Terug naar de vorige pagina

ACT FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Bruin - 10 meter

€ 22,80
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Bruin - 10 meter

Maak kennis met de ACT FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Brown, een opmerkelijke netwerkoplossing die superieure prestaties, verbeterde duurzaamheid en opvallende esthetiek combineert. Deze patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van moderne netwerkomgevingen en is een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor datatransmissie.

De FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel heeft uitzonderlijke prestatiemogelijkheden, biedt bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden en zorgt voor minimaal gegevensverlies. Dankzij de geavanceerde afschermingstechnologie minimaliseert deze kabel interferentie en overspraak, waardoor optimale signaalintegriteit en uitzonderlijke prestaties worden gegarandeerd, zelfs in netwerkinstallaties met een hoge dichtheid. Of je nu werkt aan een kritiek project, high-definition content streamt of online aan het gamen bent, deze kabel zorgt voor een soepele en ononderbroken verbinding.

Wat deze patchkabel zo bijzonder maakt is zijn LSZH (Low Smoke Zero Halogen) constructie. Deze kabel is ontworpen met het oog op veiligheid en geeft weinig rook en geen giftige halogeenverbindingen af bij blootstelling aan extreme hitte of vuur. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor toepassingen waar brandveiligheid van het grootste belang is, zoals datacenters, commerciële gebouwen of openbare ruimten.

De FB2210 is gemaakt met het oog op duurzaamheid en heeft een snagless ontwerp dat voorkomt dat het lipje blijft haken of beschadigd raakt tijdens installatie of verwijdering. Deze functie verlengt niet alleen de levensduur van de kabel, maar bespaart je ook tijd en frustratie tijdens installatie- of onderhoudstaken. De bruine kleur voegt een vleugje verfijning toe en past naadloos bij verschillende interieurontwerpen, waardoor het een stijlvolle keuze is voor elke netwerkinstallatie.

Met zijn gestandaardiseerde CAT6A-classificatie ondersteunt deze patchkabel 10 Gigabit Ethernet-verbindingen, zodat je netwerkinfrastructuur klaar is voor de toekomst en compatibel is met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Of je nu je thuisnetwerk wilt upgraden, je kleine bedrijfsnetwerk wilt uitbreiden of een grootschalige bedrijfsomgeving wilt opzetten, de FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel is de perfecte metgezel voor al je netwerkbehoeften.

Investeer vandaag nog in de ACT FB2210 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Brown en ervaar ongeëvenaarde prestaties, veiligheid en stijl in je netwerkinspanningen. Upgrade je verbindingen met vertrouwen en geniet van naadloze gegevensoverdracht waardoor je voorop blijft lopen in deze snelle digitale wereld.

Meer informatie
SKU34842287
MerkACT
Merk artikelnr.FB2210
EAN8716065347548
AdermateriaalKoper
Kabel lengte10
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurBruin
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl