Terug naar de vorige pagina

ACT FB2315 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Paars - 15 meter

€ 26,08
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FB2315 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Paars - 15 meter

Maak kennis met de ACT FB2315 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Paars, je ultieme oplossing voor naadloze netwerkprestaties en gemoedsrust. Deze geavanceerde CAT6A patchkabel is ontworpen met precisie en betrouwbaarheid in gedachten en garandeert bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden en uitzonderlijke signaalintegriteit.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit LSZH (Low Smoke Zero Halogen) materialen, zorgt deze patchkabel niet alleen voor superieure duurzaamheid, maar biedt hij ook extra veiligheid in geval van brand. De LSZH-constructie minimaliseert giftige rookemissies en halogeengehalte, waardoor hij ideaal is voor omgevingen die veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Met een robuust SFTP-ontwerp (Shielded Foiled Twisted Pair) minimaliseert deze patchkabel effectief externe interferentie, waardoor een stabiele en consistente gegevensoverdracht wordt gegarandeerd, zelfs in netwerkomgevingen met een hoge dichtheid. Zeg maar dag tegen signaalverlies, overspraak en elektromagnetische interferentie, want de SFTP afscherming zorgt voor optimale prestaties, perfect voor veeleisende toepassingen die betrouwbare connectiviteit vereisen.

Het snagless ontwerp van deze CAT6A patchkabel voegt een extra laag gemak en bescherming toe. Dankzij de gegoten snagless boot kun je de kabel moeiteloos aansluiten en loskoppelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de connectortabs blijven haken of beschadigd raken. Deze gebruiksvriendelijke functie bespaart je niet alleen tijd, maar verlengt ook de levensduur van de kabel, zodat je verzekerd bent van betrouwbaarheid op de lange termijn.

De levendige paarse kleur van deze patchkabel voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je netwerkinstallatie. Of je nu je thuiskantoor organiseert of een professionele IT-infrastructuur beheert, de paarse kleur voegt een visueel aantrekkelijk element toe aan je werkruimte en onderscheidt je van de standaard kabelwarboel.

Verbeter je netwerkspel met de ACT FB2315 LSZH SFTP CAT6A Patchkabel Snagless Paars, de perfecte keuze voor diegenen die uitmuntende prestaties, veiligheid en esthetiek eisen. Ontgrendel het volledige potentieel van je netwerk en geniet van naadloze connectiviteit zoals nooit tevoren.

Meer informatie
SKU34842300
MerkACT
Merk artikelnr.FB2315
EAN8716065347425
AdermateriaalKoper
Kabel lengte15
Connector ARJ45 male (x1)
Connector BRJ45 male (x1)
Steekcycli750
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
KabelkleurPaars
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Bandbreedte500 MHz
© 2023 - Kabels.nl