectiviteit en een toekomstbestendige netwerkoplossing.

Meer informatie
SKU34838192
Lengte (cm)39.0000
Breedte (cm)39.0000
Hoogte (cm)22.6000
MerkACT
Merk artikelnr.EP385B
EAN8716065136708
Buitendiameter5.5 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurRood
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl