Terug naar de vorige pagina

ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - E2000/APC LC/UPC 9/125µm OS2 - 7 meter

€ 68,22
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - E2000/APC LC/UPC 9/125µm OS2 - 7 meter

  • E2000 connector (R304406) met shutter voor bescherming van de ferrule tegen stof en beschadiging
  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL
  • End-face 100% geïnspecteerd

ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel: Hoogwaardige Duplex LSZH-oplossing voor betrouwbare Singlemode glasvezelverbindingen

Upgrade je glasvezelnetwerkinfrastructuur met de ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel. Ontworpen om aan de veeleisende eisen van moderne netwerkomgevingen te voldoen, zorgt deze duplex LSZH kabel voor naadloze connectiviteit en superieure signaaloverdracht. Met E2000/APC en LC/UPC connectoren levert deze singlemode OS2 kabel een laag insertieverlies en uitzonderlijke prestaties over lange afstanden. Of je nu een datacenter opzet, je netwerkinfrastructuur uitbreidt of bestaande verbindingen opwaardeert, de ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel is de perfecte keuze voor snelle singlemode glasvezelcommunicatie over lange afstand. Laten we de kenmerken verkennen die deze kabel tot een uitzonderlijke oplossing voor je netwerkbehoeften maken.

Superieure singlemode glasvezelprestaties
De ACT RL3207 Glasvezel Patchkabelbiedt uitzonderlijke prestaties voor singlemode glasvezeltoepassingen. Geconstrueerd met precisie ontworpen E2000/APC en LC/UPC connectoren, garandeert deze kabel een laag insertieverlies en hoog return loss, resulterend in superieure signaalkwaliteit en betrouwbare gegevensoverdracht. De 9/125µm OS2 singlemode vezelconstructie garandeert optimale prestaties over lange afstanden, waardoor hij ideaal is voor snelle datatransmissie, spraak- en videotoepassingen.

Duplex LSZH-constructie
De RL3207 Glasvezel Patchkabelheeft een duplex ontwerp, waardoor gelijktijdige communicatie in twee richtingen mogelijk is. Dit maakt efficiënte gegevensoverdracht en compatibiliteit met verschillende netwerkapparaten mogelijk. De kabel is gemaakt van Low Smoke Zero Halogen (LSZH) materialen, wat de veiligheid in geval van brand ten goede komt. LSZH-kabels zijn vlamwerend, stoten minimale rook uit en geven geen giftige dampen af, waardoor ze ideaal zijn voor toepassing in openbare ruimten, datacenters en andere gevoelige omgevingen.

E2000/APC en LC/UPC connectoren
De ACT RL3207 GlasvezelPatchkabel isuitgerust met E2000/APC en LC/UPC connectoren die bekend staan om hun hoge precisie en betrouwbare prestaties. De E2000/APC connector is voorzien van een gehoekt fysiek contact (APC) ontwerp, waardoor weerkaatsing wordt verminderd en de signaalkwaliteit wordt verbeterd. De LC/UPC connector zorgt voor een laag insertieverlies en uitstekende return loss. Deze connectoren bieden veilige en consistente verbindingen, waardoor signaaldegradatie wordt geminimaliseerd en netwerkprestaties worden gemaximaliseerd.

Compatibiliteit en Veelzijdigheid
De RL3207 Glasvezel Patchkabelbiedt veelzijdige compatibiliteit, waardoor hij geschikt is voor een groot aantal toepassingen en netwerkapparaten. Hij is compatibel met diverse apparatuur, waaronder routers, switches, servers en optische transceivers. De E2000/APC en LC/UPC connectoren zorgen voor een naadloze verbinding met overeenkomstige poorten, zodat hij gemakkelijk in je bestaande netwerkinfrastructuur kan worden geïntegreerd. Deze veelzijdigheid maakt moeiteloze uitbreiding en upgrades mogelijk met behoud van hoogwaardige singlemode glasvezelverbindingen.

Duurzaam en Betrouwbaar Ontwerp
De ACT RL3207 GlasvezelPatchkabel isgebouwd om veeleisende netwerkomgevingen te weerstaan en heeft een duurzame constructie die langdurige prestaties garandeert. De kabel is ontworpen om buigen en draaien te weerstaan zonder de signaalintegriteit aan te tasten. De E2000/APC en LC/UPC connectoren zijn nauwkeurig ontworpen voor een veilige en stabiele verbinding, waardoor het risico van signaalverlies of verstoring wordt verminderd. Dit betrouwbare ontwerp zorgt voor een consistente en ononderbroken gegevensoverdracht, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en de netwerkefficiëntie wordt geoptimaliseerd.

Eenvoudige installatie en beheer
De RL3207 Glasvezel Patchkabelbiedt probleemloze installatie en beheer. Het duplex ontwerp maakt eenvoudige identificatie en organisatie van zend- en ontvangstvezels mogelijk. De flexibele LSZH-mantel verhoogt de flexibiliteit tijdens de installatie en vermindert kabelwarboel. Het compacte en lichte ontwerp zorgt voor eenvoudige bediening en routering, waardoor het geschikt is voor diverse netwerkomgevingen. Of je nu een nieuw netwerk opzet of bestaande verbindingen beheert, de RL3207 Glasvezel Patchkabel vereenvoudigt het installatieproces en bespaart tijd en moeite.

Samenvattend
Verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van je singlemode glasvezelnetwerk met de ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel. Met zijn superieure singlemode prestaties, duplex LSZH constructie, E2000/APC en LC/UPC connectoren, compatibiliteit, duurzaamheid en installatiegemak, biedt deze kabel een betrouwbare oplossing voor high-speed en long-distance singlemode glasvezelverbindingen. Zorg voor naadloze gegevensoverdracht, verbeter de netwerkbetrouwbaarheid en ervaar optimale prestaties met de ACT RL3207 Glasvezel Patchkabel. Investeer in deze hoogwaardige glasvezelkabel en voorzie je netwerk van uitzonderlijke connectiviteit.

Meer informatie
SKU34841376
EAN8716065331318
Merk artikelnr.RL3207
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte7
Polishing AAPC8
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedGeen
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)55 dB
IL (gem.)0.12 dB
IL (max.)0.25 dB
© 2023 - Kabels.nl