Terug naar de vorige pagina

ACT RL7950 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/ST 9/125µm OS2 - 50 meter

€ 48,46
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL7950 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/ST 9/125µm OS2 - 50 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL7950 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/ST 9/125µm OS2, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie over lange afstanden. Deze geavanceerde glasvezel patchkabel biedt superieure prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de perfecte keuze is voor veeleisende netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter opzet, telecommunicatienetwerken aansluit of een FTTH-infrastructuur (fiber-to-the-home) bouwt, de ACT RL7950 Patchkabel is ontworpen om betrouwbare en efficiënte connectiviteit te leveren.

Superieure prestaties:
De ACT RL7950 Patchkabel is ontworpen voor optimale prestaties in singlemode glasvezelnetwerken. Hij is voorzien van een duplex LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel die een uitstekende vlamvertraging biedt en de uitstoot van giftige dampen in geval van brand minimaliseert. De LC/ST connectoren bieden een veilige en betrouwbare verbinding en zorgen voor minimaal signaalverlies en hoge transmissiesnelheden. Met een kerndiameter van 9/125µm is deze OS2 singlemode patchkabel speciaal ontworpen voor datatransmissie over lange afstanden, waardoor hij ideaal is voor telecommunicatienetwerken, datacenters en andere toepassingen met hoge bandbreedte.

Gegevensoverdracht over lange afstand:
De ACT RL7950 Patchkabel blinkt uit in datatransmissie over lange afstanden. De singlemode vezelkern met een kleine kerndiameter maakt gegevensoverdracht over lange afstanden mogelijk met minimale signaaldegradatie. Of je nu netwerkapparatuur moet aansluiten in gebouwen, campussen of steden, deze patchkabel zorgt voor een betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht, waardoor naadloze communicatie en snelle gegevensoverdracht mogelijk zijn.

Lage demping en hoge bandbreedte:
De ACT RL7950 Patchkabel is ontworpen om signaalverlies te minimaliseren en bandbreedte te maximaliseren in singlemode glasvezelnetwerken. De OS2 vezelkern heeft een lage demping, waardoor signalen zonder noemenswaardig verlies over lange afstanden kunnen worden verzonden. Dit zorgt voor betrouwbare en hoogwaardige gegevensoverdracht voor toepassingen die precieze en nauwkeurige communicatie vereisen, zoals spraak, video en gegevensoverdracht.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL7950 Patchkabel kun je naadloze en betrouwbare connectiviteit bereiken. De LC/ST connectoren worden veel gebruikt en zijn compatibel met verschillende netwerkapparatuur, waardoor je probleemloos verbinding kunt maken. Of je nu switches, routers, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een veilige en efficiënte glasvezelverbinding.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezel patchkabel, vooral voor toepassingen die overdracht over lange afstanden vereisen. De RL7950 Patchkabel is gemaakt om zware omgevingsomstandigheden en intensief gebruik te weerstaan. De LSZH mantel biedt uitstekende bescherming tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De connectoren zijn nauwkeurig ontworpen en getest om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, waardoor de kans op signaaldegradatie of verbindingsfouten minimaal is.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL7950 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC/ST connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie of bij het vervangen van kabels. De flexibele LSZH mantel zorgt voor gemakkelijke kabelgeleiding en -beheer. Bovendien zorgt de duurzame constructie van de patchkabel ervoor dat je minder vaak kabels hoeft te vervangen, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdigheid:
De ACT RL7950 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende netwerktoepassingen. Of je nu telecommunicatienetwerken over lange afstanden opzet, datacenters met elkaar verbindt of fiber-to-the-home oplossingen implementeert, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is geschikt voor commerciële, industriële en residentiële installaties en biedt een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding waar die ook nodig is.

Toekomstbestendige connectiviteit:
Investeren in de ACT RL7950 Patchkabel garandeert toekomstbestendige connectiviteit voor je netwerkinfrastructuur. Naarmate de technologie voortschrijdt en de vraag naar hogere datasnelheden toeneemt, is deze glasvezel patchkabel klaar om aan die eisen te voldoen. Het krachtige ontwerp, de compatibiliteit met bestaande apparatuur en de ondersteuning voor transmissie over lange afstanden maken het een betrouwbare keuze voor huidige en toekomstige netwerkbehoeften.

Concluderend is de ACT RL7950 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/ST 9/125µm OS2 een hoogwaardige glasvezel patchkabel die betrouwbare en efficiënte connectiviteit levert voor datatransmissie over lange afstanden. Met zijn superieure prestaties, verbeterde connectiviteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze datatransmissie over lange afstanden en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL7950 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34841482
EAN8716065227444
Merk artikelnr.RL7950
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte50
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Polishing BUPC
ClippedÉén kant
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)55 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl