Terug naar de vorige pagina

ACT CT1015 Tie Wraps | Kabelbinders | 100 mm/2,5 mm | Zwart | 100 stuks

€ 5,28
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT1015 Tie Wraps | Kabelbinders | 100 mm/2,5 mm | Zwart | 100 stuks

Maak kennis met de ACT CT1015 Tie Wraps, je ultieme oplossing voor efficiënt en veilig kabelbeheer. Deze veelzijdige kabelbinders zijn ontworpen om je leven te vereenvoudigen, of je nu thuis, op kantoor of aan een grootschalig project werkt. Met een lengte van 100 mm en een breedte van 2,5 mm worden deze zwarte bundelbandjes geleverd in een verpakking van 100, zodat je een overvloed aan mogelijkheden hebt om je kabels op te ruimen.

Voordelen van de ACT CT1015 bundelbandjes:

Moeiteloze kabelorganisatie:Ben je het zat om met verwarde en rommelige kabels om te gaan? De ACT CT1015 Tie Wraps zijn er om je te redden. Met deze kabelbinders kun je je kabels moeiteloos organiseren en vastzetten, zodat ze netjes en gemakkelijk toegankelijk blijven wanneer je ze nodig hebt.

Duurzaam en betrouwbaar:Als het op kabelmanagement aankomt, is duurzaamheid essentieel. Onze tie wraps zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen de tand des tijds doorstaan, zelfs in veeleisende omgevingen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze na verloop van tijd breken of verslechteren.

Veilige kabelbevestiging:Deze tie wraps zorgen voor een veilige en strakke bevestiging van je kabels. Of je nu een paar draden bundelt of een groter kabelnetwerk beheert, je kunt erop vertrouwen dat deze bundelbanden je kabels op hun plaats houden, zodat ze niet per ongeluk losraken en kabels niet beschadigen.

Eenvoudige toepassing: Het aanbrengen van de ACT CT1015 tie wraps is een fluitje van een cent. Het eenvoudige ontwerp zorgt voor een snelle en probleemloze installatie. Wikkel de bundelband gewoon om je kabels, steek het taps toelopende uiteinde in het sluitmechanisme en trek hem strak. Zo eenvoudig is het!

Veelzijdig gebruik:Deze tie wraps zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals thuisbioscoopopstellingen, kabelbeheer op kantoor, autobekabeling en zelfs buitenprojecten. Waar je ook kabels moet bundelen en vastzetten, met deze tie wraps zit je altijd goed.

Leuke en professionele uitstraling:Een rommelige en ongeorganiseerde kabelboel ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar kan ook leiden tot verwarring en ongelukken. Met de ACT CT1015 tie wraps krijg je een nette en professionele uitstraling, of het nu in je home entertainment center is of op je werkplek.

Kosteneffectieve oplossing:Met 100 tie wraps in elke verpakking krijg je waar voor je geld. Je hoeft niet steeds nieuwe kabelmanagement benodigdheden aan te schaffen. Deze tie wraps gaan meerdere projecten mee, waardoor je tijd en middelen bespaart.

Ruimtebesparend:Netjes georganiseerde kabels nemen minder ruimte in beslag. Door deze kabelbinders te gebruiken, kun je waardevolle ruimte vrijmaken op je werkplek of in je ontspanningsruimte. Zeg maar dag tegen de rommel die kan ontstaan door losse en onbeheerde kabels.

Minder kabelslijtage:Als kabels in de war raken en in de war raken, kunnen ze na verloop van tijd slijten. Dit kan leiden tot verslechtering van het signaal en een kortere levensduur van de kabel. De veilige bevestiging van deze tie wraps minimaliseert kabelbewegingen, waardoor ze langer meegaan.

Milieuvriendelijk:Onze tie wraps zijn ontworpen met milieuverantwoordelijkheid in het achterhoofd. Ze zijn herbruikbaar, zodat je je kabelopstellingen kunt aanpassen zonder dat je ze steeds hoeft te vervangen. Dit vermindert afval en draagt bij aan een duurzamere aanpak van kabelbeheer.

Kortom, de ACT CT1015 bundelbanden zijn de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar efficiënt en betrouwbaar kabelmanagement. Of je nu een professionele installateur bent, een doe-het-zelver of gewoon iemand die zijn woonruimte wil opruimen, deze tie wraps bieden de perfecte balans tussen duurzaamheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Zeg vaarwel tegen de kabelchaos en hallo tegen een goed georganiseerd en efficiënt kabelbeheersysteem met de ACT CT1015 bundelbanden.

Meer informatie
SKU34838322
EAN8716065137439
Lengte (cm)0.0100
Breedte (cm)1.1500
Hoogte (cm)1.2000
MerkACT
Merk artikelnr.CT1015
© 2023 - Kabels.nl