Terug naar de vorige pagina

ACT RL3707 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - SC/SC 50/125µm OM4 - 7 meter

€ 26,56
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL3707 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - SC/SC 50/125µm OM4 - 7 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A-m vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL3707 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - SC/SC 50/125µm OM4, een geavanceerde glasvezel patchkabel die een revolutie teweegbrengt in datatransmissie en connectiviteit op hoge snelheid. Deze eersteklas patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de huidige geavanceerde netwerktoepassingen en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu je netwerkinfrastructuur aan het upgraden bent of een nieuw systeem aan het opzetten bent, de ACT RL3707 Patchkabel is de ultieme keuze voor het realiseren van bliksemsnelle en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT RL3707 Patchkabel is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren in toepassingen met hoge bandbreedte. Hij is voorzien van een duplex LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel die niet alleen een uitstekende vlamvertraging biedt, maar ook de uitstoot van giftige dampen in geval van brand minimaliseert. De SC/SC connectoren bieden een veilige en betrouwbare verbinding en zorgen voor minimaal signaalverlies en maximale transmissiesnelheden. Met een kerndiameter van 50/125µm is deze OM4 multimode patchkabel speciaal ontworpen voor zowel korte als middellange afstandstoepassingen, waardoor hij ideaal is voor datacenters, installaties op bedrijfsniveau en LAN's met hoge snelheid.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL3707 Patchkabel kun je naadloze en ononderbroken connectiviteit bereiken. De SC/SC connectoren worden veel gebruikt en zijn compatibel met verschillende netwerkapparatuur, zodat je probleemloos verbinding kunt maken. Of je nu switches, routers, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel garandeert een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding.

Ultra-hoge bandbreedte:
De OM4 multimode glasvezelkern van de ACT RL3707 Patchkabel biedt een ultrahoge bandbreedte. Hiermee kunnen grote hoeveelheden gegevens met extreem hoge snelheden worden verzonden, waardoor de kabel perfect is voor toepassingen waar veel vraag naar is. Of je nu te maken hebt met data-intensieve taken, multimedia streaming, virtual reality toepassingen of cloud computing, deze patchkabel zorgt voor een soepele en ononderbroken gegevensoverdracht.

Laag signaalverlies en dispersie:
De ACT RL3707 Patchkabel is ontworpen om signaalverlies en dispersie te minimaliseren, waardoor een betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. De precisie ontworpen SC connectoren zorgen voor een stabiele verbinding met weinig verlies, waardoor gegevensoverdracht met hoge snelheid mogelijk is zonder de signaalintegriteit aan te tasten. Deze eigenschap is cruciaal in toepassingen die real-time gegevensverwerking vereisen, zoals videoconferenties, hoogfrequente handel en datacenters.

Verbeterde afstand en flexibiliteit:
De ACT RL3707 Patchkabel biedt verbeterde afstandsmogelijkheden en flexibiliteit. De OM4 multimode vezel maakt langere transmissieafstanden mogelijk in vergelijking met vezels van een lagere kwaliteit, waardoor hij geschikt is voor zowel korte als middellange afstandstoepassingen. Daarnaast zorgt de flexibele LSZH mantel voor handige kabelgeleiding en -beheer, zodat je de lay-out van je netwerk kunt optimaliseren en de kabels efficiënt kunt organiseren.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezel patchkabel. De RL3707 Patchkabel is gemaakt om veeleisende omgevingen en intensief gebruik te weerstaan. De LSZH mantel biedt uitstekende bescherming tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De connectoren zijn met precisie ontworpen en getest om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, waardoor het risico op signaaldegradatie of verbindingsfouten geminimaliseerd wordt.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL3707 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De SC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het installeren of bij het vervangen van kabels. De flexibele LSZH mantel zorgt voor handige kabelgeleiding en -beheer. Bovendien zorgt de duurzame constructie van de patchkabel ervoor dat je minder vaak kabels hoeft te vervangen, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Toekomstbestendige connectiviteit:
Investeren in de ACT RL3707 Patchkabel biedt een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing voor je netwerkinfrastructuur. De OM4 multimode vezel is ontworpen om hogere bandbreedtes en hogere datatransmissiesnelheden te ondersteunen, waardoor compatibiliteit met evoluerende netwerktechnologieën en -vereisten gegarandeerd is. Door deze patchkabel op te nemen in je netwerkinstallatie kun je de curve voorblijven en toekomstige upgrades en uitbreidingen mogelijk maken.

Concluderend is de ACT RL3707 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - SC/SC 50/125µm OM4 een state-of-the-art glasvezel patchkabel die ongeëvenaarde prestaties en betrouwbare connectiviteit levert. Met zijn uitzonderlijke bandbreedte, verbeterde connectiviteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar bliksemsnelle gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL3707 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34841403
EAN8716065308433
Merk artikelnr.RL3707
MerkACT
CategorieOM4
Kabel lengte7
Polishing AUPC
Polishing BUPC
ClippedGeen
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurErika violet
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)45 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl