Terug naar de vorige pagina

ACT SB0016 USB-C naar VGA converter

€ 17,48
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SB0016 USB-C naar VGA converter

De ACT SB0016 USB-C naar VGA converter is een krachtig accessoire dat is ontworpen om u te helpen een apparaat met USB-C zoals een laptop, smartphone of tablet aan te sluiten op een VGA-geschikt beeldscherm. Met deze converter kunt u uw apparaat eenvoudig aansluiten op een projector, monitor of ander VGA-geschikt scherm en genieten van video- en audio-uitvoer van hoge kwaliteit.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze converter is de USB-C compatibiliteit. De USB-C-poort wint snel aan populariteit en wordt snel de standaard voor opladen en gegevensoverdracht. Met de ACT SB0016 converter kunt u uw apparaat eenvoudig aansluiten op een VGA-scherm met een enkele USB-C kabel.

De converter heeft een slank, compact ontwerp waardoor u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het apparaat is klein genoeg om in uw zak of laptoptas te passen, waardoor het ideaal is voor zakenreizen, vergaderingen of presentaties. Dit handige ontwerp is vooral handig als u werkt in een omgeving waar u zich vaak moet verplaatsen.

Een andere geweldige eigenschap van de ACT SB0016 USB-C naar VGA converter is zijn vermogen om hoogwaardige video-uitvoer te ondersteunen. Het ondersteunt resoluties tot 1080p, dus u kunt heldere, scherpe beelden verwachten van uw VGA-geschikte display. Deze functie is vooral belangrijk als u presentaties wilt geven, films wilt bekijken of videogames wilt spelen waarvoor afbeeldingen van hoge kwaliteit nodig zijn.

Het apparaat ondersteunt ook audio-uitvoer, zodat u uw apparaat kunt aansluiten op een externe luidspreker of soundbar voor een betere audio-ervaring. Deze functie is vooral handig als u uw apparaat gebruikt om video's te bekijken of naar muziek te luisteren.

Kortom, de ACT SB0016 USB-C naar VGA converter is een betrouwbaar en veelzijdig accessoire dat het gemakkelijk maakt om uw apparaten met USB-C aan te sluiten op schermen met VGA. Met zijn compacte ontwerp, hoogwaardige video-uitvoer en audio-ondersteuning is deze converter een must-have voor iedereen die onderweg presentaties moet geven of video's moet bekijken.

Meer informatie
SKU34842504
MerkACT
Merk artikelnr.SB0016
EAN8716065331769
KleurGrijs
USB Type-CJa
Lengte kabel0.15 m
AansluitingenUSB, VGA
Aansluitingen (computer)USB C male (x1)
Aansluitingen (scherm)VGA HD D-sub 15-pin female (x1)
SysteemeisenUSB Alternate mode
USB versieUSB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
Video signaalVGA
Max. resolutie @ 60Hz1080p
Max. resolutie @ 30Hz1080p
© 2023 - Kabels.nl