Terug naar de vorige pagina

ACT RL9600 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - LC/LC 50/125µm OM3 - 50 cm

€ 13,33
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL9600 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - LC/LC 50/125µm OM3 - 50 cm

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A-m vezel
  • UPC polish

De ACT RL9600 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH is een hoogwaardige glasvezel patchkabel ontworpen voor snelle en veilige datatransmissie. Met een lengte van 50 cm, LC/LC connectoren en OM3 50/125µm vezel, biedt deze kabel uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor professionele netwerktoepassingen.

Snelle en betrouwbare datatransmissie:

Met OM3 50/125µm multimode vezel maakt de RL9600 een snelle datatransmissie mogelijk over korte tot middellange afstanden. Met zijn lage demping en hoge bandbreedte zorgt deze patchkabel voor een betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht, waardoor hij geschikt is voor toepassingen zoals datacenters, local area networks (LAN's) en multimedia streaming.

Duurzaam en veilig ontwerp:

De RL9600 is vervaardigd met Low Smoke Zero Halogen (LSZH) materiaal, dat zorgt voor een verbeterde brandveiligheid en minder rookontwikkeling in geval van brand. Deze kabel is ontworpen om het vrijkomen van schadelijke stoffen te minimaliseren, waardoor een veiligere netwerkomgeving wordt gegarandeerd. De robuuste constructie garandeert langdurige duurzaamheid en bescherming tegen externe factoren, zoals buigen of uitrekken.

Eenvoudige en veilige connectiviteit:

De RL9600 is uitgerust met LC/LC-connectoren en maakt naadloze en veilige verbindingen tussen glasvezelapparaten mogelijk. Het duplexontwerp staat voor gelijktijdige gegevenstransmissie in beide richtingen toe, die betrouwbare en efficiënte communicatie tussen netwerkcomponenten verstrekken. De connectoren zijn ontworpen om insertieverlies te verminderen en signaalonderbrekingen te minimaliseren, waardoor een stabiele en ononderbroken verbinding wordt gegarandeerd.

Veelzijdige compatibiliteit:

De RL9600 is compatibel met een breed scala aan glasvezelapparatuur en -toepassingen. Of u nu schakelaars, routers, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel biedt naadloze integratie en optimale prestaties. Het wordt ontworpen om de industrienormen te ontmoeten en is achterwaarts compatibel met lagere OM-rangen, die veelzijdigheid en flexibiliteit voor uw voorzien van een netwerkbehoeften aanbieden.

Optimale lengte voor flexibiliteit:

Met een lengte van 50 cm biedt de RL9600 flexibiliteit in netwerkconfiguraties. Of u nu apparaten in een rack of in een kamer moet aansluiten, deze kabel biedt voldoende lengte en minimaliseert overtollige kabelwarboel. Het handzame formaat zorgt voor opgeruimd kabelbeheer en zorgt voor een schone en georganiseerde netwerkomgeving.

Conclusie:

Ervaar betrouwbare en snelle datatransmissie met de ACT RL9600 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH - LC/LC 50/125µm OM3 - 50 cm. Deze glasvezel patchkabel biedt snelle en veilige connectiviteit en zorgt voor efficiënte communicatie tussen netwerkapparaten. Met zijn duurzame constructie, LSZH-materiaal en veelzijdige compatibiliteit is deze kabel een betrouwbare keuze voor professionele netwerktoepassingen. Upgrade uw netwerkverbindingen met de ACT RL9600 en geniet van naadloze gegevensoverdracht en optimale prestaties.

Meer informatie
SKU34841584
EAN8716065257861
Merk artikelnr.RL9600
MerkACT
CategorieOM3
Kabel lengte0.5
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurAqua
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)30 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.25 dB
© 2023 - Kabels.nl